ВладимирВладимирович έγραψε:Οι τολμηροί που επενδυσαν στο ρουβλι το περασμένο μαρτη, εχουν διπλασιασει το κεφάλαιο τους. Μαθετε μπαλιτσα, κουκλιτσες.
Toν Μάρτη το Ρούβλι είχε 120-150 δολάρια και τώρα έχει 70.

ВладимирВладимирович έγραψε:Οι τολμηροί που επενδυσαν στο ρουβλι το περασμένο μαρτη, εχουν διπλασιασει το κεφάλαιο τους. Μαθετε μπαλιτσα, κουκλιτσες.

mixaliss έγραψε:Πιστεύω ο πάτος του s&p 500 είναι οι 3.000 μονάδες. Αν τον πιάσει θα μπω. Αν όχι τι είχαμε τι χάσαμε.

mixaliss έγραψε:Πιστεύω ο πάτος του s&p 500 είναι οι 3.000 μονάδες. Αν τον πιάσει θα μπω. Αν όχι τι είχαμε τι χάσαμε.

ВладимирВладимирович έγραψε:mixaliss έγραψε:Πιστεύω ο πάτος του s&p 500 είναι οι 3.000 μονάδες. Αν τον πιάσει θα μπω. Αν όχι τι είχαμε τι χάσαμε.
Δεν παιζει ιμο, ουτε 3500 δεν νομιζω να φτασει. Εγω αγοραζω σιγα σιγα.

Προέλλην έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Δεν παιζει ιμο, ουτε 3500 δεν νομιζω να φτασει. Εγω αγοραζω σιγα σιγα.
A μπα; Γιατί δεν τα κάνεις Ρούβλια τώρα που θα απογειωθούν ή ρώσικες μετοχές;

ВладимирВладимирович έγραψε:Προέλλην έγραψε:A μπα; Γιατί δεν τα κάνεις Ρούβλια τώρα που θα απογειωθούν ή ρώσικες μετοχές;
Μπαϊ λοου σελλ χαϊ. Εγω τωρα με τα ρουβλια μου αγοράζω φτηνα αμερικανικα δολλαρια για να αγρορασω μετα τις φτηνές αμερικανικες μετοχες. Που ειναι το περιεργο;
και θα κερδίσεις; Δεν μας τα λες καλά, αφού η Δύση χάνεται, πάει, τέλειωσε.