Ραν ταν πλαν έγραψε:Δεν υπήρχαν δήμαρχοι στη χούντα, διορισμένοι υποτακτικοί κωλογλείφτες υπήρχαν που παρίσταναν τους πατριώτες και πλούτισαν όλοι από το κλέψιμο.
Όσο για τις μη καταδίκες όσων μεσολαβούσαν στη χορήγηση δανείων με το αζημίωτο υπάρχουν πολλά στοιχεία για εταιρείες με μηδαμινά κεφάλαια που έπαιρναν χαριστικές δανειοδοτήσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων που δεν εξόφλησαν ποτέ.
Ας πούμε, έτσι για την ιστορία, η ξενοδοχειακή ''αε Καναβός'' που με εταιρικό κεφάλαιο 30 εκατομμυρίων πήρε με τη μεσολάβηση του Μπαλόπουλου, διορισμένου διοικητή του τότε ΕΟΤ, 402.715.000 δραχμές και δεν επέστρεψε τίποτα.
Και πώς να πάει φυλακή ο Μπαλόπουλος όταν το όνομα του δεν εμφανιζόταν πουθενά, αφού πήρε τη χοντρή μίζα του από την εταιρεία, και η τότε ΕΤΒΑ στράφηκε εναντίον την οφειλέτριας εταιρείας από την οποία πήρε τα παπάρια μας αφού δήλωσε κατά την τότε πάγια τακτική πτώχευση. 
Δλδ τσίμπαγαν το χρήμα, με τη μεσολάβηση των χουνταίων που έπαιρναν τη μίζα τους, και σε δυο μήνες πτώχευαν και πάρτε έλεγαν στις τράπεζες τα παπάρια μας.
Τα ήξεραν τα κόλπα της ρεμούλας οι χουνταίοι από την εποχή της κατοχής που έκαναν δουλειές με τους Γερμανούς.
Μήπως είναι ψέμα ότι ο Παπαδόπουλος ήταν αξιωματικός στα τάγματα ασφαλείας του Κουρκουλάκου στην κατοχή και μάζευε την αγροτική παραγωγή της Πελοποννήσου για τους Γερμανούς κατακτητές με αποτέλεσμα να πεθάνει η μισή Αθήνα από την πείνα;
Πετάτε λόγια στον αέρα, χωρίς να τα τεκμηριώνεται και μετά ο άλλος με στοιχεία πρέπει  να ανατρέψει τις μπαρούφες.
Δεν λέω όλοι μπορούμε να κάνουμε λάθη, αλλά εσείς γκεμπελίζετε, λέτε συνειδητά ψέματα.
Άκου εγώ θα σου μιλήσω με στοιχεία και όχι αέρα μπανά. Τα περί μιζών ....τουλάχιστον στην ηγεσία το αποκλείω, εξ άλλου οι άνθρωποι πέθαναν θεόφτωχοι, τώρα στις κατώτερες βαθμίδες κανείς δεν ξέρει, το σίγουρο ήταν ότι το φαινόμενο κυνηγήθηκε, δεν βρέθηκε κανείς να πει "Είπαμε να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του αλλά όχι και 500.000.000" και κυνηγήθηκε με φανατισμό δηλαδή. 
Εξ άλλου αν βρισκόταν το παραμικρό μετά την "μεταπολίτευση" θα το ανάδειχναν και θα το έκαναν σημαία.... το έχουν βουλώσει όλοι και μόνο αερολόγοι λένε ανυπόστατα πράγματα.
Έτσι δεν ασχολούμαι άλλο, ότι έχεις να πεις επί αυτού με στοιχεία.
Αυτό που πραγματικά με απασχόλησε ήταν αυτό περί ΤΑ, θυμάμαι ότι το είχα ψάξει πάρα πολύ ... ένα μόνο έχω να σου πω .... σαχλαμάρες... βρε αν ήταν αλήθεια θα το κοπανούσαν διαρκώς, δεν βλέπεις ότι υπάρχει μούγκα για το θέμα;
Τέλος πάντων πως ξεκίνησε αυτό το ζήτημα το έψαξα, μόλις το ανάφερες  έτρεξα να φρεσκάρω τις γνώσεις μου, δυστυχώς η βιβλιοθήκη μου είναι πολύ μεγάλη και είναι μοιρασμένη σε τρία σπίτια, εδώ που είμαι δεν βρήκα τις σημειώσεις μου για το θέμα.... βρήκα όμως στο βιβλίο του Φάνη Χαμοδράκα του μόνου που επέζησε από την οικογένειά του, η οποία ήταν Χίτες τον πλήρη κατάλογο των μαχητών της Χ εκεί λοιπόν αναφέρει και τον 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χρ υπολοχαγός Π/Β Ιούνιος 1943 μέχρι Σεπτέμβριο 1944
Δηλαδή την εποχή που δημιουργήθηκαν τα ΤΑ ο Γ Παπαδόπουλος ήταν ήδη στην αντιστασιακή οργάνωση του Γρίβα. Άρα μετά συγχωρήσεως λες @@@@ ας το πω πιο ευγενικά ανοησίες.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».