Golden θέλεις να μιλήσω ονομαστικά πάλι; Και ναι αυτός που ήταν αρχηγός του χουλιγκανίστικου γκρουπ που ανέφερε ο Alexander έχει μισή καταγωγή από Λέσβο.
Θα τα βρω τα στιγμιότυπα και θα στα στείλω. Σου έχω ξαναπεί ότι εκείνη την ημέρα ήμουν και 'γω στα γραφεία με δύο φίλους μου να κόψουμε κίνηση.
ΑΕΛΑΡΑ πρωταθλήτρια!
-
migisukhoi
- Rookie poster

-
Golden Age
- Rookie poster

Re: ΑΕΛΑΡΑ πρωταθλήτρια!
migisukhoi έγραψε:Golden θέλεις να μιλήσω ονομαστικά πάλι; Και ναι αυτός που ήταν αρχηγός του χουλιγκανίστικου γκρουπ που ανέφερε ο Alexander έχει μισή καταγωγή από Λέσβο.
Θα τα βρω τα στιγμιότυπα και θα στα στείλω. Σου έχω ξαναπεί ότι εκείνη την ημέρα ήμουν και 'γω στα γραφεία με δύο φίλους μου να κόψουμε κίνηση.
Και αριθμό ταυτότητας και ΑΦΜ να αναφέρεις, κάθε τόσο τσαμπουνάς ιστορίες που σου είπε ένας μπατζανάκης γνωστός σου απο τον κρατικό μηχανισμό, ο οποίος βρίσκεται σε όλη την Ελλάδα απο το Έβρο μέχρι την Κρήτη.
Μια φωτογραφία με καπνογόνο να μου παραθέσεις κι εγώ θα βάλω κομμουνιστικό άβαταρ για μία μέρα.
0 .
-
Alexander the Great
- Rookie poster

Golden Age έγραψε:migisukhoi έγραψε:
Μια φωτογραφία με καπνογόνο να μου παραθέσεις κι εγώ θα βάλω κομμουνιστικό άβαταρ για μία μέρα.
Παντως εδω δεν βλεπω καπνογονα...
http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/egkainia-grafeiwn-sthn-larisa-parousia-g.g.-chrushs-aughs-nikolaou-g.-micha?COLLCC=1031840466&COLLCC=1031864379&COLLCC=1011729275&COLLCC=1031840466&
ΥΓ Για αβαταρ προτεινω αυτο
0 .
Εγω εκλεισα το .....gr
-
migisukhoi
- Rookie poster

Όχι γιατί παραπέμπει αλλού...
Το κλασσικό κόκκινο κίτρινο.
Παρήγγειλα μεγάλη Σοβιετική σημαία του 1964 από το ebay.
Θα κοσμεί την βεράντα από την 30η του Απρίλη έως την 9η του Μάη. Είναι και σε κεντρικό δρόμο θα φαίνεται διότι είναι η μεγαλύτερη εκδοχή της...
Το κλασσικό κόκκινο κίτρινο.
Παρήγγειλα μεγάλη Σοβιετική σημαία του 1964 από το ebay.
Θα κοσμεί την βεράντα από την 30η του Απρίλη έως την 9η του Μάη. Είναι και σε κεντρικό δρόμο θα φαίνεται διότι είναι η μεγαλύτερη εκδοχή της...
0 .
-
Alexander the Great
- Rookie poster

-
stergiosbik
- Rookie poster

Σκηνικο πριν πολλα χρονια με τον Καλαμαρα στον Πλαταμωνα!
Αργα το βραδυ ο Καλαμαρας φτιαγμενος παει να μπει χωρις να πληρωσει εισοδο σε νυχτερινο μαγαζι.
Ο μπραβος-πορτιερης δεν τον αφηνει και ακολουθει ο εξης-συντομος-διαλογος.
-Ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε;
-Ποιος;
-Ο Καλαμαρας.
-Κι εγω ο χταποδάρας!!!
Και του σκαει μια στην κεφαλα και παρ'τον κατω τον Καλαμαρα!

Αργα το βραδυ ο Καλαμαρας φτιαγμενος παει να μπει χωρις να πληρωσει εισοδο σε νυχτερινο μαγαζι.
Ο μπραβος-πορτιερης δεν τον αφηνει και ακολουθει ο εξης-συντομος-διαλογος.
-Ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε;
-Ποιος;
-Ο Καλαμαρας.
-Κι εγω ο χταποδάρας!!!
Και του σκαει μια στην κεφαλα και παρ'τον κατω τον Καλαμαρα!

1 .
-
zteo
- Rookie poster

Ρε σεις Λαρισαιοι διωχτε επιτελους το μιασμα που λεγεται Κουγιας.Σας αξιζει καλλυτερος μεγαλομετοχος.
0 .
-
Στύγιος
Δε φεύγει ο πστης ούτε με
, αφού δήλωσε ότι είναι φτιαγμένος από .. πολώνιο.
, αφού δήλωσε ότι είναι φτιαγμένος από .. πολώνιο.
0 .
-
stergiosbik
- Rookie poster

zteo έγραψε:Ρε σεις Λαρισαιοι διωχτε επιτελους το μιασμα που λεγεται Κουγιας.Σας αξιζει καλλυτερος μεγαλομετοχος.
Και ποιος θα τραβηξει μπροστα;
Ολοι κατακρινουν αλλα δεν βρισκεται καποιος να βαλει φραγκα.
Ασε που οι Λαρισαιοι φιλαθλοι συναγωνιζονται στα ισια τους Παοκτζηδες σε βλακεια.
Ενας σεβαστος αριθμος σιγουρα.
Καταφεραν να διωξουν τον Πηλαδακη που ανεστησε την ομαδα και τους εφτιαξε και γηπεδο!
Γκρινια,γκρινια,γκρινια.
0 .
-
Alexander the Great
- Rookie poster