Ταινίες (και σειρές) που είδατε
-
Alkiviades
- ☭ Ле́нин ☭

Re: Ταινίες (και σειρές) που είδατε
Είδα το The Lincoln Lawyer. Διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα, δίχως να είναι κανα... αριστούργημα. Βλεπόταν πολύ ευχάριστα. Ο Μακόναχης σε έναν από τους πρώτους σοβαρούς ρόλους της καριέρας του (άργησε πολύ αυτό το παιδί να βγει από τον βόθρο των rom-com) δίνει μια πολύ καλή ερμηνεία, δίνοντας μια ιδέα για το τι θα επακολουθούσε.
0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Είδα το blackhat. Μακρυά! Εάν κανείς οπλιστεί με υπομονή και πάρα πολύ καλή προαίρεση, ίσως και να αφουγκραστεί μια αδύναμη ηχώ μαϊκλ μανν-ικού μεγαλείου, αλλά η ταινία αυτή κάθε αυτή είναι περιβόλι. Ένα στα πέντε, επιεικώς.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Börklüce Mustafa
Θα μπορούσε να είναι αριστούργημα αν το κοινωνικό υπόβαθρο της αλληγορίας δεν ήταν τόσο εκνευριστικά αόριστο.

0 .
-
Börklüce Mustafa
Τόσα χρόνια προσπάθειας για να φτιάξει μια μέτρια ταινία; Δεν το περίμενα από τον Ζαν-Ζακ Ανό.
Έχοντας καταχωρήσει το βιβλίο στα αγαπημένα μου, πραγματικά απογοητεύτηκα.

Έχοντας καταχωρήσει το βιβλίο στα αγαπημένα μου, πραγματικά απογοητεύτηκα.

0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Είδα το hyena. Πηκτικό βρετανικό φιλμ - συνδυασμός Ιll Μanors kai Filth. Αρκετά καλό.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Alkiviades
- ☭ Ле́нин ☭

-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

-
Alkiviades
- ☭ Ле́нин ☭

Eίδα το Troljegeren (Κυνηγός Τρολ)
νορβηγική ταινία, ένας μυστήριος τύπος κυνηγά κατά σειρά τον Λαχουρένιο, τον Πρήξτε και στο τέλος τον ίδιο τον Σατανικό Εγκέφαλο, τους οποίους κατατροπώνει τον ένα μετά τον άλλο. Highlight της ταινίας, η επίσκεψη των πρωταγωνιστών σε μια σπηλιά που θυμίζει το βόθρουμ, μάλιστα κάνει μια ιδιαίτερα ηχηρή εμφάνιση ο γιδογάμης.
Πέραν της πλάκας, η ταινία είναι πολύ συμπαθητική! Είναι αγριοτρολιά, χώνουν μέσα ακόμη και τον πρωθυπουργό της νορβηγίας
φτιαγμένη από τρολ, μιλά για τρολ, είναι τρολ
Αν ζαλίζεστε με/σιχαίνεστε το στυλ ψευδο-documentary αλα Blair With Project (weird footage found κλπ.) μην το δείτε. Εγώ παρότι δεν είμαι φίλος του είδους, το είδα και με άρεζε.
νορβηγική ταινία, ένας μυστήριος τύπος κυνηγά κατά σειρά τον Λαχουρένιο, τον Πρήξτε και στο τέλος τον ίδιο τον Σατανικό Εγκέφαλο, τους οποίους κατατροπώνει τον ένα μετά τον άλλο. Highlight της ταινίας, η επίσκεψη των πρωταγωνιστών σε μια σπηλιά που θυμίζει το βόθρουμ, μάλιστα κάνει μια ιδιαίτερα ηχηρή εμφάνιση ο γιδογάμης.
Πέραν της πλάκας, η ταινία είναι πολύ συμπαθητική! Είναι αγριοτρολιά, χώνουν μέσα ακόμη και τον πρωθυπουργό της νορβηγίας
φτιαγμένη από τρολ, μιλά για τρολ, είναι τρολ
Αν ζαλίζεστε με/σιχαίνεστε το στυλ ψευδο-documentary αλα Blair With Project (weird footage found κλπ.) μην το δείτε. Εγώ παρότι δεν είμαι φίλος του είδους, το είδα και με άρεζε.
0 .
-
Börklüce Mustafa
Alkiviades έγραψε:Πέραν της πλάκας, η ταινία είναι πολύ συμπαθητική! Είναι αγριοτρολιά, χώνουν μέσα ακόμη και τον πρωθυπουργό της νορβηγίαςφτιαγμένη από τρολ, μιλά για τρολ, είναι τρολ
![]()
Η ταινία ήταν ιδιαιτέρως καλή.
Δε μπορούσε να γίνει καλύτερη για τη θεματολογία της. Και χάρηκα που δεν είχε σχέση με χολιγουντιανό μοτίβο.
Την είδα όταν είχε πρωτοβγεί. Η φάση με τον πρώην πρωθυπουργό της Νορβηγίας είναι όλα τα λεφτά.

0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Alkiviades έγραψε:Eίδα το Troljegeren (Κυνηγός Τρολ)
Πέραν της πλάκας, η ταινία είναι πολύ συμπαθητική! Είναι αγριοτρολιά, χώνουν μέσα ακόμη και τον πρωθυπουργό της νορβηγίαςφτιαγμένη από τρολ, μιλά για τρολ, είναι τρολ
![]()

0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.