To drum solo του δισκου στην παραδοση του Toad των Cream και του Moby Dick των Zeppelin. Σε αντιθεση ομως με τα προαναφερθεντα κομματια, το Rat Salad δεν κουραζει καθολου. Το κυριως σολο ειναι λιγοτερο απο ενα λεπτο ενω το υπολοιπο ειναι τζαμαρισμα ολων των μελων της μπαντας με εμφανη jazz στοιχεια. Ο Ward για αλλη μια φορα δινει ρεστα και αποδεικνυει οτι ειναι κορυφαιος ντραμμερ.
Black Sabbath Thread
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Black Sabbath Thread
To drum solo του δισκου στην παραδοση του Toad των Cream και του Moby Dick των Zeppelin. Σε αντιθεση ομως με τα προαναφερθεντα κομματια, το Rat Salad δεν κουραζει καθολου. Το κυριως σολο ειναι λιγοτερο απο ενα λεπτο ενω το υπολοιπο ειναι τζαμαρισμα ολων των μελων της μπαντας με εμφανη jazz στοιχεια. Ο Ward για αλλη μια φορα δινει ρεστα και αποδεικνυει οτι ειναι κορυφαιος ντραμμερ.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Βαζω 3 κομματια μαζι που τα θεωρω ελαφρως κατωτερα απο τα υπολοιπα
To Electric Funeral ανοιγει με ενα χαρακτηριστικο riff με εφε wah wah που μεταφερει τρομο και απογνωση. Οι στιχοι δενουν εντελως με το riff και αφορουν την καταστροφη της Γης απο πυρηνικα.
To Ηand of Doom ειναι ενα μεγαλο κομματι με πολλα διαφορετικα μερη και εναλλαγες στους ρυθμους. Οι στιχοι αφορουν την κακη ψυχολογικη κατασταση των βετερανων του Βιετναμ και το πως κατεληγαν στην χρηση ηρωινης κατα την επιστροφη τους στις ΗΠΑ.
Το Fairies Wear Boots ειναι το πιο ο,τι να ναι κομματι του δισκου με εντελως ψυχεδελικους στιχους χωρις ομως να υστερει σε ποιοτητα.
Γενικα ειναι ενας δισκος που ολα τα κομματια αξιζουν, αλλα λιγοτερο και αλλα περισσοτερο. Για τα δικα μου γουστα ειναι ο καλυτερος δισκος που εβγαλαν με τον Ozzy.
To Electric Funeral ανοιγει με ενα χαρακτηριστικο riff με εφε wah wah που μεταφερει τρομο και απογνωση. Οι στιχοι δενουν εντελως με το riff και αφορουν την καταστροφη της Γης απο πυρηνικα.
To Ηand of Doom ειναι ενα μεγαλο κομματι με πολλα διαφορετικα μερη και εναλλαγες στους ρυθμους. Οι στιχοι αφορουν την κακη ψυχολογικη κατασταση των βετερανων του Βιετναμ και το πως κατεληγαν στην χρηση ηρωινης κατα την επιστροφη τους στις ΗΠΑ.
Το Fairies Wear Boots ειναι το πιο ο,τι να ναι κομματι του δισκου με εντελως ψυχεδελικους στιχους χωρις ομως να υστερει σε ποιοτητα.
Γενικα ειναι ενας δισκος που ολα τα κομματια αξιζουν, αλλα λιγοτερο και αλλα περισσοτερο. Για τα δικα μου γουστα ειναι ο καλυτερος δισκος που εβγαλαν με τον Ozzy.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Του ποτε νομιζες οτι ηταν δηλαδη?Στο περιπου πες.
Ε τύπου metallica....πιο maistream
Oι Μetallica ειναι του '80. Toυλαχιστον επεσες μονο 10 χρονια εξω

0 .
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:
Oι Μetallica ειναι του '80. Toυλαχιστον επεσες μονο 10 χρονια εξω
Δεν είναι μόνο η ηλικία. Τους είχα και για πιο εμπορικούς. Δεν ήξερα ότι έχουν τόσο βαριά ιστορία από πίσω.
Εντύπωση μου έκανε πάντως που δεν ακούμπησες πιο γνωστά (σε εμένα) κομμάτια ακόμη. Ίσως μας τα φυλάς για αργότερα.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Οι black sabbath πάντως γενικά ακούγονται σε σχέση με κάτι άλλες thrashίλες που σε πιάνει επιληψία μόλις τα ακούς.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Εμένα μου αρέσουν πολύ πάντως τα ονόματα των metal συγκροτημάτων.
Άμα είχα κανέναν bad ass σκύλο έτσι θα τον έβγαζα
slayer, pantera, tool, sepultura ...
χαχαχαχχαχαχαχαχαχα
Άμα είχα κανέναν bad ass σκύλο έτσι θα τον έβγαζα
slayer, pantera, tool, sepultura ...
χαχαχαχχαχαχαχαχαχα
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Δεν είναι μόνο η ηλικία. Τους είχα και για πιο εμπορικούς. Δεν ήξερα ότι έχουν τόσο βαριά ιστορία από πίσω.
Δεν ειχαν τα πολυ γρηγορα tempo ή τα βαρια φωνητικα για αυτο ισως σου φαινονται εμπορικοι. Ετσι ειναι το κλασικο heavy metal, δεν ειναι κατι extreme για τα σημερινα δεδομενα αλλα για τα δεδομενα του 1970 ηταν φουλ αντιεμπορικο.
Εντύπωση μου έκανε πάντως που δεν ακούμπησες πιο γνωστά (σε εμένα) κομμάτια ακόμη. Ίσως μας τα φυλάς για αργότερα.
Με τρολλαρεις ετσι?
Παω τα αλμπουμ χρονολογικη σειρα και ηδη εχω βαλει 5-6 τερμα classic oπως το Paranoid, το War Pigs και το NIB. Aπλα ισως εσυ δεν τα ξερεις.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν ειχαν τα πολυ γρηγορα tempo ή τα βαρια φωνητικα για αυτο ισως σου φαινονται εμπορικοι. Ετσι ειναι το κλασικο heavy metal, δεν ειναι κατι extreme για τα σημερινα δεδομενα αλλα για τα δεδομενα του 1970 ηταν φουλ αντιεμπορικο.
Εγώ στο μυαλό μου όταν λέω heavy metal φέρνω στο μυαλό μου πριόνια και actually κάποια από αυτά είναι καλά.
Οι black sabbath τελικά είναι κάτι άλλο από αυτό που λέω εγώ heavy metal.
Λαχουρένιος έγραψε: Με τρολλαρεις ετσι?Παω τα αλμπουμ χρονολογικη σειρα και ηδη εχω βαλει 5-6 τερμα classic oπως το Paranoid, το War Pigs και το NIB. Aπλα ισως εσυ δεν τα ξερεις.
Ωχ Λαχουρένιε συγχώρα με. Μπήκα μόνο να απαντήσω και πέρασα στα γρήγορα τα ποστς σου και δεν τα πρόσεξα. Τα ακούω όμως σε δεύτερο χρόνο με την ησυχία μου μόλις απαντήσω όπου χρωστάω απαντήσεις και λίγο ένα πέρασμα στον συντονισμό να δω τι γίνεται και μόλις τελειώσω όλες μου τις δουλειές κάθομαι και αράζω.
Ξεφτίλα Νο2: Εγώ νόμιζα ότι το iron man γράφθηκε ειδικά για την ταινία
Ξεφτίλα Νο3: Δεν ήξερα ότι ο Ozzy Osbourne ήταν τραγουδιστής των black sabbath. Μπορεί και να το ήξερα αλλά να μην το είχα δώσει σημασία. Δε θυμάμαι.
Ήξερα ότι ήταν σε κάποιο metal συγκρότημα αλλά περισσότερο τον ήξερα ως σόλο, ως Ozzy Osbourne δλδ.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Ωχ Λαχουρένιε συγχώρα με. Μπήκα μόνο να απαντήσω και πέρασα στα γρήγορα τα ποστς σου και δεν τα πρόσεξα. Τα ακούω όμως σε δεύτερο χρόνο με την ησυχία μου μόλις απαντήσω όπου χρωστάω απαντήσεις και λίγο ένα πέρασμα στον συντονισμό να δω τι γίνεται και μόλις τελειώσω όλες μου τις δουλειές κάθομαι και αράζω.
Ξεφτίλα Νο2: Εγώ νόμιζα ότι το iron man γράφθηκε ειδικά για την ταινία![]()
Ξεφτίλα Νο3: Δεν ήξερα ότι ο Ozzy Osbourne ήταν τραγουδιστής των black sabbath. Μπορεί και να το ήξερα αλλά να μην το είχα δώσει σημασία. Δε θυμάμαι.
Ήξερα ότι ήταν σε κάποιο metal συγκρότημα αλλά περισσότερο τον ήξερα ως σόλο, ως Ozzy Osbourne δλδ.
Eιναι αληθεια πως ως σολο καλλιτεχνης εκανε πιο μεγαλη εμπορικη επιτυχια απο οτι στους Sabbath οποτε ειναι πιο γνωστος απο το συγκροτημα στο ευρυ κοινο.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:Eιναι αληθεια πως ως σολο καλλιτεχνης εκανε πιο μεγαλη εμπορικη επιτυχια απο οτι στους Sabbath οποτε ειναι πιο γνωστος απο το συγκροτημα στο ευρυ κοινο.
Α εντάξει. Οπότε είμαι δικαιολογημένη.

0 .