Μεχρι γνωστοι επιχειρηματιες και καθηγητες πηραν το μερος μου στη συγκρουση με το hoaxes.
Kι ευ μιλας για μπατχερτ;
.

Προέλλην έγραψε:Φαίνεται το τσούξιμό σου, δεν μπορεί να κρυφτεί.

Αρίστος έγραψε:Ο καθηγητης Κωνσταντινος Βεργος παρουσιασε την απαντηση μου στο fb με τον παρακατω σχολιασμο.
Επιστημονική, αποστομωτική απάντηση που κατεδαφίζει τα Hellenic Hoaxes. Αξίζει οχι μονο να διαβαστει, αλλα και να αναρτηθεί παντου.
.
.gif)

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Προέλλην έγραψε:Φαίνεται το τσούξιμό σου, δεν μπορεί να κρυφτεί.
Ε αφού σου λέει. Έχεις γίνει χαμός από τους 2-3 γνωστούς του στο fb. Έχει γίνει λαϊκός ήρωες σε σελίδες που μιλάνε για ατλαντες, Τιτάνες, για τσιπ με χάραγμα του θηρίου, κατά των εμβολίων, κατά της κλιματικής αλλαγής, υπέρ της Επιπεδης γης και γενικώς όλοι οι "ΔΙΑΔΏΣΤΕ! 1!!!1!1!1!!1!1!!!!1!“

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Παρ το απόφαση. Πλέον είσαι στο πάνθεον των απατεώνων. Είσαι ενας γελοίος απατεώνας και με αποδείξεις και με σφραγίδα πλέον.
Δεν έχεις καμία αξία. Deal with it σιχαμενε.
Αρίστος έγραψε:Τελικα δηλαδη αυτος που βγηκε κερδισμενος απο την ιστορια ειμαι εγω εκθετικα σαν ο τυπος που ποδοπατησε στην κυριολεξια ολη τη συλλογικη του hoaxes οριζοντιως, καθετως και πλαγιως.
.gif)

Προέλλην έγραψε:Αν ψάχνει ψεκιά κάποιος, γιατί να μην σε διαβάσει; Τουναντίον, θα πρέπει να το κάνει ανεπιφύλακτα.
Κατά τα άλλα, έχει πάρει φωτιά ο κώλος σου, γιατί κάπως είχες παραμυθιαστεί ότι μπορείς να πλασαριστείς ως σοβαρός.