Έτσι γαμάει ο Βλαδίμηρος

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Έτσι γαμάει ο Βλαδίμηρος

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 24 Μαρ 2018, 23:41

bizeli έγραψε:Και σήμερα παίρνει το μέρος της Τουρκίας.

Βρε ουστ.

Συγγνώμη δηλαδη οι τουρκοι παραβιαζουν εναεριο χωρο με τα ρωσικά μαχητικά; Ή μηπως με τα ρωσικα τανκς κατελαβαν την Κύπρο;
Α, και μαλλον η Ρωσια ειναι η χωρα που κατεχει στρατιωτικες βασεις στην Τουρκια; Και ειναι μελος του στρατιωτικου μπλοκ στο οποιο συμμετεχει η Τουρκια;
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

rednick
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό rednick » 24 Μαρ 2018, 23:44

bizeli έγραψε:
rednick έγραψε:Να μην ξεχασουμε να κατηγορησουμε την Ρωσια που θα μας στηλει περισσοτερο τουρισμο.

Από το διάστημα Ρώσος κοσμοναύτης εξυμνεί την Ελλάδα και μιλά για διακοπές στην χώρα μας
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... vs1vPRVBJk

Ε εντάξει και την περίοδο της επανάστασης υπήρχαν φιλέλληνες που προσπαθούσαν να συγκινήσουν την Ευρώπη με το δράμα των Ελλήνων.
So?

ε κατι ειναι και αυτο.
Δεν φταιει η Ρωσια που η χωρα ειναι αγκιστρωμενο ψαρι στην δυση.
Που της καναμε εμπαργκο
Που θα φτιαξουν στην συρο την μικρη σουδα
ντρουνς στην λαρισα
βαση ελικοπτερων στην αλεξαντρουπολη
απεραντη αμερικανικη βαση που βλεπει προς Ρωσια μερια
Αυτες ειναι επιλογες μας και παρα ταυτα οι ρωσοι οφειλουν να μας βοηθουν, ε δεν ειναι ετσι.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 24 Μαρ 2018, 23:51

ВладимирВладимирович έγραψε:Παρ'ολα αυτά η επανασταση ξεκινησε από την Ρωσια, και χρηματοδοτηθηκε κυριως από τους εμπορους που πλουτιζαν από τα προνομια που τους εδωσε η Ρωσια. Οι ιδεολογοι της προερχοταν από Ρωσια όπως και οι πολλοι μαχητες και σχεδόν ολοι οργανωτες.
Τωρα το πως μπορουσε να αποτρεψει την εισοδο Οθωμανών στην Μολδοβλαχια εφόσον η τελευταια ανηκε σε Ο.Α., και πως μπορουσε να μη διαγραφει τον Υψηλαντη όταν αυτος πηρε μερος σε ξενη μυστικη οργανωση... καλα που δεν τον φυλακισε όπως το καναν οι Αυστριακοι.

Βασικα αυτα που εκφράζεις μου θυμιζουν κατι παραπονα ενός κακομαθημενου παιδιου προς την μαμα του.

Εγώ απλά λέω ότι η Ρωσία θα μπορούσε να είχε παίξει ενεργητικότερο ρόλο στη διάρκεια της επανάστασης.
Όπως και σήμερα (ας μην κρυβόμαστε) περιμένεις από κάποια Μ.Δύναμη να επέμβει έτσι και τότε.
Και τότε μας άφησαν να τυραννιόμαστε πόσο καιρό με την Τουρκία και θυμήθηκαν μετά από 10 χρόνια να επέμβουν έτσι και σήμερα μας λένε βρείτε τα μεταξύ σας.
Εντάξει συμφέροντα θα μου πεις αλλά εγώ μπορώ να μην έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν;

Δεν είναι παράπονα φίλε αλλά να ξέρουμε πού πατάμε και πού βρισκόμαστε και ποιος είναι φίλος και ποιος εχθρός.

Πάντως η επανάσταση ξεκίνησε από Έλληνες, η ιδεολογία ήταν από τη Δύση, ευχαριστούμε για την μεγαλοψυχία της απέναντι στον Υψηλάντη οκ και σχετικά με την είσοδο των οθ. στρατευμάτων δεν είπαμε να τα αποτρέψει αλλά να μην τα επιτρέψει να εισβάλουν στη Μολδοβλαχία σύμφωνα με τη Συνθήκη του Βουκουρεστίου. Αυτή αντιθέτως έδωσε άδεια. Δεν είναι πουστιά αυτό;
0 .

Άβαταρ μέλους
dna replication
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό dna replication » 24 Μαρ 2018, 23:52

bizeli έγραψε:Δεν είχα ποτέ εμπιστοσύνη στη Ρωσία.
Όχι.
Ποτέ.

0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Μαρ 2018, 23:54

Κανεις δεν βοηθησε την Ελλαδα το '21, απλως οι αγγλοι και οι ρωσοι κυριως επενεβησαν για δικους τους λογους: οι μεν ρωσοι για να δημιουργησουν ενα προτεκτορατο τους στα σπλαχνα της Οθ. Αυτοκρατοριας, οι δε αγγλοι για να αποτρεψουν την προαναφερθεισα εξελιξη και να παει η Ελλαδα με το μερος τους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 24 Μαρ 2018, 23:57

Για την Ρωσια δεν χρειαζονται να πει κανεις πολλα..Αρκει να δει το πως συμπεριφερονται οι Ρωσοι σε αυτους που ειναι ηδη συμμαχοι της..Για παραδειγμα πιο πιστος συμμαχος απο την Συρια του Ασαντ δεν υπαρχει..

Παρολα αυτα ο Ρωσος ευλογησε Τουρκικη εισβολη στη Συρια για την οποια ο ασαντ δεν εδινε εγκριση..Αυτο λεει πολλα για το ποιον των Ρωσων..
0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα :s_crazy

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Μαρ 2018, 00:07

ВладимирВладимирович έγραψε:Συγγνώμη δηλαδη οι τουρκοι παραβιαζουν εναεριο χωρο με τα ρωσικά μαχητικά; Ή μηπως με τα ρωσικα τανκς κατελαβαν την Κύπρο;
Α, και μαλλον η Ρωσια ειναι η χωρα που κατεχει στρατιωτικες βασεις στην Τουρκια; Και ειναι μελος του στρατιωτικου μπλοκ στο οποιο συμμετεχει η Τουρκια;

rednick έγραψε:ε κατι ειναι και αυτο.
Δεν φταιει η Ρωσια που η χωρα ειναι αγκιστρωμενο ψαρι στην δυση.
Που της καναμε εμπαργκο
Που θα φτιαξουν στην συρο την μικρη σουδα
ντρουνς στην λαρισα
βαση ελικοπτερων στην αλεξαντρουπολη
απεραντη αμερικανικη βαση που βλεπει προς Ρωσια μερια
Αυτες ειναι επιλογες μας και παρα ταυτα οι ρωσοι οφειλουν να μας βοηθουν, ε δεν ειναι ετσι.

Δεν είπα ότι οι Ρώσοι οφείλουν να βοηθήσουν ούτε είμαι αφελής για να μην ξέρω ότι κάθε χώρα κινείται βάσει των συμφερόντων της και συνάπτει συμμαχίες που την εξυπηρετούν. Απλά υπενθυμίζω το παρελθόν μας προς γνώσιν και συμμόρφωσιν ώστε να μην έχουμε αυταπάτες.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 25 Μαρ 2018, 00:11

bizeli έγραψε:Εγώ απλά λέω ότι η Ρωσία θα μπορούσε να είχε παίξει ενεργητικότερο ρόλο στη διάρκεια της επανάστασης.
Όπως και σήμερα (ας μην κρυβόμαστε) περιμένεις από κάποια Μ.Δύναμη να επέμβει έτσι και τότε.
Και τότε μας άφησαν να τυραννιόμαστε πόσο καιρό με την Τουρκία και θυμήθηκαν μετά από 10 χρόνια να επέμβουν έτσι και σήμερα μας λένε βρείτε τα μεταξύ σας.
Εντάξει συμφέροντα θα μου πεις αλλά εγώ μπορώ να μην έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν;

Δεν είναι παράπονα φίλε αλλά να ξέρουμε πού πατάμε και πού βρισκόμαστε και ποιος είναι φίλος και ποιος εχθρός.

Πάντως η επανάσταση ξεκίνησε από Έλληνες, η ιδεολογία ήταν από τη Δύση, ευχαριστούμε για την μεγαλοψυχία της απέναντι στον Υψηλάντη οκ και σχετικά με την είσοδο των οθ. στρατευμάτων δεν είπαμε να τα αποτρέψει αλλά να μην τα επιτρέψει να εισβάλουν στη Μολδοβλαχία σύμφωνα με τη Συνθήκη του Βουκουρεστίου. Αυτή αντιθέτως έδωσε άδεια. Δεν είναι πουστιά αυτό;

Η επανασταση ξεκινησαν οι Ελληνες της Ρωσιας, η ιδεολογια ηταν της Φιλικης Εταιριας που παλι ηταν από Ρωσια. Τα χρηματα ηταν από τους εμπορους που παλι τα ειχαν εξαιτιας της Ρωσιας (σημαια στα πλοια, προνομια στα λημανια της Οδησσου, Σεβαστούπολης, Ταγκανρογκ κλπ).
Δεν καταλαβαινω γιατι προτιμάς να βλέπεις το ένα μονο δενδρο και να μη δινεις σημασια σε ένα ολοκληρο δασος.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Μαρ 2018, 00:13

Λαχουρένιος έγραψε:Κανεις δεν βοηθησε την Ελλαδα το '21, απλως οι αγγλοι και οι ρωσοι κυριως επενεβησαν για δικους τους λογους: οι μεν ρωσοι για να δημιουργησουν ενα προτεκτορατο τους στα σπλαχνα της Οθ. Αυτοκρατοριας, οι δε αγγλοι για να αποτρεψουν την προαναφερθεισα εξελιξη και να παει η Ελλαδα με το μερος τους.

Έτσι έγινε ναι.
Απλά εμείς ήμασταν απόλυτα ηλίθιοι που κρεμόμασταν από τα @@ της Ρωσίας έστω και ψυχολογικά στην αρχή.
Δε λέω εντάξει επωφεληθήκαμε από κάποιες κινήσεις της Ρωσίας κατά τη διάρκεια της επανάστασης αλλά αυτές ήταν του στυλ δίπλα στο βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Μαρ 2018, 00:17

ВладимирВладимирович έγραψε:Η επανασταση ξεκινησαν οι Ελληνες της Ρωσιας, η ιδεολογια ηταν της Φιλικης Εταιριας που παλι ηταν από Ρωσια. Τα χρηματα ηταν από τους εμπορους που παλι τα ειχαν εξαιτιας της Ρωσιας (σημαια στα πλοια, προνομια στα λημανια της Οδησσου, Σεβαστούπολης, Ταγκανρογκ κλπ).
Δεν καταλαβαινω γιατι προτιμάς να βλέπεις το ένα μονο δενδρο και να μη δινεις σημασια σε ένα ολοκληρο δασος.

H ΦE ηταν ρωσοκινουμενη αλλα η ιδια η ιδεολογια της (φιλελευθερισμος, εθνικισμος) ηταν φουλ δυτικη.

Η Ρωσια σαν κρατος ηταν απολυτως εναντιον αυτων των δυο ιδεων και στο εσωτερικο της λιγοι αντιπολιτευομενοι τις υποστηριζαν. Αν θυμαμαι καλα παιζει να χει γινει καποια επανασταση πολωνων ή φιλελευθερων ρωσων καπου στις αρχες του 19ου. που ο τσαρος συνετριψε πολυ ευκολα.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”