Oι 4 λόγοι που η οικονομία της Κίνας απειλεί την ηγεμονία της Δύσης

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Oι 4 λόγοι που η οικονομία της Κίνας απειλεί την ηγεμονία της Δύσης

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 30 Αύγ 2022, 20:46

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:α) Μεγαλο ονομα σιγουρα δεν ειμαι γι' αυτο και ειναι επιτυχια που με δημοσιευουν τοσο τακτικα.

Αν ησουν 40 χρονια δημοσιογραφος οπως παριστανεις τοτε θα ειχες γινει ονομα και δε θα επαιρνες τα ιδια λεφτα με εναν ασκουμενο.

β) Ξερεις ποσο ευκολα τα βγαζεις δυσκολα με 2,5 χιλιαρικα αν εχεις να πληρωσεις ρευμα σε Κουλη και συντηρεις ολοκληρη οικογενεια με δυο ασθενεις μεσα;

Ποια ''ολοκληρη οικογενεια'' ρε? Αφου εισαι ατεκνος και ανυπαντρος.

γ) Αντικειμενικα και συμφωνα με τα διεθνη πλεον standards θεωρειται δημοσιογραφος ακομη και ο απλος blogger η αυτος που γραφει σε ιστοσελιδες, ποσο μαλλον εγω. Επιπλεον αν το βαλεις και στο επαγγελματικο επι 17 χρονια πληρωνομουνα στον τοπικο τυπο ενω τοτε με πληρωναν και τα πανελλαδικα περιοδικα τις συνεργασιες μου σε αρθρα με τη σελιδα. Το εκαναν σε ολους, σημερα δεν το κανουν σε κανενα γιατι δεν βγαινουν, πληρωνουν μονο οσους εχουν μισθο για να επιμελουνται συνολικα την υλη τους. Ωστοσο εσυ αν θες να μη με λες δημοσιογραφο αλλα αρθρογραφο λεγε με αρθρογραφο. Βασικα ειμαι και τα δυο, αναλογα με ποια σκοπια το δει κανεις.

Οταν λεμε ''ο Χ κανει την ταδε δουλεια'' σημαινει οτι ζει απο αυτην την δουλεια. Απο την στιγμη που εσυ απο τα διαφορα αρθρα δεν βγαζεις τιποτα ή βγαζεις ενα χαρτζιλικι τοτε δεν εισαι δημοσιογραφος.

α) Ημουν ονομα στον τοπικο τυπο, οχι στον πανελλαδικο.

β) Ζωντοχηρος ειμαι οχι ανυπαντρος, οικογενεια μου λεω τη μανα μου, την αδελφη μου, τον ανηψιο μου που τον εχω σα γιο μου και το παιδι του.

γ) Τα εχουμε πει αυτα, με τον παγκοσμιο ορισμο δεν χρειαζεται να πληρωνεσαι για να εισαι δημοσιογραφος, με τον επαγγελματικο ορισμο ημουν δημοσιογραφος επι τοπικου τυπου και τωρα ειμαι αρθρογραφος σε εφημεριδες και περιοδικα. Τα 17 χρονια ομως που ημουν δημοσιογραφος του τοπικου τυπου ειναι ουσιαστικα μια ζωη.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Σεπ 2022, 08:51

Αρίστος έγραψε:α) Ημουν ονομα στον τοπικο τυπο, οχι στον πανελλαδικο.

Οταν λεμε ''ονομα'' εννοουμε σε πανελλαδικο επιπεδο και οχι στο χωριο του καθενος.

β) Ζωντοχηρος ειμαι οχι ανυπαντρος, οικογενεια μου λεω τη μανα μου, την αδελφη μου, τον ανηψιο μου που τον εχω σα γιο μου και το παιδι του.

Δηλαδη ολοι αυτοι περιμενουν εσενα να τους ζησεις... :laugh1:

γ) Τα εχουμε πει αυτα, με τον παγκοσμιο ορισμο δεν χρειαζεται να πληρωνεσαι για να εισαι δημοσιογραφος, με τον επαγγελματικο ορισμο ημουν δημοσιογραφος επι τοπικου τυπου και τωρα ειμαι αρθρογραφος σε εφημεριδες και περιοδικα. Τα 17 χρονια ομως που ημουν δημοσιογραφος του τοπικου τυπου ειναι ουσιαστικα μια ζωη.

Αρα και γω αν παιζω μπαλα στο 5 επι 5 της γειτονιας με τους φιλους μου τοτε ειμαι ποδοσφαιριστης :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Σεπ 2022, 04:26

α) Οι δημοι που εβγαζα περιοδικα με δικα μου αρθρα και συνεντευξεις ειχαν συνολικο πληθυσμο γυρω στις 300.000. Επιπλεον αρθρογραφουσα τοτε επι πληρωμη στα πανελλαδικα περιοδικα Τριτο Ματι, Nexus, Αβατον και Ανιχνευσεις. Δυο φορες μαλιστα πληρωθηκα και απο τις εκδοσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ γιατι συμμετειχα σε 2 συλλογικα τους βιβλια.

β) Οπως ειπα βοηθαω την οικογενεια μου οικονομικα, αν εσυ δεν εχεις αξιωθει ακομη στο ευχομαι.

γ) Στο 5Χ5 της γειτονιας σου δεν θα εχεις τοσους θεατες οσους εγω αναγνωστες σε ενα μονο αρθρο μου. 59.081 αναγνωσεις λεει:

https://new-economy.gr/2020/04/16/trump ... adopoulos/

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Σεπ 2022, 08:41

Αρίστος έγραψε:α) Οι δημοι που εβγαζα περιοδικα με δικα μου αρθρα και συνεντευξεις ειχαν συνολικο πληθυσμο γυρω στις 300.000. Επιπλεον αρθρογραφουσα τοτε επι πληρωμη στα πανελλαδικα περιοδικα Τριτο Ματι, Nexus, Αβατον και Ανιχνευσεις. Δυο φορες μαλιστα πληρωθηκα και απο τις εκδοσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ γιατι συμμετειχα σε 2 συλλογικα τους βιβλια.

β) Οπως ειπα βοηθαω την οικογενεια μου οικονομικα, αν εσυ δεν εχεις αξιωθει ακομη στο ευχομαι.

γ) Στο 5Χ5 της γειτονιας σου δεν θα εχεις τοσους θεατες οσους εγω αναγνωστες σε ενα μονο αρθρο μου. 59.081 αναγνωσεις λεει:

https://new-economy.gr/2020/04/16/trump ... adopoulos/

Το παραμυθι οσο πας το εξελισσεις. Αρχικα βοηθουσες τις δυο πρωην γυναικες σου, μετα εβαλες μεσα και αδερφη και μανα, τωρα εβαλες και τον ανηψιο σου και το παιδι του. Στο επομενο επεισοδιο θα μας πεις οτι ταιζεις τους αστεγους και τα αδεσποτα της γειτονιας :laugh1:

Τα κλικ ειναι αδιαφορα, το θεμα ειναι ποσα φραγκα μπαινουν στην τσεπη. Ο καθενας μπορει να κλικαρει ενα λινκ 1000 φορες την ημερα για να ανεβασει τα βιουζ του :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 06 Σεπ 2022, 15:45

α) Καλα καταλαβαμε, σε χαρτζηλικωνουν ακομη οι δικοι σου και αδυνατεις να πιστεψεις πως υπαρχουν ενηλικες που βοηθανε την οικογενεια τους.:laugh1:

β) Αν το θεμα ειναι ποσα φραγκα μπαινουν στη τσεπη, αποδεικνυεται πως ειμαι αρκετα ρομαντικος (και οχι συμφεροντολογος οπως με παρουσιασες) κανοντας δωρεαν πολιτικη αρθρογραφια σε αυτη τη φαση. Υπαρχουν βεβαια πολλοι ακομη που δεν πληρωνονται, οσοι πολιτικοι, διπλωματες, αναλυτες, καθηγητες πανεπιστημιου, αρθρογραφουν το κανουν επισης δωρεαν. Και οπως γι' αυτους δεν εχει κανενα νοημα να ξεκινησουν δημοσιογραφικη απασχοληση με 600 ευρω το μηνα καθαρα ετσι δεν εχει και για μενα.

.
0 .

.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 06 Σεπ 2022, 16:00

μακλς έχετε ξεφύγει
σαν καβλωμένες γκόμενες πάνω στο κρεβάτι που παίζουν σε τσόντα κάνετε
:D
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Σεπ 2022, 07:50

Αρίστος έγραψε:α) Καλα καταλαβαμε, σε χαρτζηλικωνουν ακομη οι δικοι σου και αδυνατεις να πιστεψεις πως υπαρχουν ενηλικες που βοηθανε την οικογενεια τους.:laugh1:

Πολλοι ενηλικες βοηθουν τις οικογενειες τους. Κανενας δεν χαρτζιλικωνει πρωην γυναικες με τις οποιες μαλιστα δεν εχει παιδια, οπως μας ελεγες τις προαλλες.

β) Αν το θεμα ειναι ποσα φραγκα μπαινουν στη τσεπη, αποδεικνυεται πως ειμαι αρκετα ρομαντικος (και οχι συμφεροντολογος οπως με παρουσιασες) κανοντας δωρεαν πολιτικη αρθρογραφια σε αυτη τη φαση. Υπαρχουν βεβαια πολλοι ακομη που δεν πληρωνονται, οσοι πολιτικοι, διπλωματες, αναλυτες, καθηγητες πανεπιστημιου, αρθρογραφουν το κανουν επισης δωρεαν. Και οπως γι' αυτους δεν εχει κανενα νοημα να ξεκινησουν δημοσιογραφικη απασχοληση με 600 ευρω το μηνα καθαρα ετσι δεν εχει και για μενα.

Δεν εισαι ρομαντικος, πουθενας εισαι και κανενα μεσο δε θα σε προσλαμβανε με σοβαρο μισθο οπως παραδεχεσαι ο ιδιος. Δεν ειναι πως δεν θες να κονομησεις απο αυτα, απλα δεν μπορεις.

Οι διπλωματες και οι πολιτικοι που αναφερεις εχουν καποιο αντικειμενο και συμφωνα με αυτο αρθρογραφουν. Εσυ δεν εχεις.
1 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Σεπ 2022, 09:42

Συνεχιζεις την επιδειξη χαζομαρας, βγαζω 4 η 5 φορες περισσοτερα απο τα καθαρα λεφτα που μπορει να μου δωσει μια εφημεριδα και μαλιστα τα βγαζω δουλευοντας λιγοτερες ωρες και ωρες που επιλεγω εγω. Συνεπως μονο ενας εντελως παρανοικος στη θεση μου θα πηγαινε να εργαστει σαν δημοσιογραφος ρεπορταζ σε εφημεριδα δουλευοντας 8ωρο.

Επιπλεον δεν με ενδιαφερει να κανω ρεπορταζ η ειδησεογραφια, δεν με ενδιαφερει κανενας τομεας του ρεπορταζ, ουτε καν η ξενη ειδησεογραφια ετσι οπως τη θελουν οι εφημεριδες βασισμενη κυριως στα πρακτορεια τυπου ροιτερς με τα οποια διαφωνω καθετα.

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι κυριως η αρθρογραφια κατα της παγκοσμιοποιησης και αυτην ασκω χωρις να εχω κανενα ντερτι να πληρωνομαι επειδη μου δημοσιευουν ενα αρθρο την εβδομαδα. Το μονο που με στεναχωρει δεν ειναι οτι δεν πληρωνομαι αλλα οτι δεν εχω το χρονο να γραφω περισσοτερο, και αυτο οχι μονο στα αρθρα αλλα και στα βιβλια. Καθε μερα που δεν βρηκα χρονο να γραψω αρθρο ειναι μια μερα που στεναχωριεμαι και καθε μερα που γραφω κατι που μου αρεσει και μετα το βλεπω να δημοσιευεται ειναι μια μερα που πεταω.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Σεπ 2022, 12:03

Αρίστος έγραψε:Συνεχιζεις την επιδειξη χαζομαρας, βγαζω 4 η 5 φορες περισσοτερα απο τα καθαρα λεφτα που μπορει να μου δωσει μια εφημεριδα και μαλιστα τα βγαζω δουλευοντας λιγοτερες ωρες και ωρες που επιλεγω εγω. Συνεπως μονο ενας εντελως παρανοικος στη θεση μου θα πηγαινε να εργαστει σαν δημοσιογραφος ρεπορταζ σε εφημεριδα δουλευοντας 8ωρο.

Οι μεγαλοδημοσιογραφοι, οπως παριστανεις εσυ οτι εισαι, δεν θα επαιρναν τοσα λεφτα οσα ενας πιτσιρικας που ξεκιναει τωρα. Μονος σου παραδεχεσαι εμμεσα οτι εισαι πουθενας στον χωρο.

Αποκλειεται να βγαζεις οσα λες γιατι μονος σου εχεις κλαφτει οτι δυσκολευεσαι οικονομικα και οτι αν βγεις στην συνταξη θα εισαι στον ασο. Ακομα και αν ισχυει το παραμυθι οτι βοηθας συγγενεις παλι δεν βγαινουν οι αριθμοι. Οι περισσοτερες ελληνικες οικογενειες ζουν με πολυ λιγοτερα απο 2.500 με 3000 καθαρα που λες πως καθαριζεις εσυ.

Επιπλεον δεν με ενδιαφερει να κανω ρεπορταζ η ειδησεογραφια, δεν με ενδιαφερει κανενας τομεας του ρεπορταζ, ουτε καν η ξενη ειδησεογραφια ετσι οπως τη θελουν οι εφημεριδες βασισμενη κυριως στα πρακτορεια τυπου ροιτερς με τα οποια διαφωνω καθετα.

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι κυριως η αρθρογραφια κατα της παγκοσμιοποιησης και αυτην ασκω χωρις να εχω κανενα ντερτι να πληρωνομαι επειδη μου δημοσιευουν ενα αρθρο την εβδομαδα. Το μονο που με στεναχωρει δεν ειναι οτι δεν πληρωνομαι αλλα οτι δεν εχω το χρονο να γραφω περισσοτερο, και αυτο οχι μονο στα αρθρα αλλα και στα βιβλια. Καθε μερα που δεν βρηκα χρονο να γραψω αρθρο ειναι μια μερα που στεναχωριεμαι και καθε μερα που γραφω κατι που μου αρεσει και μετα το βλεπω να δημοσιευεται ειναι μια μερα που πεταω.

Ναι λες και εκανες ποτε ρεπορταζ... :laugh1:

Μην επαναλαμβανομαστε 100 φορες. Δημοσιογραφος ειναι οποιος ζει απο την δημοσιογραφια, ποδοσφαιριστης οποιος ζει απο την μπαλα και παει λεγοντας. Εσυ δεν ζεις απο αυτο, απλα κανεις την πλακα σου γραφοντας που και που σε κατι σελιδουλες. Σεβαστο αλλα αυτο δεν σε κανει δημοσιογραφο.

Τελος τα περι χρονου ειναι παπαριες. Αν εχεις τον χρονο να σπαμμαρεις παπαριες στο ιντερνετ ολη μερα τοτε εχεις χρονο για το οτιδηποτε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Σεπ 2022, 15:57

α) Το ειπα πιο πανω και θα το ξαναπω, ουδεποτε ισχυριστηκα οτι ειμαι μεγαλο ονομα στη δημοσιογραφια η στην απλη αρθρογραφια. Το οτι εχω καποιες προσκαιρες επιτυχιες, πιχι να διαβαζουν πολλες χιλιαδες καποια αρθρα μου δεν με κανει μεγαλο ονομα. Διακινεις λοιπον φαντασιακες σου παρλαπιπες για να συνεχισει μια συζητηση που δεν θες να παραδεχτεις οτι δεν σου βγηκε.

β) Ας το ξαναπω για 500η φορα, εχω ζησει επαγγελματικα 17 χρονια απο τη δημοσιογραφια στον τοπικο τυπο, διαστημα στο οποιο πηρα και πανω απο 100 συνεντευξεις, τις δυο μαλιστα απο υπουργους. Την ιδια περιοδο αμοιβομουν με το κομματι για να αρθρογραφω στα περιοδικα Τριτο Ματι, Nexus, Ανιχνευσεις και Αβατον. Συνεπως παλι επαναλαμβανεις τα ιδια ψεματα.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Διεθνή”