Hayao Miyazaki

Τα πάντα για το θέατρο, την τηλεόραση και την έβδομη τέχνη.
Άβαταρ μέλους
Φινγκόλφιν
Rookie poster
Rookie poster

Re: Hayao Miyazaki

Δημοσίευσηαπό Φινγκόλφιν » 24 Μαρ 2018, 19:28

0 .

Άβαταρ μέλους
Namrail
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Namrail » 25 Μαρ 2018, 11:13

Έχω δει το spirited away, συμπαθητικό ήταν. Τώρα βλέπω την δουλειά του τύπου να επεκτείνεται πολύ προς τα πίσω (σιγά μην κάτσω να δω ανιμε του 89, όταν βγαίνουν εξαιρετικές καινούριες δουλειές).
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 25 Μαρ 2018, 12:37

Namrail έγραψε:σιγά μην κάτσω να δω ανιμε του 89, όταν βγαίνουν εξαιρετικές καινούριες δουλειές

Η τέχνη δεν έχει ημερομηνία λήξης.

To Laputa είναι του 86, αλλά δεν υπάρχει πιθανότητα να μην σε ενθουσιάσει. Καμία.

To Studio Ghibli είναι ο αυτοκράτορας των άνιμε, εκτός συναγωνισμού. Στην Ιαπωνία αν πεις αυτό που έγραψες, θα σε λυντσάρουν, όλοι, απο 5χρονα μέχρι 80ρηδες.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Namrail
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Namrail » 25 Μαρ 2018, 12:51

Έχω ανοίξει πολλά μέτωπα και δεν υπάρχει και ο χρόνος. Έχω ακόμα 3-4 από την προηγούμενη σεζόν που άφησα στη μέση, ενώ έρχονται και 2-3 από την επόμενη, όπως η τρίτη σεζόν του bocu no hero.

Ίσως το καλοκαίρι. Βλέπω και παλιότερα έργα (πχ πρόσφατα τέλειωσα το darker than black και το Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin), αλλά του 1989; Απλά δεν ξέρω, οι επιλογές είναι άπειρες από τα τωρινά για να γυρίσω τόσο πίσω.

Θα πρέπει να είναι 10αρι το τόσο παλιό έργο για να το δω και το spirited away του ίδιου, αν και καλό, δεν προσεγγίζει τέτοια βαθμολογία.
0 .

Άβαταρ μέλους
Namrail
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Namrail » 25 Μαρ 2018, 12:58

Μόνο από το fall του 2017, έχω: 1)Mahoutsukai no Yome-Αρχίζει καλά (και στο μάνγκα), μετά πέφτει σταδιακά.

2)Black Clover Όποιος γουστάρει το είδος το διαβάζει ευχάριστα. Για το αν το βλέπει κιόλας δεν ξέρω, η φωνή του πρωταγωνιστή είναι απλά απάλευτη

3) Kekkai Sensen & Beyond Δεν μου έκανε εντύπωση αλλά το συνεχίζω για κάποιο λόγο.

4) Juuni Taisen Ευχάριστη σεζόν, αν και δεν έχει υψηλή βαθμολογία στο μαλ. Δεν εντυπωσιάζει αλλά βλέπεται.

Και φυσικά μπορούτο, γιατί οι παλιές αγάπες δεν σβήνουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Katanas
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Katanas » 26 Μαρ 2018, 18:32

Και εγω η πρωτη ταινια του που ειδα ηταν το πριγκιπισσα Μονονοκε.
Τωρα οι περιπετειες του Τοτορο,ταξιδι στην χωρα των θαυματων και το καστρο στον ουρανο πιστευω ειναι ταινιες που πρεπει να δει καποιος...
0 .
~
CoRfU
~

Επιστροφή σε “Θέατρο • TV • Cinema”