Λαχουρένιος έγραψε:Προέλλην έγραψε:Μπα, μάλλον ανοιχτομάτα αρμέχτρια θύματος που εδώ έτρωγε, εδώ έπινε και αλλού το έδινε.
Αλλο να στα μασαει και αλλο να σου κλεψει λεφτα μεσα απο το πορτοφολι. Αυτο μου ακουγεται πολυ τελευταιο.
θα ικανοποιήσω την περιέργεια σας, σας γράφω λεπτομέρειες.
την ημέρα που αυτή έκλεψε χρήματα απο το πορτοφόλι μου πριν το κάνει (θα σας γράψω πως το έκανε) είχαμε συζήτηση,,
αυτή μου έλεγε πως είναι ωραία, νέα, έχει ικανότητα να κάνει παιδιά και μονί αχρησιμοποίητο..
της απάντησα πως μόνο αυτή νομίζει αυτά πως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
της είπα πως δεν είναι ωραία, πως είναι χοντρή (μου αρέσουν σώματα εως 55κιλά αυτή είναι 80κ)
πως δεν είναι νέα 45 χρονών οι ειδικοί γιατροί λένε πως γυναίκες μετά τα 40χρόνια έχουν 50% πιθανότητες να πιάσουν παιδί με φυσιολογικό τρόπο.
της είπα πως δεν θα την παντρευτεί κανείς με τέτοιο χαρακτήρα και πως έκανε το χειρότερο σεξ που έχω κάνει εβερ.
της είπα πως ακόμα και εάν μπορεί να γεννήσει καλύτερα να μη το κάνει αφού δεν έχει σταθερή δουλειά και θα είναι πάντα φτωχή.
της είπα πως δεν θα της δώσω ξανά χρήματα (ζητούσε χρήματα για να βάλει βενζίνη)
της είπα πως έχει μεγάλη πιθανότητα να αρρωστήσει με καρκίνο όπως η μάνα της που τώρα νοσηλεύεται,
της είπα πως δεν θα την πάρω μαζί μου σε κανένα ταξίδι γιατί δεν μου αρέσει η παρέα της..
μετά από αυτά πήγε στην τουαλέτα 3-4 φορές, βγαίνοντας στον διάδρομο έβγαλε απο το σακάκι μου το πορτοφόλι και πήρε το μοναδικό 50ευρο που είχα βάλει εκείνο το πρωί.
μετά απο αυτό κατάλαβε και η ίδια πως δεν θα την ξαναβάλω στο σπίτι μου και εξαφανίστηκε απο την ζωή μου, έφυγε και δεν είπε κουβέντα, ούτε τηλέφωνο.
δεν έδωσα συνέχεια, το 50ευρο που έκλεψε το παίρνει σε κακό κάρμα, θα τα δώσει στο γραφείο τελετών να θάψει την μάνα της και θα χρωστάει σε όλη της την ζωή. όχι δεν είναι πρεζόνι, άχρηστη είναι.
την ξέρω απο το 2014 και την φρόντιζα φιλικά εως το 2021 δίχως να με έλκει ερωτικά, βασικά την λυπάμαι..