• Ενεργά Θέματα 
Η περιήγηση στον παρόντα ιστότοπο συνεπάγεται ότι συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Χρήσης Cookies.

Έφτασε η ώρα και φέτος [Eurovision 2022]

Ελληνική και ξένη μουσική.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Έφτασε η ώρα και φέτος [Eurovision 2022]

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Μάιος 2022, 22:20

bizeli έγραψε:Όχι μια χαρά μου αρέσει η ραπ.
Το συγκεκριμένο όμως μου φάνηκε πολύ καγκούρικο.
Αν ήταν όλο όπως το υπόλοιπο κομμάτι, χωρίς ραπ, θα ήταν γαμάτο.
Και οι άλλοι δυο που ήταν ντυμένοι σαν παπαγάλοι τι ήταν;
Ω θεέ μου.

Τέλος πάντων. Ας τους δικαιολογήσουμε. Πόλεμο έχουν.

Aυτοι που λες ισως φορουσαν τιποτα παραδοσιακο της Ουκρανιας. Εμενα δεν μου αρεσε που εκεινοι οι δυο που εκαναν το ραπ φορουσαν φορμες και αθλητικο μαζι με παραδοσιακα ρουχα. Τελειως κιτς. Ο ενας μαλιστα φοραει και ροζ καπελακι. WTF dude :laugh1: Δεν εχουν καποιον να τους ντυνει? Ο τυπος ειναι λες και πηρε μερικα κομματια με σβηστο το φως απο μια ντουλαπα και τα φορεσε.
0 .
Αρίστος έγραψε:Oτι λεω ειναι προιον ενδελεχους μελετης και οχι φαντασιοπληξιας σαν τα φιδια που παραγουν τα εκφυλισμενα δυτικα μιντια.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Έφτασε η ώρα και φέτος [Eurovision 2022]

Δημοσίευσηαπό bizeli » 13 Μάιος 2022, 23:08

Λαχουρένιος έγραψε:
Aυτοι που λες ισως φορουσαν τιποτα παραδοσιακο της Ουκρανιας. Εμενα δεν μου αρεσε που εκεινοι οι δυο που εκαναν το ραπ φορουσαν φορμες και αθλητικο μαζι με παραδοσιακα ρουχα. Τελειως κιτς. Ο ενας μαλιστα φοραει και ροζ καπελακι. WTF dude :laugh1: Δεν εχουν καποιον να τους ντυνει? Ο τυπος ειναι λες και πηρε μερικα κομματια με σβηστο το φως απο μια ντουλαπα και τα φορεσε.

Εντάξει είχε αρκετά ποτέντιαλς το τραγούδι. Η μια κιτσαρία από δω η άλλη κιτσαρία από κει το χαμήλωσαν πολύ.
Αν δεν είχε πόλεμο αυτή τη στιγμή η ουκρανία, το τραγούδι θα ήταν σε άλλη θέση.
0 .

Επιστροφή σε “Μουσική”