Ταινίες που μας άρεσαν
-
Spark
- Extreme poster

Re: Ταινίες που μας άρεσαν
αυτή η ταινία φαντασίας μου αρέσει και θα κάνω παιχνίδι με αυτό το σενάριο..
1 .
-
Dr Socrates
- Rookie poster

ορισμενες ταινιες που μου αρεσαν και τις προτεινω.
Escape from New York is a 1981 American post-apocalyptic science-fiction action film directed by John Carpenter.
Sin City(2005)

Barton Fink(1991) πολυ καλη ταινια των αδελφων Κοεν.
Wings of Desire(1987)
Das Experiment is a 2001 German thriller film directed by Oliver Hirschbiegel. It is based on Mario Giordano's novel Black Box and deals with a social experiment which resembles Philip Zimbardo's Stanford prison experiment of 1971.
Match Point πολυ καλη ταινια

Match Point is a 2005 psychological thriller film written and directed by Woody Allen
Glengarry Glen Ross(1992) πολυ καλη ταινια.
The Prestige (2006)

The Dark Knight (2008) εξαιρετικη η ερμηνεια του μακαριτη Heath Ledger
Frailty (2001 film) is American psychological thriller film, directed by and starring Bill Paxton
(εδω παιζει ο Matthew McConaughey και ο μακαριτης ο Powers Boothe)

Unfaithful (2002 film)
Backfire (1988 film)
The Game (1997 film)
Leaving Las Vegas(1995)
A Perfect Murder (1998) It is a modern remake of Alfred Hitchcock's 1954 film Dial M for Murder.
Trouble in Mind is a 1985 American neo-noir. Trouble in Mind was entered into the 36th Berlin International Film Festival
καλη ταινια που πηρε καλες κριτικες.
Sleeping with the Enemy (1991) οχι καποια φοβερη αλλα εχει καποιο σασπενς.
Falling Down is a 1993 thriller film directed by Joel Schumacher
Escape from New York is a 1981 American post-apocalyptic science-fiction action film directed by John Carpenter.
Sin City(2005)

Barton Fink(1991) πολυ καλη ταινια των αδελφων Κοεν.
Wings of Desire(1987)
Das Experiment is a 2001 German thriller film directed by Oliver Hirschbiegel. It is based on Mario Giordano's novel Black Box and deals with a social experiment which resembles Philip Zimbardo's Stanford prison experiment of 1971.
Match Point πολυ καλη ταινια

Match Point is a 2005 psychological thriller film written and directed by Woody Allen
Glengarry Glen Ross(1992) πολυ καλη ταινια.
The Prestige (2006)

The Dark Knight (2008) εξαιρετικη η ερμηνεια του μακαριτη Heath Ledger
Frailty (2001 film) is American psychological thriller film, directed by and starring Bill Paxton
(εδω παιζει ο Matthew McConaughey και ο μακαριτης ο Powers Boothe)

Unfaithful (2002 film)
Backfire (1988 film)
The Game (1997 film)
Leaving Las Vegas(1995)
A Perfect Murder (1998) It is a modern remake of Alfred Hitchcock's 1954 film Dial M for Murder.
Trouble in Mind is a 1985 American neo-noir. Trouble in Mind was entered into the 36th Berlin International Film Festival
καλη ταινια που πηρε καλες κριτικες.
Sleeping with the Enemy (1991) οχι καποια φοβερη αλλα εχει καποιο σασπενς.
Falling Down is a 1993 thriller film directed by Joel Schumacher
1 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Το sin city είναι καλή ταινία.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
itteithe
- Extreme poster

Spark έγραψε:αυτή η ταινία φαντασίας μου αρέσει και θα κάνω παιχνίδι με αυτό το σενάριο..
Σ' αυτήν την ταινία μου άρεσε η απόφαση που πήραν στο τέλος για το online παιχνίδι, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
Spark
- Extreme poster

Devil's Advocate
ο περίφημος μονόλογος του Διαβόλου-Αλ Πατσίνο από την ταινία "Ο Δικηγόρος Του Διαβόλου"
«Για ποιον τα κάνεις όλα αυτά; Για τον Θεό; Αυτό είναι, για τον Θεό; Θα σου πω…Επίτρεψέ μου να σου δώσω κάποιες εμπιστευτικές πληροφορίες για τον Θεό. Ο Θεός λατρεύει να κοιτάζει. Είναι ένας φαρσέρ, σκέψου το: Δίνει στον άνθρωπο το ένστικτο, σας δίνει αυτό το εξαιρετικό δώρο και μετά τι κάνει; Σου ορκίζομαι, για την δική του ευχαρίστηση, για την κοσμική φάρσα του, καθορίζει τους κανόνες του αντίθετα από αυτό. Είναι η φάρσα όλων των εποχών. Κοίτα, αλλά μην αγγίζεις. Άγγιξε, αλλά μην γεύεσαι. Γεύσου, αλλά μην καταπιείς. Κι ενώ εσύ υποφέρεις, τι κάνει; Γελάει με την ψυχή του. Είναι εξυπνάκιας, είναι σαδιστής, είναι ένας Θεός σε άδεια. Να προσκυνήσω αυτό; Ποτέ! Είμαι εδώ από τότε που ξεκίνησε όλο αυτό. Έχω φροντίσει κάθε απόλαυση που ο άνθρωπος εμπνεύστηκε. Νοιάζομαι γι’αυτό που θέλει και ποτέ δεν τον έκρινα. Γιατί; Γιατί ποτέ δεν τον απέρριψα. Παρ’όλες τις ατέλειές του, είμαι οπαδός του ανθρώπου. Είμαι ανθρωπιστής!»
είναι ανθρωπιστής ο Διάβολος; είναι φαρσέρ ο Θεός;
ο περίφημος μονόλογος του Διαβόλου-Αλ Πατσίνο από την ταινία "Ο Δικηγόρος Του Διαβόλου"
«Για ποιον τα κάνεις όλα αυτά; Για τον Θεό; Αυτό είναι, για τον Θεό; Θα σου πω…Επίτρεψέ μου να σου δώσω κάποιες εμπιστευτικές πληροφορίες για τον Θεό. Ο Θεός λατρεύει να κοιτάζει. Είναι ένας φαρσέρ, σκέψου το: Δίνει στον άνθρωπο το ένστικτο, σας δίνει αυτό το εξαιρετικό δώρο και μετά τι κάνει; Σου ορκίζομαι, για την δική του ευχαρίστηση, για την κοσμική φάρσα του, καθορίζει τους κανόνες του αντίθετα από αυτό. Είναι η φάρσα όλων των εποχών. Κοίτα, αλλά μην αγγίζεις. Άγγιξε, αλλά μην γεύεσαι. Γεύσου, αλλά μην καταπιείς. Κι ενώ εσύ υποφέρεις, τι κάνει; Γελάει με την ψυχή του. Είναι εξυπνάκιας, είναι σαδιστής, είναι ένας Θεός σε άδεια. Να προσκυνήσω αυτό; Ποτέ! Είμαι εδώ από τότε που ξεκίνησε όλο αυτό. Έχω φροντίσει κάθε απόλαυση που ο άνθρωπος εμπνεύστηκε. Νοιάζομαι γι’αυτό που θέλει και ποτέ δεν τον έκρινα. Γιατί; Γιατί ποτέ δεν τον απέρριψα. Παρ’όλες τις ατέλειές του, είμαι οπαδός του ανθρώπου. Είμαι ανθρωπιστής!»
είναι ανθρωπιστής ο Διάβολος; είναι φαρσέρ ο Θεός;
0 .
-
Spark
- Extreme poster

-
Spark
- Extreme poster

Η Σεβερίν, η όμορφη, αλλά ψυχρή ερωτικά, σύζυγος ενός γιατρού, γίνεται πόρνη πολυτελείας σε οίκο ανοχής, με το ψευδώνυμο «Ωραία της Ημέρας». Εκεί εκπληρώνει όλες τις σεξουαλικές φαντασιώσεις της, αλλά και αυτές των πελατών της. Όσο περισσότερο επιδίδεται σε αυτές, τόσο πιο τρυφερή γίνεται με τον άντρα της. Η ταινία αρχίζει όπως ακριβώς τελειώνει, μ' ένα όνειρο. Μήπως και το μεσοδιάστημα αποτελεί ένα όνειρο, μια σεξουαλική φαντασίωση της Σεβερίν; Μήπως όλα όσα βιώνει εκτυλίσσονται στη φαντασία της και δε λαμβάνουν ποτέ χώρα;
0 .
-
Spark
- Extreme poster