Συχνότητα ερωτικής ζωής προ Covid, σε χρονιές με καραντίνα και μετα τις καραντίνες

Ψυχική και σωματική υγεία, ομορφιά, ερωτική ζωή.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Συχνότητα ερωτικής ζωής προ Covid, σε χρονιές με καραντίνα και μετα τις καραντίνες

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Ιαν 2023, 10:38

Αρίστος έγραψε:Εσυ μπουλη τραβα κανε το εμβολιο σου, πως λεγαμε ρουφα το αβγο σου τωρα θα λεμε στα ψεκομπολ τραβα κανε το εμβολιο σου να στανιαρεις. :laugh1:

Τα έκανα όταν χρειάζονταν όπως δισ. άνθρωποι στον κόσμο και αν ξαναβγεί οδηγία για την ηλικιακή μου ομάδα θα τα ξανακάνω. Δεν περιμενώ να μου δώσει ιατρικές συμβουλές ενας απόφοιτος λυκείου που παριστάνει τον δημοσιογράφο.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Συχνότητα ερωτικής ζωής προ Covid, σε χρονιές με καραντίνα και μετα τις καραντίνες

Δημοσίευσηαπό nemo » 31 Ιαν 2023, 18:23

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Εσυ μπουλη τραβα κανε το εμβολιο σου, πως λεγαμε ρουφα το αβγο σου τωρα θα λεμε στα ψεκομπολ τραβα κανε το εμβολιο σου να στανιαρεις. :laugh1:

Τα έκανα όταν χρειάζονταν όπως δισ. άνθρωποι στον κόσμο και αν ξαναβγεί οδηγία για την ηλικιακή μου ομάδα θα τα ξανακάνω. Δεν περιμενώ να μου δώσει ιατρικές συμβουλές ενας απόφοιτος λυκείου που παριστάνει τον δημοσιογράφο.

να ευχαριστεις τον μπουρλα -θυσιαζεται μην κανοντας το εμβολιο για να εχετε εσεις επιλογες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 02 Φεβ 2023, 15:31

Λαχουρένιος έγραψε:

Eσεις θελατε να μας εμβολιασετε με το ζορι και οπως βλεπεις ειμαστε μια χαρα.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Φεβ 2023, 20:53

Αρίστος έγραψε:Eσεις θελατε να μας εμβολιασετε με το ζορι και οπως βλεπεις ειμαστε μια χαρα.

Εσύ μπορεί, τα αλλα 5,5 εκ. παγκοσμίως που τα τίναξαν όχι.
0 .

Επιστροφή σε “Υγεία - Ερωτική ζωή”