Συγκρινετε τρια διαστηματα.
2018 και 2019.
2020 και 2021 (οι χρονιες με καραντινα).
2022 (μετα την καραντινα).
.
.
-
- Ενεργά Θέματα
-
-
- από
Ραν ταν πλαν » 18 λεπτά πριν Η εθνοσωτήριος Επανάστασις Απαντήσεις 337 Προβολές 15546
- από
Ραν ταν πλαν » 22 λεπτά πριν Αποκάλυψη Ρωσίδας πράκτορα. Τεράστια επιτυχία του επιτελικού κράτους. Απαντήσεις 65 Προβολές 498
- από
pluton » 39 λεπτά πριν To τέλος της ρωσίας στην άπω ανατολή Απαντήσεις 8 Προβολές 32
- από
pluton » 48 λεπτά πριν Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;» Απαντήσεις 7827 Προβολές 129917
- από
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 51 λεπτά πριν Τσιμεντωσε το 30% η ΝΔ.Τα καλυτερα ερχονται. Απαντήσεις 39 Προβολές 205
- από
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 53 λεπτά πριν Δημοσκοπήσεις 2023 Απαντήσεις 63 Προβολές 688
- από
Spark » Σήμερα, 11:13 Ηλεκτρικός επαγωγικός κινητήρας 16W Απαντήσεις 1 Προβολές 3
- από
Τλαξκαλτέκος » Σήμερα, 09:22 Ξεκίνησα νηστεία Απαντήσεις 22 Προβολές 518
- από
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » Σήμερα, 09:17 Οι εκρηκτικές αντιδράσεις των λαών σε Ολλανδία, Γαλλία και Αγγλία φέρνουν πολιτικές ανατροπές Απαντήσεις 30 Προβολές 181
- από
Τλαξκαλτέκος » Σήμερα, 09:13 Περί Γότθων και Ούννων Απαντήσεις 64 Προβολές 5573
- από
Adminović » Σήμερα, 09:03 Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό Απαντήσεις 2672 Προβολές 72012
- από
Ακρίδης Κατσαριδόπουλος » Σήμερα, 07:37 ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΣΛΑΒΙΚΗ Απαντήσεις 240 Προβολές 21017
- από
Φασολαδα » Σήμερα, 04:20 Γερανός της ΕΛΑΣ κάνει ελιγμούς στην Ακαδημίας Απαντήσεις 52 Προβολές 495
- από
Κλεομένης » Σήμερα, 00:44 Εδώ γελάμε Απαντήσεις 8 Προβολές 88
- από
Spark » Χθες, 22:22 Ancient Memes Greek Απαντήσεις 42 Προβολές 21473
- από
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » Χθες, 22:06 Θεσεις κομματων για το lockdown Απαντήσεις 35 Προβολές 208
- από
Προέλλην » Χθες, 22:01 Υποθετικό σενάριο: Γκάλης στο ΝΒΑ Απαντήσεις 10 Προβολές 88
- από
Spark » Χθες, 21:57 Εκτοξεύει την απόλαυση στο σεξ Απαντήσεις 11 Προβολές 230
- από
Spark » Χθες, 21:43 Ψήφος Οργής - η κυβέρνηση έχει πέσει Απαντήσεις 26 Προβολές 208
- από
ΜΥΘΗΡΑ » Χθες, 21:24 ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ Απαντήσεις 78 Προβολές 7382
- από
-
Η περιήγηση στον παρόντα ιστότοπο συνεπάγεται ότι συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Χρήσης Cookies.
Συχνότητα ερωτικής ζωής προ Covid, σε χρονιές με καραντίνα και μετα τις καραντίνες
- Αρίστος
- Prediction Guru
Συχνότητα ερωτικής ζωής προ Covid, σε χρονιές με καραντίνα και μετα τις καραντίνες
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
- Αρίστος
- Prediction Guru
Re: Συχνότητα ερωτικής ζωής προ Covid, σε χρονιές με καραντίνα και μετα τις καραντίνες
Εγω θα ειμαι ειλικρινης και να ειστε κι εσεις, πριν τις καραντινες ειχα νορμαλ συχνοτητα, με τις καραντινες υπηρξε καθιζηση οχι μονο σε συχνοτητα αλλα και σε σχεση, κανονικη σχεση δημιουργησα ξανα τον καλοκαιρι του 2022 και την κραταω ακομη.
ΔΕν φτανει δηλαδη που μας κοψαν τη δουλεια, μας κοψαν και το σεξ.
.
ΔΕν φτανει δηλαδη που μας κοψαν τη δουλεια, μας κοψαν και το σεξ.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
- Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover
Re: Συχνότητα ερωτικής ζωής προ Covid, σε χρονιές με καραντίνα και μετα τις καραντίνες
Ποιος το γαμάει το σεξ ρε Αρίστο. 

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
- nemo
- Supreme poster
exei dikio ο ραν εγω μετα απο τριτη ηττα σκεφτομαι να τον κοψω
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
- nemo
- Supreme poster
Ραν ταν πλαν έγραψε:Ποιος το γαμάει το σεξ ρε Αρίστο.
πως μας προεκυψες σοφος εσυ !!
0 .
- nemo
- Supreme poster
τωρα για να απαντησουμε και στην ερωτηση -εγω απο την δευτερη καραντινα επαθα μια μορφη καθιζησης
και αν θυμαμαι το ειχα πει -και απο τοτε σαν να εγινε μονιμη
0 .
- Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover
nemo έγραψε:τωρα για να απαντησουμε και στην ερωτηση -εγω απο την δευτερη καραντινα επαθα μια μορφη καθιζησης
Εσύ δεν είσαι αντιπροσωπευτικό δείγμα γιατί είσαι μονογαμικός.

Με πάνω από δέκα χρόνια γάμου δε χρειάζονται καραντίνες για να πάθεις καθίζηση.
Και πάλι καλά να λες αφού καταφέρνεις και τη βρίσκεις για να τη βγάλεις για κατούρημα.

0 .
- Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover
nemo έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Ποιος το γαμάει το σεξ ρε Αρίστο.
πως μας προεκυψες σοφος εσυ !!
Άμα πάνω στο νταραβέρι σε είχαν κλάσει κι εσένα στη μούρη καμιά δεκαριά κι εσύ σοφός θα ήσουν.

0 .
- Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker
Μην ξεχάσεις μπαρμπαρίστο να μας ενημερώσεις για το κάθε πότε την έπαιζες πριν, κατά την διάρκεια και μετά την καραντίνα.
0 .
Αρίστος έγραψε:Oτι λεω ειναι προιον ενδελεχους μελετης και οχι φαντασιοπληξιας σαν τα φιδια που παραγουν τα εκφυλισμενα δυτικα μιντια.
- Αρίστος
- Prediction Guru
Εσυ μπουλη τραβα κανε το εμβολιο σου, πως λεγαμε ρουφα το αβγο σου τωρα θα λεμε στα ψεκομπολ τραβα κανε το εμβολιο σου να στανιαρεις.
.
.gif)
.
0 .
.
.