Ταινίες που μας άρεσαν

Τα πάντα για το θέατρο, την τηλεόραση και την έβδομη τέχνη.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ταινίες που μας άρεσαν

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 20 Απρ 2018, 17:21

Europa Report (2013)

Πολύ καλή και ρεαλιστική ταινία sci-fi

The Man from Earth (2007)

Μια απ'τις καλύτερες ταινίες που έχω δει στη ζωή μου, διαλόγοι και αντιδράσεις με τεράστιο βάθος και περιέργη ιστορία στο πως έγινε αυτό το κονσεπτ ταινία. Ένα εμπλουτισμένο και πλούσιο ριμέηκ της τις επόμενες 10ετιες θα ήταν πολύ ενδιαφέρον.
1 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 26 Απρ 2018, 18:17

0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 27 Απρ 2018, 14:41

nik_killthemall έγραψε:

The Man from Earth (2007)

Μια απ'τις καλύτερες ταινίες που έχω δει στη ζωή μου, διαλόγοι και αντιδράσεις με τεράστιο βάθος και περιέργη ιστορία στο πως έγινε αυτό το κονσεπτ ταινία. Ένα εμπλουτισμένο και πλούσιο ριμέηκ της τις επόμενες 10ετιες θα ήταν πολύ ενδιαφέρον.

Απ' τις καλύτερες ταινίες που έχω δει ( 2-3 φορές πρέπει να την είδα), χωρίς εφέ και ψευδοεντυπωσιασμούς, χρησιμοποιείται ,νομίζω, η " μαιευτική" σωκρατική μέθοδος αποκάλυψης της αλήθειας.Βγήκε και συνέχεια αλλά δεν είχε τη "φρεσκάδα" της πρώτης.
1 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 27 Απρ 2018, 19:58

Στύγιος έγραψε:
Απ' τις καλύτερες ταινίες που έχω δει ( 2-3 φορές πρέπει να την είδα), χωρίς εφέ και ψευδοεντυπωσιασμούς, χρησιμοποιείται ,νομίζω, η " μαιευτική" σωκρατική μέθοδος αποκάλυψης της αλήθειας.Βγήκε και συνέχεια αλλά δεν είχε τη "φρεσκάδα" της πρώτης.

Ναι το ξέρω, επέλεξα το σικουελ να μην το δω.
Ταινία ορόσημο για μένα ! Και εγώ την έχω δει 3-4 φορές με μεγάλη ευχαρίστηση. Η ταινία αυτή είναι για μένα ό,τι είναι για τους χριστιανούς οι Γραφές. Αν και οι περισσότεροι επικεντρώνονται στο στοιχείο της που προκαλεί, το παντοδύναμο ατού της ταινίας είναι πως αναλύει με απίστευτο τρόπο την στάση του ανθρώπου απέναντι στο ανεξήγητο.
Μάλιστα το σενάριό της ταινίας είναι τόσο καλό που στις αρχές της 10ετίας παιζόταν και σε θεατρικές παραστάσεις σε Ευρώπη και Ελλάδα (περιέργως).

Puncture (2011)

Στηρίζεται σε αληθινή ιστορία της τελευταίας 10ετίας της περασμένης χιλιετίας. Αρχίζει χαζά και επιπόλαια και γίνεται απότομα πολύ καλή και ατμοσφαιρική. Στο κλείσιμο μπαίνει και ταιριαστό πανέμορφο σαουντρακ. Εκτιμημένη όσο της πρέπει.

Devil's Pass (2013)

Χρησιμοποιεί αληθινό γεγονός του περασμένου αιώνα, και οδηγεί την ιστορία σε πολύ ωραίo πάντρεμα με horror - sci-fi κατάληξη. Στο κλείσιμο μπαίνει απίστευτο σαουντρακ δείχνοντας φερόμενες φωτογραφίες απ'το πραγματικό γεγονός. Υποτιμημένη ταινία κατά τη γνώμη μου.
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 27 Απρ 2018, 20:29

..
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 27 Απρ 2018, 20:32

Βαθιά αρχαιοελληνική σκηνή που διαδραματίζεται στην ορχήστρα ή σε ένα δωμάτιο. Δεν θέλει πολλά η υποκριτική, αρκεί να ξέρει κανείς...
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 28 Απρ 2018, 18:53

το 1956 , σε ηλικία 16 ετών, ο Μπρους Λη έγινε μαθητής του Γιπ Μαν.
ολόκληρη ταινία με ελληνικούς υποτιτλους
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 28 Απρ 2018, 19:13

Απόψε θα ξαναδώ το " μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι" ...
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 28 Απρ 2018, 19:14

Αδμιν, γράμματα κόβει ,παραθέσεις μαμάει,δες το λίγο...
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 01 Μάιος 2018, 15:04

Barbarella (1968)
0 .

Επιστροφή σε “Θέατρο • TV • Cinema”