Ανδρόπαυση: Oταν ο άνδρας νομίζει ότι «ξόφλησε»

Ψυχική και σωματική υγεία, ομορφιά, ερωτική ζωή.
Spark
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ανδρόπαυση: Oταν ο άνδρας νομίζει ότι «ξόφλησε»

Δημοσίευσηαπό Spark » 04 Οκτ 2021, 17:11

vallon έγραψε:ένα πενηντάρικό;
ε και τι είναι ένα πενηντάρικο; ένα τίποτα
ας της το έδινες σε δώρα ή σε γλυκά βρε τσιγκούναρε

τόσα ξέρεις τόσα λες,, αυτή είχε πάρει πολλά δώρα απο εμένα, την τάιζα κάθε εβδομάδα απο το 2014
αλλά έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, την αχαριστία και την κακοήθεια, αυτά δεν συγχωρούνται.
δάγκωσε το χέρι που την τάιζε η σκύλα.. είμαι τυχερός που γλύτωσα απο αυτήν.
πήρα μάθημα, τώρα δεν εμπιστεύομαι καμία κ κανέναν
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 04 Οκτ 2021, 17:16

Spark έγραψε:

τόσα ξέρεις τόσα λες,, αυτή είχε πάρει πολλά δώρα απο εμένα, την τάιζα κάθε εβδομάδα απο το 2014
αλλά έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, την αχαριστία και την κακοήθεια, αυτά δεν συγχωρούνται.

Εντάξει συμβαίνουν αυτά ρε σταρκάκο
τι να κάνουμε;
κι εγώ έχω πατήσει μπανανόφλουδες και έμαθα
ποτέ μόνο μία
πρέπει να τις έχεις όλες στη σειρά και στο περίμενε
δεν σπιτώνεις γκόμενα με καμιά κυβέρνηση
ακόμα και με αριστερά....!!!!
όλες στην απ έξω
ορίζεις μια μέρα, στην κάθε μία που της λες ότι έχεις ελεύθερη,,, όλες τις άλλες θα δουλεύεις, δηλ ακόμα και αν δεν ,. εσύ λες ότι δουλεύεις, έτσι μπορείς να αξιολογήσεις πόσο χρόνο αξίζει να αφιερώνεις στην κάθε μία.
δεν χρειάζεται να κάνεις όνειρα για μόνιμότητες
ή γάμους και άλλα τέτοια, το σημαντικό είναι να εκτονώνεις τα υγρά σου σε κάθε μία απο τις παρατρεχάμενες..
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 04 Οκτ 2021, 17:25

vallon έγραψε: το σημαντικό είναι να εκτονώνεις τα υγρά σου σε κάθε μία απο τις παρατρεχάμενες..

άκου και εμένα που είμαι μεγαλύτερος απο 50 ετών,
έκοψα τα @@ μου, τα τηγάνισα και τα έφαγα,, τέτοια λιχουδιά δεν έχω ξαναφάει στη ζωή μου!
τώρα χωρίς @@ ζω καλύτερα..

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Οκτ 2021, 20:44

Spark έγραψε:

Hταν χρηστης ναρκωτικων? Αυτοι κανουν κατι τετοια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Οκτ 2021, 21:49

Adminović έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Δεν σoυ σηκώνεται πια και σε πιάσανε οι ανησυχίες; :-/

Και του τα λέγαμε ότι το μπόλι προκαλεί θρομβώσεις και μετά κούκου γιόκ, αλλά δεν άκουγε... :-/ :s_no

Δεν γνωρίζω για την συγκεκριμένη περίπτωση του Βάλλον, πάντως προσωπικά απο τότε που εμβολιάστηκα έχω ελαφρώς ισχυρότερη λίμπιντο.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Οκτ 2021, 21:51

Λαχουρένιος έγραψε:
Spark έγραψε:

Μπα, μάλλον ανοιχτομάτα αρμέχτρια θύματος που εδώ έτρωγε, εδώ έπινε και αλλού το έδινε.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Οκτ 2021, 21:53

Προέλλην έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Μπα, μάλλον ανοιχτομάτα αρμέχτρια θύματος που εδώ έτρωγε, εδώ έπινε και αλλού το έδινε.

Αλλο να στα μασαει και αλλο να σου κλεψει λεφτα μεσα απο το πορτοφολι. Αυτο μου ακουγεται πολυ τελευταιο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Οκτ 2021, 22:02

Λαχουρένιος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Μπα, μάλλον ανοιχτομάτα αρμέχτρια θύματος που εδώ έτρωγε, εδώ έπινε και αλλού το έδινε.

Αλλο να στα μασαει και αλλο να σου κλεψει λεφτα μεσα απο το πορτοφολι. Αυτο μου ακουγεται πολυ τελευταιο.

Αν σε παραμυθιάζουν μέχρι και πορτοφολούδες του πεζοδρομίου, πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς για την κριτική σου ικανότητα.
0 .
Ich bereue nichts

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 04 Οκτ 2021, 22:30

Λαχουρένιος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Μπα, μάλλον ανοιχτομάτα αρμέχτρια θύματος που εδώ έτρωγε, εδώ έπινε και αλλού το έδινε.

θα ικανοποιήσω την περιέργεια σας, σας γράφω λεπτομέρειες.

την ημέρα που αυτή έκλεψε χρήματα απο το πορτοφόλι μου πριν το κάνει (θα σας γράψω πως το έκανε) είχαμε συζήτηση,,
αυτή μου έλεγε πως είναι ωραία, νέα, έχει ικανότητα να κάνει παιδιά και μονί αχρησιμοποίητο..
της απάντησα πως μόνο αυτή νομίζει αυτά πως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

της είπα πως δεν είναι ωραία, πως είναι χοντρή (μου αρέσουν σώματα εως 55κιλά αυτή είναι 80κ)
πως δεν είναι νέα 45 χρονών οι ειδικοί γιατροί λένε πως γυναίκες μετά τα 40χρόνια έχουν 50% πιθανότητες να πιάσουν παιδί με φυσιολογικό τρόπο.
της είπα πως δεν θα την παντρευτεί κανείς με τέτοιο χαρακτήρα και πως έκανε το χειρότερο σεξ που έχω κάνει εβερ.
της είπα πως ακόμα και εάν μπορεί να γεννήσει καλύτερα να μη το κάνει αφού δεν έχει σταθερή δουλειά και θα είναι πάντα φτωχή.
της είπα πως δεν θα της δώσω ξανά χρήματα (ζητούσε χρήματα για να βάλει βενζίνη)
της είπα πως έχει μεγάλη πιθανότητα να αρρωστήσει με καρκίνο όπως η μάνα της που τώρα νοσηλεύεται,
της είπα πως δεν θα την πάρω μαζί μου σε κανένα ταξίδι γιατί δεν μου αρέσει η παρέα της..

μετά από αυτά πήγε στην τουαλέτα 3-4 φορές, βγαίνοντας στον διάδρομο έβγαλε απο το σακάκι μου το πορτοφόλι και πήρε το μοναδικό 50ευρο που είχα βάλει εκείνο το πρωί.
μετά απο αυτό κατάλαβε και η ίδια πως δεν θα την ξαναβάλω στο σπίτι μου και εξαφανίστηκε απο την ζωή μου, έφυγε και δεν είπε κουβέντα, ούτε τηλέφωνο.

δεν έδωσα συνέχεια, το 50ευρο που έκλεψε το παίρνει σε κακό κάρμα, θα τα δώσει στο γραφείο τελετών να θάψει την μάνα της και θα χρωστάει σε όλη της την ζωή. όχι δεν είναι πρεζόνι, άχρηστη είναι.
την ξέρω απο το 2014 και την φρόντιζα φιλικά εως το 2021 δίχως να με έλκει ερωτικά, βασικά την λυπάμαι..
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Οκτ 2021, 22:34

Spark έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

θα ικανοποιήσω την περιέργεια σας, σας γράφω λεπτομέρειες.

την ημέρα που αυτή έκλεψε χρήματα απο το πορτοφόλι μου πριν το κάνει (θα σας γράψω πως το έκανε) είχαμε συζήτηση,,
αυτή μου έλεγε πως είναι ωραία, νέα, έχει ικανότητα να κάνει παιδιά και μονί αχρησιμοποίητο..
της απάντησα πως μόνο αυτή νομίζει αυτά πως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

της είπα πως δεν είναι ωραία, πως είναι χοντρή (μου αρέσουν σώματα εως 55κιλά αυτή είναι 80κ)
πως δεν είναι νέα 45 χρονών οι ειδικοί γιατροί λένε πως γυναίκες μετά τα 40χρόνια έχουν 50% πιθανότητες να πιάσουν παιδί με φυσιολογικό τρόπο.
της είπα πως δεν θα την παντρευτεί κανείς με τέτοιο χαρακτήρα και πως έκανε το χειρότερο σεξ που έχω κάνει εβερ.
της είπα πως ακόμα και εάν μπορεί να γεννήσει καλύτερα να μη το κάνει αφού δεν έχει σταθερή δουλειά και θα είναι πάντα φτωχή.

της είπα πως δεν θα της δώσω ξανά χρήματα (ζητούσε χρήματα για να βάλει βενζίνη)
της είπα πως έχει μεγάλη πιθανότητα να αρρωστήσει με καρκίνο όπως η μάνα της που τώρα νοσηλεύεται,
της είπα πως δεν θα την πάρω μαζί μου σε κανένα ταξίδι γιατί δεν μου αρέσει η παρέα της..

μετά από αυτά πήγε στην τουαλέτα 3-4 φορές, βγαίνοντας στον διάδρομο έβγαλε απο το σακάκι μου το πορτοφόλι και πήρε το μοναδικό 50ευρο που είχα βάλει εκείνο το πρωί.
μετά απο αυτό κατάλαβε και η ίδια πως δεν θα την ξαναβάλω στο σπίτι μου και εξαφανίστηκε απο την ζωή μου, έφυγε και δεν είπε κουβέντα, ούτε τηλέφωνο.

δεν έδωσα συνέχεια, το 50ευρο που έκλεψε το παίρνει σε κακό κάρμα, θα τα δώσει στο γραφείο τελετών να θάψει την μάνα της και θα χρωστάει σε όλη της την ζωή. όχι δεν είναι πρεζόνι, άχρηστη είναι.
την ξέρω απο το 2014 και την φρόντιζα φιλικά εως το 2021 δίχως να με έλκει ερωτικά, βασικά την λυπάμαι..

:laugh1: :laugh1:

Καλα τι σοι φιλη ηταν αυτη που της τον ειχες σφυριξει? Καλα της τα πες. Τοσα χρονια που τα λεμε εδω για τον συμπεριφορικο χοντροκωλισμο επιασε τοπο φαινεται.... :D

Μεγα λαθος να ταιζεις γυναικες ακομα και αν ειναι φιλες και οχι γκομενες. Τοσα αδεσποτα, ορφανα, ζητιανοι κλπ υπαρχουν. Γιατι να τα φαει η καθε πατσαβουρα?
0 .

Επιστροφή σε “Υγεία - Ερωτική ζωή”