Ταινίες (και σειρές) που είδατε

Τα πάντα για το θέατρο, την τηλεόραση και την έβδομη τέχνη.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ταινίες (και σειρές) που είδατε

Δημοσίευσηαπό pluton » 16 Μάιος 2017, 17:09

Στύγιος έγραψε:Ευχαριστώ :good: , την κρατάω για του χρόνου που θα έχω σχετικό μάθημα στη Ν.Γλώσσα και τα Ν.Κείμενα.

Aπ ότι είδες μέσα στις παιδαγωγικές μεθόδους είναι να απειλείς τους γονείς που έρχονται σε αντίθεση μαζί σου με πιστόλι.... :D
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 16 Μάιος 2017, 17:40

Έχω περάσει από ΕΠΑΛ μηχανολόγων :s_cool , ξέρεις κάτι παλικαράκια 25 και βάλε με κατσαβίδια,"κάβουρες" και άλλα "ευγενή" αντικείμενα, οπότε τίποτα πλέον δε μου κάνει εντύπωση..
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Μάιος 2017, 08:55

Στύγιος έγραψε:Έχω περάσει από ΕΠΑΛ μηχανολόγων :s_cool , ξέρεις κάτι παλικαράκια 25 και βάλε με κατσαβίδια,"κάβουρες" και άλλα "ευγενή" αντικείμενα, οπότε τίποτα πλέον δε μου κάνει εντύπωση..

Nαι αλλά δάσκαλο με πιστόλι να απειλεί τους γονείς; (δεν είδες την ταινία).......... φυσικά αυτός ήταν κομμουνιστής το φαντάζεσαι να ήταν δεξιός; (εδώ ο Κασιδ έκανε παρατήρηση στον Δένδ και φώναξαν τον φρούραρχο)....
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Μάιος 2017, 12:50

Στύγιος έγραψε:Έχω περάσει από ΕΠΑΛ μηχανολόγων :s_cool , ξέρεις κάτι παλικαράκια 25 και βάλε με κατσαβίδια,"κάβουρες" και άλλα "ευγενή" αντικείμενα, οπότε τίποτα πλέον δε μου κάνει εντύπωση..

Την πρώτη χρονιά που έδωσα Ακαδημαϊκό... "απέτυχα" (το βάζω σε εισαγωγικά διότι με τα σημερινά δεδομένα τις μονάδες που συγκέντρωσα θα ήμουν σε καλό ΑΤΕΙ) επειδή κινδύνευα με στράτευση πήγα σε δημόσια Επαγγελματική νυκτερινή σχολή για να πάρω αναβολή και να μπορέσω να ξαναδώσω.... Πέρα ότι ωφελήθηκα τα μάλα, διαπίστωσα ότι οι νέοι που πάνε σε τέτοιες σχολές είναι διαμάντια σαν χαρακτήρες.... εξ άλλου επειδή μεγάλωσα σε φτωχογειτονιά της Β Πειραιά, σχεδόν όλοι οι φίλοι μου σε τέτοιες σχολές πήγαιναν και ήταν ο ένας καλύτερος από τον άλλον.

Μη γράφεις τέτοια Στύγιε, είδες τι παθαίνει κανείς όταν συνομιλεί με τον Λαχουρένιο... πως το λέτε εσείς οι φιλόλογοι "Φθείρουσι ήθη χρηστά ομιλίαι κακαί (Μένανδρος)".
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 17 Μάιος 2017, 14:47

pluton έγραψε:

Nαι αλλά δάσκαλο με πιστόλι να απειλεί τους γονείς; (δεν είδες την ταινία).......... φυσικά αυτός ήταν κομμουνιστής το φαντάζεσαι να ήταν δεξιός; (εδώ ο Κασιδ έκανε παρατήρηση στον Δένδ και φώναξαν τον φρούραρχο)....

Όχι δεν την είδα, την πέρασα αποσπασματικά ,δεν έχω πολύ χρόνο αυτή την εποχή ( εξετάσεις ενδοσχολικές ,πανελλήνιες κλπ) ,θα τη δω ολοκληρωμένα αργότερα.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 20 Μάιος 2017, 13:21

Είδα το 1ο επεισόδιο του GENIUS https://tainies.online/seires/4225139-genius-2017 , πολύ καλή σειρά και το αξιοσημείωτο είναι ότι μας βγήκε "μπήχτης" κι ο Αϊνστάιν
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 20 Μάιος 2017, 13:30

Είδα επίσης χτες λόγω αϋπνίας και τα 3 πρώτα επεισόδια του American Gods :ohno: :ohno: , έπεσα "στα βαριά" που λένε , σε λίγο θα αρχίσω να βλέπω και σαρβάιβορ :nono: :nono:
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 20 Μάιος 2017, 16:36

Δεν ξέρω τι λέτε για τα ΕΠΑΛ, πάντως στο δικό μου (Γενικό) Λύκειο, μαθητής είχε ρίξει σφαλιάρα σε έναν μαθηματικό κατά την διάρκεια καβγά στην τάξη :D
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Μάιος 2017, 16:57

Tα ΕΠΑΛ ειναι σαν φυλακες ανηλικων, γνωστα αυτα.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 21 Μάιος 2017, 10:17

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Δεν ξέρω τι λέτε για τα ΕΠΑΛ, πάντως στο δικό μου (Γενικό) Λύκειο, μαθητής είχε ρίξει σφαλιάρα σε έναν μαθηματικό κατά την διάρκεια καβγά στην τάξη :D

Κάτι έχουν οι μαθηματικοί φαίνεται, σε μαθηματικό στο ΕΠΑΛ πετάξανε γάτα στον πίνακα εν ώρα μαθήματος :s_cool
0 .

Επιστροφή σε “Θέατρο • TV • Cinema”