Χιπ Χοπ
-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: Ταινίες (και σειρές) που είδατε
Λαχουρένιος έγραψε:Τις ξερω τις Σκιες,εχουν και κομματι με ΑΓ.Εχω ακουσει 3-4 κομματια τους,αλλα απο τα πιο καινουργια τους (μετα το 2005 δλδ).
Στην Αμερικη εχω την εντυπωση οτι ειναι ακομα δυνατο το χιπ χοπ,απλα ΟΚ προφανως δεν παιζουν τα βρωμομπιτα των 90ς (στην Ελλαδα μονο υπαρχει αυτο το κολλημα) αλλα πιο μοντερνες παραγωγες και με συνεργασιες με ποπ καλλιτεχνες.
Επισης,τωρα ραππαρουν πανω απο τραπ παραγωγες συνηθως.
Εχουμε και στην Ελλαδα τραπ-αδες![]()
1,6 εκ. views
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Metranion έγραψε:Μου την δίνει πολύ στο Χιπ Χοπ ότι είναι συνδεδεμένο με χασίσια, όσους γνωστούς είχα ασχολήθηκαν με το Χιπ Χοπ έγιναν χασικλίδες, οπότε γι αυτό το παράτησα και μου την έδινε αυτή η υποκολτούρα.
Απο τους παλιους (αυτοι που βγηκαν απο το 2000-2001 και πριν) μονο οι ΖΝ ελεγαν για χασισια.Μετα το 2000 βγηκαν πολλα γκρουπακια απο πιτσιρικαδες το πολυ 20 χρονων,που κυκλοφορουσαν μεσω νετ και δεν ειχαν λογοκρισια απο εταιριες,και λογω ανωριμοτητας εγραφαν πολυ για τετοια.
Οι παλιοι ηταν σχετικα μεγαλοι οταν βγηκαν,πχ ο Μεντζελος απο τα ΗΜΙΖ ηταν κοντα στα 30,το ιδιο και ο BD Foxmoor.
Αλλα τα περισσοτερα απο αυτα τα γκρουπακια μειωσαν πολυ τις αναφορες στο χορτο οσο περνουσαν τα χρονια και ωριμαζαν.
Το κοινο ομως ειναι φουλ χασικλιδικο και γνκα gtp.Χειροτεροι και απο σκυλαδες ισως.Εξαιρω εννοειται καποιους λιγους ωριμους.
Είχα και συγκροματάκι παλιότερα, έπαιζα και λίγο στα σκρατσάκια με το πικαπ
Επαρχια,αρχες 00ς?Πολυ μπροστα για Ελλαδα

0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Λαχουρένιος έγραψε:Metranion έγραψε:Μου την δίνει πολύ στο Χιπ Χοπ ότι είναι συνδεδεμένο με χασίσια, όσους γνωστούς είχα ασχολήθηκαν με το Χιπ Χοπ έγιναν χασικλίδες, οπότε γι αυτό το παράτησα και μου την έδινε αυτή η υποκολτούρα.
Απο τους παλιους (αυτοι που βγηκαν απο το 2000-2001 και πριν) μονο οι ΖΝ ελεγαν για χασισια.Μετα το 2000 βγηκαν πολλα γκρουπακια απο πιτσιρικαδες το πολυ 20 χρονων,που κυκλοφορουσαν μεσω νετ και δεν ειχαν λογοκρισια απο εταιριες,και λογω ανωριμοτητας εγραφαν πολυ για τετοια.
Οι παλιοι ηταν σχετικα μεγαλοι οταν βγηκαν,πχ ο Μεντζελος απο τα ΗΜΙΖ ηταν κοντα στα 30,το ιδιο και ο BD Foxmoor.
Αλλα τα περισσοτερα απο αυτα τα γκρουπακια μειωσαν πολυ τις αναφορες στο χορτο οσο περνουσαν τα χρονια και ωριμαζαν.
Το κοινο ομως ειναι φουλ χασικλιδικο και γνκα gtp.Χειροτεροι και απο σκυλαδες ισως.Εξαιρω εννοειται καποιους λιγους ωριμους.
Α όχι δεν εννοώ τα τραγούδια, εννοώ αρκετά παιδιά, σχεδόν η πλειοψηφία που έκανα παρέα έμπλεξαν με χασίσια, κίνητρο η μουσική. Ευτυχώς τελείωσα με αυτό το είδος μουσικής και κυρίως αν ακούσω το κάνω μόνο για μένα.
Επαρχια,αρχες 00ς?Πολυ μπροστα για Ελλαδα
Μέχρι τα 20 είχα ήδη αποκτήσει αρκετές εμπειρίες, από διάφορα αθλήματα, αρχή το Ποδήλατο, είχα ψιλοανοίξει και παράνομο ποδηλατάδικο, ερχόντουσαν πιτσιρικάδες και τους τα έφτιαχνα, ετών 13 - 14 και όχι μόνο, είχα φτιάξει κάτι τρίκυκλα, κάτι πατέντες από ποδήλατα. Σκειτ, Aggressiv Inline πήγα να ξεκινήσω και Παρκουρ, το μπεικ ντανσ το είχα ήδη, αλλά δεν πειράζει πήγαινα σε διάφορες βουνοκορφές. Καλοκαίρι αξέχαστα μπάνια και πολύ μπιτσ βολει.
Μετά άρχισα να ασχολούμαι με διάφορα προγράμματα, υπολογιστές πισια, βιντεοκονσόλες κλπ.
Από μουσική το 2000 δεν πήγα στο Ρόδον τότε που είχε γίνει χαμός, πήγα το 2002, αλλά ήταν λίγο ξενέρωτα τότε, είχα πάει πάνω στην Πετρούπολη που τραγουδούσε ο Χοντρός, μέτρια είχε πέσει πολύ ο μπουχέσας. Όπως πάντα Βαβυλώνα κορυφή.
Καλή εμπειρία, πολύ θα την ήθελαν, δεν έχω κάνει ξενέρωτη ζωή. Απλά μου γάμησε όλη την ζωή η οικονομική κρίση, ούτε δουλειά, ούτε τίποτα.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an

-
Άρης Κλάρας
- Extreme poster

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Χιπ Χοπ
Εχω κολλησει με αυτους τελευταια
Above the Hood, με μελη κυριως απο Κατερινη και Λαρισα απ'οτι εχω καταλαβει.
Above the Hood, με μελη κυριως απο Κατερινη και Λαρισα απ'οτι εχω καταλαβει.
0 .
-
Άρης Κλάρας
- Extreme poster

-
Άρης Κλάρας
- Extreme poster

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Χιπ Χοπ
Aφιερωμενο στα κομματοσκυλα και καθε ειδους κακομαθημενα (1:02)
Τραβα να κανεις μεροκαματα ρε βλακα
Να δεις τα φραγκα βγαζουμε μοναχα με ιδρωτα
Και ασε τα diss να τα κανουμε εμεις
Ειμαστε σιγουροι πως βγηκατε απο τρυπια καποτα
0 .
-
Ar_tel_quessir
- Rookie poster

Freisinniger έγραψε:Μου την δίνει πολύ στο Χιπ Χοπ ότι είναι συνδεδεμένο με χασίσια, όσους γνωστούς είχα ασχολήθηκαν με το Χιπ Χοπ έγιναν χασικλίδες, οπότε γι αυτό το παράτησα και μου την έδινε αυτή η υποκολτούρα. Είχα και συγκροματάκι παλιότερα, έπαιζα και λίγο στα σκρατσάκια με το πικαπ.
Και εγώ παλιά σαν νεανίας ήθελα να ασχοληθώ και είχα δώσει και ένα κάρο λεφτά που μάζευα τότε για να πάρω αυτό

Πιο μετά άρχισα να φτιάχνω μπιτάκια πράγμα με το οποίο θα έπρεπε να είχα ασχοληθεί αποκλειστικά και να πάρω έναν
sampler αντί να δώσω άσκοπα για την κονσόλα.
Τώρα άρχισα πάλι να ψιλοασχολούμαι (με μπιτάκια)
0 .