Κρεμαλες για τους πραξικοπηματιες του Κιεβου

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Κρεμαλες για τους πραξικοπηματιες του Κιεβου

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Μαρ 2022, 10:21

Γιάννης έγραψε:Καθόλου. Οι πολιτικές της Ρωσίας είναι γνωστές σε όλους. Και οι ανατροπές προέδρου δεν έγιναν από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, αυτό είναι πουτινική προπαγάνδα για εσωτερική κατανάλωση (όπως και η "αποναζοποίηση"), καλό θα ήταν να μην την καταπίνουμε αμάσητη.

Εχω βαλει καποια στοιχεια εδω

viewtopic.php?f=18&t=13645&start=70#p347485

Η ιδια η Νουλαντ εχει παραδεχθει οτι εχουν σκασει 5 δις για να φερουν την Ουκρανια στο δυτικο στρατοπεδο και μαζι με τον Παιατ συμμετειχαν στις διαδηλωσεις των ευρωμαιντανων. Βγαλε τα ιδεολογικα γυαλια και δες τι γινεται.

Ο λαός της Ουκρανίας μίλησε, η στάση του συνάδει με την αντίσταση που προβάλλει απέναντι στον εισβολέα

Ο λαος της Ουκρανιας ειχε μιλησει και το 2010 και εβγαλε τον Γιανουκοβιτς με 12,5 εκ ψηφους αλλα οι δημοκρατες της ΕΕ τον εγραψαν στα @@ τους και τον ανετρεψαν. Οπως εγραψαν στα @@ τους και τους ψηφοφορους των κομματων που απαγορευσε ο ακροδεξιος Ζελενσκι. Λαικη κυριαρχια αλα καρτ δεν γινεται.
0 .

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 22 Μαρ 2022, 18:25

Λαχουρένιος έγραψε:
Γιάννης έγραψε:Καθόλου. Οι πολιτικές της Ρωσίας είναι γνωστές σε όλους. Και οι ανατροπές προέδρου δεν έγιναν από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, αυτό είναι πουτινική προπαγάνδα για εσωτερική κατανάλωση (όπως και η "αποναζοποίηση"), καλό θα ήταν να μην την καταπίνουμε αμάσητη.

Εχω βαλει καποια στοιχεια εδω

viewtopic.php?f=18&t=13645&start=70#p347485

Η ιδια η Νουλαντ εχει παραδεχθει οτι εχουν σκασει 5 δις για να φερουν την Ουκρανια στο δυτικο στρατοπεδο και μαζι με τον Παιατ συμμετειχαν στις διαδηλωσεις των ευρωμαιντανων. Βγαλε τα ιδεολογικα γυαλια και δες τι γινεται.

Ο λαός της Ουκρανίας μίλησε, η στάση του συνάδει με την αντίσταση που προβάλλει απέναντι στον εισβολέα

Ο λαος της Ουκρανιας ειχε μιλησει και το 2010 και εβγαλε τον Γιανουκοβιτς με 12,5 εκ ψηφους αλλα οι δημοκρατες της ΕΕ τον εγραψαν στα @@ τους και τον ανετρεψαν. Οπως εγραψαν στα @@ τους και τους ψηφοφορους των κομματων που απαγορευσε ο ακροδεξιος Ζελενσκι. Λαικη κυριαρχια αλα καρτ δεν γινεται.

Από την άλλη πάλι, εγώ δεν βλέπω τους Ουκρανούς να υποδέχονται τους Ρώσους ως απελευθερωτές.
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Μαρ 2022, 20:57

Γιάννης έγραψε:Από την άλλη πάλι, εγώ δεν βλέπω τους Ουκρανούς να υποδέχονται τους Ρώσους ως απελευθερωτές.

Μα δεν ειναι απελευθερωτες, εισβολεις ειναι. Αυτο δεν αναιρει τα αισχη των δυτικων ομως.
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Μαρ 2022, 10:46

Λαχουρένιος έγραψε:
Γιάννης έγραψε:Από την άλλη πάλι, εγώ δεν βλέπω τους Ουκρανούς να υποδέχονται τους Ρώσους ως απελευθερωτές.

Μα δεν ειναι απελευθερωτες, εισβολεις ειναι. Αυτο δεν αναιρει τα αισχη των δυτικων ομως.

Τα εκατέρωθεν αίσχη έχουν όμως και την καλή τους πλευρά σε ό,τι αφορά το διεθνή τους αντίκτυπο.
Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά η κίνηση στους ελληνικούς δρόμους έχει μειωθεί σε απίστευτο βαθμό.
Διαδρομές πέντε χιλιομέτρων που χρειάζονταν πριν ένα μήνα μια ώρα+ για να διανυθούν τώρα τις κάνουμε στο πεντάλεπτο το πολύ (αν δε μας πιάσει φανάρι) με όλες τις ενδείξεις να οδηγούν σε προβλέψεις για νέα απομείωση του χρόνου κίνησης αφού τα δεξιά και πασοκο-συριζαίικα (και υπέρ των δυτικών έναντι της Ρωσίας κυρώσεων) μπατίρια άφησαν τους δρόμους ελεύθερους σε εμάς (τους κομμουνιστές κατά πλειοψηφία) που έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίζουμε να βάζουμε βενζίνη ακόμα και αν πιάσει το πεντάευρο και βάλε το λίτρο.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Φασολαδα
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Φασολαδα » 25 Μαρ 2022, 04:08

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
migisukhoi
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό migisukhoi » 27 Μαρ 2022, 23:00

Κρεμάλες και στους Έλληνες υποστηρικτές τους.

Βλέπε Κούλη.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 27 Μαρ 2022, 23:26

Φασολαδα έγραψε:Εικόνα

μαλακες ουκρανοι αυτα να τα βλεπετε εσεις θελετε να νικησετε την ρωσσικη πολεμικη μηχανη, αντε συνεχιστε και στο τελος θα μεινετε στα χωραφια, ειναι επιλογη σας, θελετε να νικησετε την ρωσσια, ιδου πεδιο δοξης λαμπρο, ριξτε αν μπορειτε και εσεις εστω και μια στρακαστρουκα σε ρωσσικο εδαφος.....απο κλανιες χορτατοι ειμαστε τουλαχιστον μην κλαιγεστε, αφου αντιστεκεστε, με γεια σας με χαρα σας, να πεσετε μαχομενοι μεχρι ενος κανενα απολυτως προβλημα :D
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Επιστροφή σε “Διεθνή”