Η περιήγηση στον παρόντα ιστότοπο συνεπάγεται ότι συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Χρήσης Cookies.

Επικίνδυνα Εμβόλια

Ψυχική και σωματική υγεία, ομορφιά, ερωτική ζωή.
Άβαταρ μέλους
Spark
Συντονιστής Κατασκευών
Συντονιστής Κατασκευών
Δημοσιεύσεις: 3113
Τοποθεσία: space

Επικίνδυνα Εμβόλια

Δημοσίευσηαπό Spark » 21 Νοέμ 2020, 16:05

Εικόνα

Τα σχέδια της Ουγγαρίας για την εισαγωγή και χρήση του ρωσικού εμβολίου Sputnik V κατά της Covid-19 εγείρει ανησυχίες για την ασφάλεια και μπορεί να πλήξει την εμπιστοσύνη απέναντι στα πιθανά εμβόλια κατά της νόσου, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ανοίγοντας νέο μέτωπο στην αντιπαράθεση της Βουδαπέστης με την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Η αντιμεταναστευτική πολιτική του Βίκτορ Ορμπάν, η αυταρχική του διακυβέρνηση, οι συνεχείς παραβιάσεις του κράτους δικαίου και η επιδίωξη στενών σχέσεων με την Ρωσία έχουν προκαλέσει εντάσεις με την Ευρωπαϊκή Ενωση. Eκπρόσωπος της Κομισιόν δήλωσε: "Το ζήτημα που προκύπτει είναι εάν ένα κράτος μέλος θέλει να χορηγήσει στους πολίτες του εμβόλιο που δεν έχει λάβει έγκριση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA)..."

Αυτό είναι το σημείο όπου συναντώνται η διαδικασία έγκρισης και η εμπιστοσύνη για το εμβόλιο. Αν οι πολίτες μας αρχίσουν να αμφισβητούν την ασφάλεια ενός εμβολίου, αν αυτό δεν έχει περάσει από αυστηρή επιστημονική αξιολόγηση για να αποδειχθεί η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά του, θα είναι πολύ δυσκολότερο να εμβολιαστεί ικανό ποσοστό του πληθυσμού", αναφέρει ο εκπρόσωπος της Κομισιόν.

Το ρωσικό εμβόλιο θα δοκιμασθεί και θα παραχθεί, εκτός της Ρωσίας, σε μία σειρά χώρες όπως η Βραζιλία, το Μεξικό, οι Φιλιππίνες και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ομως η Ευρωπαϊκή Ενωση θέτει υπό αμφισβήτηση ακόμη και την εισαγωγή του Sputnik V από ένα από τα κράτη μέλη της..

Ναί,ἀλλά ὑπάρχει ἀκόμη μία χώρα ἡ ὁποία ξεκινᾶ τίς διαδικασίες γιά εἰσαγωγή τοῦ ῥωσσικοῦ ἐμβολίου. Ποιά;
Τό Ἰσραήλ ! Καί ἄν λάβῃ κανείς ὑπ᾿ὅψιν πόσο ἐκ τοῦ σοβαροῦ λαμβάνουν οἱ Ἰσραηλίτες τό καλό τῶν ὁμοφύλων τους,τότε μπορεῖ νά καταλάβει κάτι περισσότερο ἀπό αὐτό πού φαίνεται:
Netanyahu speaks with Putin about buying Russia’s COVID-19 vaccine

Ο επικεφαλής σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του Ισραήλ έχει υποβάλει μια τεράστια παραγγελία για το εμβόλιο Sputnik V της Ρωσίας, υποστηρίζοντας ότι οι ανησυχίες για το φάρμακο οφείλονται στις εντάσεις μεταξύ Μόσχας και Ουάσιγκτον, παρά σε θέματα ασφάλειας.

Ο Ζέεβ Ρότσταϊν, διευθυντής του Ιατρικού Κέντρου Χαντάς της Ιερουσαλήμ πιστεύει ότι οι δυτικές αντιρρήσεις είναι πιο πολύ πολιτικές παρά επιστημονικές, λέγοντας στην ισραηλινή εφημερίδα Haaretz, «είναι σαν τον διαστημικό αγώνα. Δεν είναι περίεργο που οι Ρώσοι ονόμασαν το εμβόλιο Sputnik V. Ήθελαν να υπενθυμίσουν στους Αμερικανούς που έφτασαν πρώτοι στο διάστημα».(ἀπό ἐδῶ)

Προσέξτε τώρα τί ἀκριβῶς γίνεται.
1) Γιατί ἐνδιαφέρει τήν Ε.Ε νά ἐμβολιασθῇ ὅσο τό δυνατόν μεγαλύτερος ἀριθμός τοῦ πληθυσμοῦ τῶν χωρῶν/μελῶν,
2) Τό ἐμβόλιο νά εἶναι «ἐλεγμένο» ἀπό τόν δικό της ὁργανισμό,
3) Τά κράτη/μέλη νά ἔχουν προσαρμοσθεί στίς ἐπιταγές τῆς Ε.Ε. περί κράτους δικαίου ( σύγκρουση μέ Οὐγγαρία καί Πολωνία).

Ο σοκαριστικός λόγος για τον οποίο το εμβόλιο κορωνοϊού της Pfizer απαιτεί αποθήκευση στους -70C είναι επειδή περιέχει πειραματικά συστατικά νανοτεχνολογίας που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ΠΟΤΕ πριν σε εμβόλια.

Όπως εξήγησε το Children's Health Defense σε ένα άρθρο της 6ης Αυγούστου, «τα εμβόλια mRNA που υποβάλλονται σε κλινικές δοκιμές Covid-19, συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου της Moderna, βασίζονται σε ένα "σύστημα φορέα" που βασίζεται σε νανοσωματίδια και περιέχει μια συνθετική χημική ουσία που ονομάζεται πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG)».

Η χρήση PEG σε φάρμακα και εμβόλια είναι όλο και πιο αμφιλεγόμενη λόγω της καλά τεκμηριωμένης συχνότητας εμφάνισης ανεπιθύμητων αντιδράσεων που σχετίζονται με PEG, συμπεριλαμβανομένης της απειλητικής για τη ζωή αναφυλαξίας... Τα νανοσωματίδια λιπιδίων προκαλούν υπερφλεγμονώδεις αποκρίσεις στο σώμα, οδηγώντας σε σοβαρές αντιδράσεις, νοσηλεία και πιθανώς ΘΑΝΑΤΟ.

...Σύμφωνα με πρόσφατες δοκιμές εμβολίων που διενήργησε η Moderna, το 100% των ανθρώπων στην ομάδα δοκιμής εμβολίων υψηλής δόσης εμφάνισε ανεπιθύμητες παρενέργειες.

...Οι ανεπιθύμητες αντιδράσεις που προκαλούνται από τα εμβόλια mRNA κορωνοϊού είναι τόσο διαδεδομένες που η Βρετανική κυβέρνηση παραδέχτηκε πρόσφατα ότι αναμένει ένα τεράστιο κύμα «ανεπιθύμητων αντιδράσεων»/παρενεργειών του εμβολίου κορωνοϊού.

...Ο David Knight παρουσίασε πρό 2ημέρου στην εκπομπή του, έναν Βρετανό πληροφοριοδότη, ο οποίος αποκάλυψε ότι τα ανοσοενισχυτικά των εμβολίων κορωνοϊού δείχνουν ποσοστό στειρότητας 97% σε γυναίκες που παίρνουν το εμβόλιο.

... Το πιο σημαντικό είναι ότι, καθώς οι άνθρωποι αρχίζουν να πεθαίνουν από εμβόλια κορωνοϊού, το ιατρικό κατεστημένο θα κατηγοριοποιήσει όλους αυτούς τους θανάτους ως «θανάτους covid-19» προκειμένου να ισχυριστεί ότι η πανδημία επιδεινώνεται.

Αυτό θα δημιουργήσει έναν εντελώς νέο κύκλο θανάτων, υστερία των μέσων ενημέρωσης και υποχρεωτικές πολιτικές εμβολίων. Αυτά, με τη σειρά τους, θα σκοτώσουν ακόμη περισσότερα άτομα, τροφοδοτώντας τον ίδιο βρόχο ανατροφοδότησης που έχει ως αποτέλεσμα ακόμη περισσότερα άτομα να εμβολιαστούν και να σκοτωθούν.

Τελικά, τα ίδια τα εμβόλια θα καταλήξουν να σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους από τον κορωνοϊό...


Καί ἄς λάβουμε ἐπίσης πολύ σοβαρά τό γεγονός πώς ἡ ἐν λόγῳ φαρμακευτική ἑταιρεία ἡ ὁποία μέ τό ἐμβόλιό της θέλει νά μᾶς «σώσῃ»,ἔχει ἕνα πολύ βαρύ ποινικό παρελθόν :

Συνεπῶς τό συμπέρασμα :
Ἡ Ε.Ε. ἐγκρίνει τό συγκεκριμένο ἐμβόλιο,μιᾶς ἀναξιόπιστης φαρμακευτικῆς ἑταιρείας ( τό ὁποῖο σημειῶστε ἡ ἑλλαδική κυβέρνησις χαιρέτησε μέ μεγάλη χαρά καί ἀνακούφισιν,διατυμπανίζοντάς το ἀπό τά μπουκωμένα μέ ἑκατομμύρια εὐρῶ, τβκάναλα) γιά τά κράτη/μέλη της καί τούς πολίτες τους. Τούς πολίτες της,ἔτσι; Ὄχι γιά τά μουσλίμ τά ὁποῖα στήν συντριπτική τους πλειοψηφία δέν ἔχουν ἀκόμη πολιτογραφηθεί. Καί τά ὁποῖα μουσλίμ,μέχρι στιγμῆς ὅλα τά στοιχεῖα αὐτό δείχνουν,δέν ἐπιρρεάζονται ἀπό τόν ἰό ( μπορεῖ νά εἶναι φορεῖς χωρίς ὅμως συμπτώματα). Δῆλαδή,τό μεταφέρουν καί τό διαδίδουν,ἀλλά αὐτοί δέν παθαίνουν τίποτα ...

Ἀποτέλεσμα τοῦ ἐμβολιασμοῦ αὐτοῦ, ὁ ὁποῖος μέ νόμο ( ἤδη ἔχει νομοθετηθεί στην Ελλάδα: ὑποχρεωτικά μέ νόμο τά ἐμβόλια γιά πρόληψι μεταδοτικοῦ νοσήματος) θά ἐπιβληθεί, θά εἶναι οἱ θάνατοι ἀπό παρενέργειες, ἀλλά καί η στείρωση πού θά προκληθεί στίς γυναῖκες.

Ἄρα,θά ἔχουμε μία φοβερή μείωση τοῦ πληθυσμοῦ τῆς Εὐρώπης καί στήν συνέχεια μή ἰκανότητα ἀναπαραγωγῆς μέ ἀποτέλεσμα τόν τελικό ἀφανισμό τῶν εὐρωπαίων κατοίκων της. Ποιοί θά μείνουν;
0 .

Κι ολοµεµιάς ο ρυθµός της γης γίνεται ίλιγγος, ο χρόνος εξαφανίζεται, η στιγµή στροβιλίζεται, γίνεται αιωνιότητα,
το κάθε σηµείο -θες έντοµο, θες άστρο, θες ιδέα γίνεται χορός.. Νίκος Καζαντζάκης

Επιστροφή σε “Υγεία - Ερωτική ζωή”