• Ενεργά Θέματα 
Η περιήγηση στον παρόντα ιστότοπο συνεπάγεται ότι συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Χρήσης Cookies.

Elefthero NET - Εγγραφή

Συγκατάθεση αποθήκευσης δεδομένων
Στον παρόντα ιστότοπο επιτρέπεται η χρήση ψευδωνύμου, την οποία και συνιστούμε στους χρήστες του, ώστε να μην αποκαλύπτονται προσωπικά τους στοιχεία, όπως πχ ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ή τηλέφωνο. Καλό θα ήταν ο χρήστης να αποφύγει να χρησιμοποιήσει ή να δημοσιεύεσει προσωπικά του στοιχεία. Αν ο χρήστης αποφασίσει να εγγραφεί στον παρόντα ιστότοπο, τότε θα πρέπει να δώσει μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), την οποία στη συνέχεια μπορεί να τροποποιεί οποτεδήποτε μέσω του Πίνακα Ελέγχου Μέλους. Οι πληροφορίες αυτές προορίζονται για την επικοινωνία του μέλους με τον ιστότοπο και δεν αποστέλλονται σε τρίτους. Η διεύθυνση IP κάθε δημοσίευσης καταγράφεται για λόγους ασφαλείας και για τη δυνατότητα επιβολής των παρόντων όρων και ενδέχεται να γνωστοποιηθεί στις αρμόδιες αρχές, αν και όταν αυτό ζητηθεί επισήμως. Σαν εγγεγραμμένο μέλος δέχεστε ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες έχετε εισάγει αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Ο ιστότοπός μας είναι πλατφόρμα συζητήσεων (forum), συνεπώς δεν είναι δυνατή η διαγραφή μηνυμάτων κατόπιν απαίτησης κάποιου χρήστη, λόγω των προβλημάτων στη ροή των συζητήσεων που θα προκληθεί. Οι χρήστες διατηρούν όλα τα πνευματικά δικαιώματα επί των δημοσιεύσεών τους, ωστόσο το δικαίωμα ηλεκτρονικής αποτύπωσης και δημόσιας εμφάνισής τους στο διαδίκτυο παραχωρείται αμετάκλητα, από και με τη δημοσίευσή τους, στους διαχειριστές του ιστότοπου. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται δεν παραδίδονται σε τρίτους και δεν χρησιμοποιούνται για εμπορικούς σκοπούς. Το Elefthero NET ή το phpBB δεν θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιαδήποτε κακόβουλη ηλεκτρονική εισβολή ή παραβίαση των δεδομένων η οποία είναι δυνατόν να οδηγήσει σε απώλεια ή κλοπή αυτών των δεδομένων. Το Elefthero NET δεσμεύεται να σας ενημερώσει με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο το ταχύτερο δυνατόν όταν γίνει αντιληπτή κλοπή ή απώλεια των πληροφοριών αυτών.

Γενικοί όροι χρήσης
Με την εγγραφή και συμμετοχή στο Elefthero NET, δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από τους παρόντες όρους. Αν δεν δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από όλους τους όρους τότε παρακαλούμε μη δημιουργήσετε κάποιον λογαριασμό και να μην χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας. Χρήστες που είναι ανήλικοι πιστοποιούν ότι έλαβαν τη συγκατάθεση του νόμιμου κηδεμόνα τους πριν προβούν σε εγγραφή. Είναι πιθανόν να μεταβάλουμε τους όρους οποιαδήποτε χρονική στιγμή και δεσμευόμαστε να σας ενημερώσουμε για αυτό με κάποιο πρόσφορο τρόπο, όμως θα ήταν συνετό εκ μέρους σας να παρακολουθείτε τακτικά την παρούσα σελίδα για τυχόν αλλαγές στους όρους, καθώς η χρήση του ιστότοπού μας συνεπάγεται πως συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε νομικά από αυτούς τους όρους, τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ.

Δέχεστε να μη δημοσιεύετε οποιασδήποτε μορφής περιεχόμενο που είναι προσβλητικό, άσεμνο, χυδαίο, συκοφαντικό, περιέχον μίσος ή απειλή, σεξουαλικά προσανατολισμένο ή οτιδήποτε άλλο πιθανόν παραβιάζει νόμους είτε της χώρας σας, είτε της χώρας στην οποία φιλοξενείται το “Elefthero NET”, είτε το Διεθνές Δίκαιο. Η δημοσίευση τέτοιου περιεχομένου είναι δυνατόν να οδηγήσει στην άμεση και μόνιμη διαγραφή σας, με ταυτόχρονη ενημέρωση της Υπηρεσίας Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου που χρησιμοποιείτε εφόσον κρίνουμε απαραίτητο. Δέχεστε ότι το Elefthero NET έχει το δικαίωμα να απομακρύνει, να επεξεργαστεί, να μετακινήσει ή να κλείσει ένα θέμα συζήτησης οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιλέξει.

Η ιστοσελίδα μας είναι βασισμένη στο λογισμικό phpBB (εφεξής “αυτοί”, “αυτών”, “αυτούς”, “λογισμικό phpBB”, “www.phpbb.com”, “phpBB Limited”, “phpBB Teams”) που είναι μια λύση συστήματος συζητήσεων που διατίθεται βάσει της “GNU General Public License v2” (εφεξής “GPL”) και μπορεί να μεταφορτωθεί από τη σελίδα www.phpbb.com. Η ομάδα του phpBB δεν μπορεί να ασκήσει την επιρροή στο περιεχόμενο και τους στόχους, τους οποίους ο χρήστης με αυτό το λογισμικό ακολουθεί λόγω των κανονισμών του GPL. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το phpBB, παρακαλούμε δείτε τα παρακάτω: https://www.phpbb.com/. Επίσης, διαβάστε και τις συνήθεις ερωτήσεις σχετικά.