Nτόναλντ Τραμπ εναντίον Μπιλ Γκέιτς : το έθνος-κράτος κατά της παγκοσμιοποίησης

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Απάντηση Αρίστου στο ellinikahoaxes

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 27 Απρ 2020, 21:43

Ίχνος τσίπα ο ψέκαρχος :laugh1:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Απάντηση Αρίστου στο ellinikahoaxes

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Απρ 2020, 03:56

Στο fb με αποθεωνουν εξαιτιας της κοντρας μου με το hoaxes και εσεις πηζετε. :laugh1:

Kαι στο διπλανο μαγαζι ο κοσμος πηρε το μερος μου.

Eνα απο τα μεγαλυτερα τρομπονια που εδωσα στη ζωη μου και προς εσας και στο hoaxes. :D

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ερωτηματικά για HELLENIC HOAXES, για το πώς βγάζουν ΨΕΥΔΗ άρθρα για εμβόλια Μπιλ Γκέιτς

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Απρ 2020, 04:01

Το ποιος ξεφτιλιστηκε θα το κρινει ο κοσμος και ο κοσμος με αποθεωσε στο fb.

Ο καθηγητης Κωνσταντινος Βεργος θεωρησε το αρθρο απαντηση μου εκπληκτικο.

Στο διπλανο μαγαζι οχι μονο με στηριξαν σε αυτην την κοντρα αλλα μου ανεβαζαν και στοιχεια για να εμπλουτισω την απαντηση στο hoaxes.

Πιχι καποιος Παολο εκανε ερευνα με τις ωρες για να με βοηθησει.

Kι ολα αυτα με συγκινησαν.

Απλα για να σας αποδειξω τι σκατοψυχοι σκερβελεδες εισαστε, εγω παρα τις κοντρες μας αν εκανε επιθεση το hoaxes σε καποιον απο εσας θα τον ειχα βοηθησει να τους απαντησει.

Εσεις ομως σαν τυπικα σκατομαλακισμενα βρηκατε ευκαιρια σαν γλοιωδη σαλιγκαρια να κανετε επιθεση.

ΤΟΣΟ γελοιοι τυποι σαν της παρεουλας εδω μεσα δεν υπαρχουν στο συμπαν.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ερωτηματικά για HELLENIC HOAXES, για το πώς βγάζουν ΨΕΥΔΗ άρθρα για εμβόλια Μπιλ Γκέιτς

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Απρ 2020, 04:43

Το σημαντικοτερο απο ολα ειναι που ξεχασα (και κακως) να το αναφερω στην απαντηση ειναι πως με εγκαλεσε το hoaxes γιατι αναφερθηκα σε 7 νεκρα παιδια.

Eγω ομως στο επιμαχο αρθρο ΔΕΝ αναφερθηκα σε 7 νεκρα παιδια αλλα συγκεκριμενα εγραψα πως το india times αναφερθηκε.

Σύμφωνα με το έγκυρο indiatimes.com 7 κορίτσια πέθαναν εξαιτίας των εμβολίων και 1200 εμφάνισαν σοβαρές παρενέργειες όπως στείρωση και επιληπτικές κρίσεις.

https://new-economy.gr/2020/04/20/deak- ... adopoulos/

Kατα συνεπεια το hoaxes αν ηταν σωστο θα επρεπε να εγκαλεσει το indiatimes σαν hoaxer και οχι εμενα.

Αλλα φαινεται ντραπηκε να τα βαλει με τη δευτερη μεγαλυτερη οικονομικη εφημεριδα του πλανητη και ειπε ας κανω οτι το ειπε ο Παπαδοπουλος.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Απρ 2020, 11:04

Αρίστος έγραψε:Στο διπλανο μαγαζι οχι μονο με στηριξαν σε αυτην την κοντρα αλλα μου ανεβαζαν και στοιχεια για να εμπλουτισω την απαντηση στο hoaxes.

Πιχι καποιος Παολο εκανε ερευνα με τις ωρες για να με βοηθησει.

Στο διπλανο παλι ολοι στην φαπα σε εχουν. Λες ψεμματα λες και δεν ειναι ευκολο να το διαπιστωσει κανεις.

Απλα για να σας αποδειξω τι σκατοψυχοι σκερβελεδες εισαστε, εγω παρα τις κοντρες μας αν εκανε επιθεση το hoaxes σε καποιον απο εσας θα τον ειχα βοηθησει να τους απαντησει.

Εσεις ομως σαν τυπικα σκατομαλακισμενα βρηκατε ευκαιρια σαν γλοιωδη σαλιγκαρια να κανετε επιθεση.

ΤΟΣΟ γελοιοι τυποι σαν της παρεουλας εδω μεσα δεν υπαρχουν στο συμπαν.

Ολες αυτες οι μαλακιες που γραφεις ειναι κατα της δημοσιας υγειας και εχουν σκοπο τον προσωπικο σου πλουτισμο. Για ποιον λογο ακριβως να σε βοηθησουμε να κονομησεις? Για μαλακες ψαχνεις?
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 28 Απρ 2020, 11:27

Το θέμα είναι ότι όλη αυτή η ''αρνητική'' διαφήμιση λειτούργησε θετικότητα για τον Αρίστο.
Ίσως όχι τόσο για την εγκυρότητα του αλλά στο ζήτημα της αναγνωρισιμότητας ''έσπασε ταμεία''.
Αν και απ' ό,τι διάβασα αυτή καθαυτή η εγκυρότητα του δεν τέθηκε υπό αμφισβήτηση, πέρα από επί μέρους λεπτομέρειες της έρευνας του, και όπως εξελίχθηκε το θέμα στο σύνολο του πολύ δύσκολα κάποιος θα θεωρούσε αυτή την προσπάθεια αμφισβήτησης του αμερόληπτη.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Απρ 2020, 12:33

Προσεξτε τωρα εδω οταν το CNN μιλουσε για τους 7 θανατους των κοριτσιων στην Ινδια εξαιτιας των εμβολιασμων βασιζομενο στο ιδιο αρθρο της εφημεριδας της Ινδιας που βασιστηκα κι εγω.

Και το τονισα στο επιμαχο αρθρο μου οτι δεν μιλαω εγω για τους 7 θανατους αλλα η εφημεριδα της Ινδιας!

Αραγε θα εβγαζε hoax και το CNN, το ellinikahoaxes;

CNN reports:

While fraud and corruption are revealed on almost a daily basis now in the vaccine industry, the U.S. mainstream media continues to largely ignore such stories. Outside the U.S., however, the vaccine empires are beginning to crumble, and English versions of the news in mainstream media outlets are available via the Internet.

One such country is India, where the Bill & Melinda Gates Foundation and their vaccine empire are under fire, including a pending lawsuit currently being investigated by the India Supreme Court. Narayana Kumar of The Economic Times of India has just written a scathing report of fraud and scandals surrounding the Gates vaccine empire: Controversial vaccine studies: Why is Bill & Melinda Gates Foundation under fire from critics in India?

Kumar starts out his 4 page article by focusing on the current case before the India Supreme Court regarding deaths and injuries occurring during drug trials carried out over Merck’s HPV vaccine Gardasil. Vaccine trials were conducted on thousands of girls between the ages of 9 and 15. Many of the girls fell ill, and at least 7 died, and the lawsuit is alleging that in most of these cases, the girls and their parents did not even know what kind of vaccine trial they were participating in.

http://www.newdemocracyworld.org/culture/gates.html

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Απρ 2020, 12:35

Ραν ταν πλαν οπως βλεπεις το ιδιο το CNN εκανε ρεπορταζ για τους 7 θανατους κοριτσιων βασισμενο στην ιδια εφημεριδα της Ινδιας που ανεφερα κι εγω στο επιμαχο αρθρο οτι λεει για τους 7 θανατους.

Θα το στειλω και αυτο στο hoaxes και φυσικα ΠΑΛΙ δεν θα το ανεβασουν!!!

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Απρ 2020, 12:54

Εγω δεν βλεπω κανενα cnn σε αυτο που εβαλες. Ενα λινκ απο ενα σαιτ της πλακας ειναι.

Το μονο που κανεις ειναι να συκοφαντεις γιατι δεν υπαρχει ουδεμια καταδικαστικη αποφαση εναντιον του Γκειτς ή του PATH. Απλα επαναλαμβανεις κατηγοριες εναντιον τους ή αναφερεσαι σε ασχετες περιπτωσεις εμβολιασμων σε αλλες χωρες πχ Ιαπωνια.

Η ουσια ειναι οτι δεν εχει αποδειχθει κανενας ισχυρισμος κατα του Γκειτς. Το ΕΗ το απεδειξε αυτο, εσυ επανερχεσαι με ασχετα ή ψεμματα και εχεις και την απαιτηση να σου απαντησουν κιολας.
1 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Απρ 2020, 13:11

Το οποιο oμως "σαιτ της πλακας" κανει κοπυ το ρεπορταζ του CNN.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Διεθνή”