Λαχουρένιος έγραψε:Προέλλην έγραψε:Αγοράζω επιλεκτικά συγκεκριμένα value for money αντίστοιχα μαράτα εδώ, το ίδιο και ο CEO μου, και ο τάδε old money Γερμανός με 100.000.000 στο private banking του.
Μόνο φτωχομπινέδες και νεόπλουτοι τριτοκοσμικοί κομπλεξίες έχουν καημό να αγοράζουν τα πάντα οπωσδήποτε μάρκα.
Source: trust me bro. Που ξέρεις τι ψωνίζουν,
έχεις πάει σπίτι να ανοίξεις το ψυγείο τους?
Εννοείται ότι έχω πάει και έχω τσεκάρει. Έτσι στον αέρα νομίζεις τα λέω;
Βασικά, πρόκειται για πράγματα που συζητάς στην καθημερινή κουβέντα, μιά να πείς στον Γερμανό Führungskraft ότι πήγες στο μάρκετ και πήρες κάτι μάρκας, θα σε βροντήξει. Μόνο κάτι άραβες και τούρκοι μαφιόζοι τα αγοράζουν αυτά απο κόμπλεξ, ο Γερμανός με λεφτά θα κοιτάξει ψυχρά μόνο την σχέση ποιότητας-κόστους και θα καταλήξει σε μία απόφαση, δεδομένου και ότι όσα λεφτά κι αν έχει θα πρέπει να αποταμιεύσει όσο το δυνατόν περισσότερα.
Το ξέρω, δεν με καταλαβαίνεις καν τι σε λέω, δεν χωράνε στο μυαλό σου. Δεν σε ψέγω γι αυτό, δεν φταίς εσύ.
Kαι εγώ έπασχα κάποτε απο τέτοιες αρρώστιες, μια φορά μάλιστα, είχα κακοκαρδίσει έναν εξαιρετικό τύπο γιατί δεν πήγαινε να κάτσει στα μαφιόζικα μπιτς μπαρς να πιεί καφέ και έπαιρνε στο σεϊκερ να κάτσει σε δική του ομπρέλα ξαπλώστρα. Το έχω βάρος στην ψυχή μου, πραγματικά την ώρα που θα παίρνω την τελευταία πνοή και θα φεύγω απο την ζωή, αυτόν θα σκεφτώ και πόσο δίκιο είχε.
Λαχουρένιος έγραψε:Όσοι θέλουν να κάνουν φιγούρα με μάρκες, το κάνουν με προιόντα που φαίνονται όπως ρούχα, παπούτσια, ρολόγια ή αυτοκίνητα και όχι με γιαούρτια και γάλατα γιατί κανένας δεν θα δει τι έχεις στο ψυγείο σου.
Ο ΕΛ όμως θα κάνει φιγούρα και γι αυτά. Πληθώρα αντιπαραγωγικών τύπων, χωρίς προσόντα, τεμπελχανάδες, κοκ, στον καφενέ του μαφιόζου που πληρώνουν τον καφέ κανένα 5ευρώ και καπνίζουν το τσιγαράκια άλλα 5 ευρώ το πακέτο, κάνουν κάζο σε όσους αγοράζουν μιά πασάτα ή ένα ζυμαρικό μαράτα

Ξυπνάτε ρε μλκς, η άποψη ζωή που σχηματίσατε με όρους χόλιγουντ, διαφημίσεων και λαηφ στάηλ, δεν είναι η ζωή που σας αξίζει δικαιωματικά. Βασικά, δεν είναι η ζωή γενικά.