Στύγιος έγραψε:Ευχαριστώ, την κρατάω για του χρόνου που θα έχω σχετικό μάθημα στη Ν.Γλώσσα και τα Ν.Κείμενα.
Aπ ότι είδες μέσα στις παιδαγωγικές μεθόδους είναι να απειλείς τους γονείς που έρχονται σε αντίθεση μαζί σου με πιστόλι....

Στύγιος έγραψε:Ευχαριστώ, την κρατάω για του χρόνου που θα έχω σχετικό μάθημα στη Ν.Γλώσσα και τα Ν.Κείμενα.

, ξέρεις κάτι παλικαράκια 25 και βάλε με κατσαβίδια,"κάβουρες" και άλλα "ευγενή" αντικείμενα, οπότε τίποτα πλέον δε μου κάνει εντύπωση..
Στύγιος έγραψε:Έχω περάσει από ΕΠΑΛ μηχανολόγων, ξέρεις κάτι παλικαράκια 25 και βάλε με κατσαβίδια,"κάβουρες" και άλλα "ευγενή" αντικείμενα, οπότε τίποτα πλέον δε μου κάνει εντύπωση..

Στύγιος έγραψε:Έχω περάσει από ΕΠΑΛ μηχανολόγων, ξέρεις κάτι παλικαράκια 25 και βάλε με κατσαβίδια,"κάβουρες" και άλλα "ευγενή" αντικείμενα, οπότε τίποτα πλέον δε μου κάνει εντύπωση..
pluton έγραψε:Στύγιος έγραψε:Έχω περάσει από ΕΠΑΛ μηχανολόγων, ξέρεις κάτι παλικαράκια 25 και βάλε με κατσαβίδια,"κάβουρες" και άλλα "ευγενή" αντικείμενα, οπότε τίποτα πλέον δε μου κάνει εντύπωση..
Nαι αλλά δάσκαλο με πιστόλι να απειλεί τους γονείς; (δεν είδες την ταινία).......... φυσικά αυτός ήταν κομμουνιστής το φαντάζεσαι να ήταν δεξιός; (εδώ ο Κασιδ έκανε παρατήρηση στον Δένδ και φώναξαν τον φρούραρχο)....
, έπεσα "στα βαριά" που λένε , σε λίγο θα αρχίσω να βλέπω και σαρβάιβορ

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Δεν ξέρω τι λέτε για τα ΕΠΑΛ, πάντως στο δικό μου (Γενικό) Λύκειο, μαθητής είχε ρίξει σφαλιάρα σε έναν μαθηματικό κατά την διάρκεια καβγά στην τάξη