rip κωστας βουτσας
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: rip κωστας βουτσας
Δεν μου άρεσε ως ηθοποιός. Σεβαστός ως αιώνιος τεντυμπόιζ, πρέπει να έζησε ωραία ζωή. ΡΙΠ.
1 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Προέλλην έγραψε:Δεν μου άρεσε ως ηθοποιός. Σεβαστός ως αιώνιος τεντυμπόιζ, πρέπει να έζησε ωραία ζωή. ΡΙΠ.
Παρομοιως, σε καθε ταινια επαιζε τον ιδιο ρολο, οπως οι περισσοτεροι ηθοποιοι της γενιας του και υπερεκτιμηθηκε λογω ελλειψης καποιου μετρου συγκρισης (το ιδιο παλι ισχυει για ολη εκεινη την γενια ηθοποιων). Συμπαθεστατος ανθρωπος ομως.
0 .
-
mister spooky
- Basic poster

Λαχουρένιος έγραψε:Προέλλην έγραψε:Δεν μου άρεσε ως ηθοποιός. Σεβαστός ως αιώνιος τεντυμπόιζ, πρέπει να έζησε ωραία ζωή. ΡΙΠ.
Παρομοιως, σε καθε ταινια επαιζε τον ιδιο ρολο, οπως οι περισσοτεροι ηθοποιοι της γενιας του και υπερεκτιμηθηκε λογω ελλειψης καποιου μετρου συγκρισης (το ιδιο παλι ισχυει για ολη εκεινη την γενια ηθοποιων). Συμπαθεστατος ανθρωπος ομως.
ο ίδιος το ελεγε σε συγκριση προς τις επομενες γενιες αλλα και στη ρητορική «σημερα δε βγαινουν τετοιοι ηθοποιοι» πως εκεινα τα χρονια εφτιαχναν ρολους-κοστουμια
0 .
-
mister spooky
- Basic poster

-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Τέσσερις γάμοι και αμέτρητες γκόμενες. Πρότυπο αρσενικού, έστω κι αν ήταν Βόρειος.
Υπήρξε η εξαίρεση που επιβεβαίωσε πανηγυρικά τον κανόνα του ξενέρωτου Θεσσαλονικιού που λέει σουβλάκι το καλαμάκι.
Υπήρξε η εξαίρεση που επιβεβαίωσε πανηγυρικά τον κανόνα του ξενέρωτου Θεσσαλονικιού που λέει σουβλάκι το καλαμάκι.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
- Basic poster

Re: Κώστας Βουτσάς
Τίποτα. Δὲν μοῦ ἄρεσε.mister spooky έγραψε:ο κυρ κλινο εχει να μας πει κατι για τον συγχωρεμενο αν θελει;
0 .