όταν γραφω ηλεκτροδιέγερση εννοώ να κάνει σεξ ανθρωπος, αντρας/γυναίκα, μόνος ή με παρέα ή με πολλούς ανθρώπους ταυτόχρονα, σε σύνδεση με ηλεκτρικό κύκλωμα..
ομολογώ πως κάνω σεξ και μόνος και με γυναίκα και είμαι/είμαστε με καλωδίωση, βάζουμε ηλεκτρόδια στα ευαίσθητα ερωτικά σημεία. έχω κατασκευάσει κύκλωμα σε μικρό κουτί που λειτουργεί με μπαταρία 9V αυτό δίνει ηλεκτρικούς παλμούς ρυθμιζόμενης έντασης-διάρκειας και προκαλεί διέγερση.
με κουμπί ρυθμίζει την ένταση και με κατάλληλη ρύθμιση δεν πονάει, η αίσθηση που προκαλεί είναι ιδιαίτερη, είναι η αίσθηση πως ηλεκτρόνια περνούν απο το σώμα.
μπορεί να φαίνεται παράξενο-kinky αλλά γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. μάλιστα βλέπω συχνά στο δίκτυο να πωλούν τέτοιες συσκευές σε καταστήματα με ερωτικά είδη και βλέπω πως και στα δικτυακά live shows χρησιμοποιούν ηλεκτροδιέγερση.
η καλύτερη αίσθηση είναι στην κανονική συνουσία όπου το πέος μπαίνει στο αιδοίο και έτσι γίνεται κύκλωμα,
με την συσκευή να ειναι συνδεδεμένη στους δυο εραστές.
μάλιστα μπορεί να λειτουργεί καλά και με περισσότερους ανθρώπους συνδεδεμένους σε σειρά, δηλαδή ο ένας να πιάνει το χέρι του άλλου, ο πρώτος και ο τελευταίος συνδέονται στο κύκλωμα.
έχω δοκιμάσει σε πάρτι να συνδεθούμε 6 άνθρωποι σε σειρά και όλοι να νιώθουν να περνούν ηλεκτρόνια απο τα χέρια τους!
πιστεύω πως η ηλεκτροδιέγερση electro stimulation θα αποκτήσει περισσότερους χρήστες, όλοι οι νέοι θα θέλουν να δοκιμάσουν αφού είναι ανώδυνο, και μερικοί ανεβάζουν την ένταση...
στην φωτο μια συσκευή απο τις πολλές που κυκλοφορούν στην αγορά

και
https://www.google.com/search?q=electro+stimulation&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi_49nr8NbhAhW_SRUIHRehD-QQ_AUIDigB&biw=1280&bih=587