Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Μαρ 2022, 19:25

nemo έγραψε:τωρα μολις διαβασα μια αναλυση του οικονομολογου των ηπα
μεγαλο ονομα που λεει στο τελος οτι ο πουτιν θα χασει ασχετα αν
κερδισει το κιεβο και οτι μεγαλη σημασια δωσαμε στην ισχυ της ρωσιας
και στην ουσια δεν ειναι τιποτα
οπως καταλαβαινεις χασανε τον μπουσουλα ολοι οι μεγαλοι αναλυτες
που ασχολουνται με τα γεωπολιτικα ....το ιδιο και μεις

αλλα παμε σε μια απλη σκεψη -σε ποια μερη του κοσμου
δεν μπορει να γινει μια ροζ επανασταση;
σκεφτομαστε και σκεφτομαστε και λεμε μονο σε δυο ρωσια και κινα

απο αυτο ξεκινα να βγαζεις τα δικα σου συμπερασματα

Ναι επειδή εμένα προσωπικά η όλη κατάσταση αρχίζει και μου φαίνεται μια παράνοια ... έχει αρχίσει και μου τη βαράει λίγο.
Δεν έχω πεισθεί ακόμα ποιος είναι ο καλός, ποιος είναι ο κακός της υπόθεσης.
Αρχίζει και μου τη βαράει, επίσης, και ο τρόπος που καλύπτεται ο πόλεμος. Μου βγάζει μια τικτοκίλα που δε θεωρώ ότι αρμόζει στο γεγονός.
Δε μου αρέσει επίσης η τόση αυτοπροβολή του προέδρου της Ουκρανίας εν καιρώ πολέμου λες και φτιάχνει stories για το ίνσταγκραμ.
Όσοι ζήσαμε τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας ίσως να βλέπετε κάποιες διαφορές. Θα μου πεις τότε δεν υπήρχαν σόσιαλ μίντια αλλά δεν ξέρω κάτι δε μου κολλάει στον τρόπο που προσεγγίζεται ο συγκεκριμένος πόλεμος.

Από την άλλη μου την βαράει και ο Πούτιν που τολμάει να εκβιάζει την παγκόσμια ειρήνη. Ποιος είναι αυτός ο λόγος, ο τόσο σοβαρός που εξαιτίας του ετοιμάζεται να ξεκινήσει ο Γ'ΠΠ;
Ο καθένας από εμάς μπορεί να φαντασιώνεται όποιον λόγο νομίζει που να δίνει δίκιο στη μια ή στην άλλη πλευρά και να προσδίδει μια ιερότητα στον σκοπό ή μη σκοπό αυτού του πολέμου.
Το ερώτημα όμως είναι ένα:
Υπάρχει λόγος ικανός που να δικαιολογεί την έναρξη ενός τρίτου παγκοσμίου;
Όσους δίκαιους λόγους και να μου φέρετε υπέρ ή κατά της μιας ή της άλλης πλευράς, η ανθρωπότητα μόνο χαμένη θα βγει.
Κανένας πόλεμος δεν είναι ιερός.
Ο πόλεμος είναι πόλεμος. Τέλος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 02 Μαρ 2022, 19:29

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:τωρα μολις διαβασα μια αναλυση του οικονομολογου των ηπα
μεγαλο ονομα που λεει στο τελος οτι ο πουτιν θα χασει ασχετα αν
κερδισει το κιεβο και οτι μεγαλη σημασια δωσαμε στην ισχυ της ρωσιας
και στην ουσια δεν ειναι τιποτα
οπως καταλαβαινεις χασανε τον μπουσουλα ολοι οι μεγαλοι αναλυτες
που ασχολουνται με τα γεωπολιτικα ....το ιδιο και μεις

αλλα παμε σε μια απλη σκεψη -σε ποια μερη του κοσμου
δεν μπορει να γινει μια ροζ επανασταση;
σκεφτομαστε και σκεφτομαστε και λεμε μονο σε δυο ρωσια και κινα

απο αυτο ξεκινα να βγαζεις τα δικα σου συμπερασματα

Ναι επειδή εμένα προσωπικά η όλη κατάσταση αρχίζει και μου φαίνεται μια παράνοια ... έχει αρχίσει και μου τη βαράει λίγο.
Δεν έχω πεισθεί ακόμα ποιος είναι ο καλός, ποιος είναι ο κακός της υπόθεσης.
Αρχίζει και μου τη βαράει, επίσης, και ο τρόπος που καλύπτεται ο πόλεμος. Μου βγάζει μια τικτοκίλα που δε θεωρώ ότι αρμόζει στο γεγονός.
Δε μου αρέσει επίσης η τόση αυτοπροβολή του προέδρου της Ουκρανίας εν καιρώ πολέμου λες και φτιάχνει stories για το ίνσταγκραμ.
Όσοι ζήσαμε τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας ίσως να βλέπετε κάποιες διαφορές. Θα μου πεις τότε δεν υπήρχαν σόσιαλ μίντια αλλά δεν ξέρω κάτι δε μου κολλάει στον τρόπο που προσεγγίζεται ο συγκεκριμένος πόλεμος.

Από την άλλη μου την βαράει και ο Πούτιν που τολμάει να εκβιάζει την παγκόσμια ειρήνη. Ποιος είναι αυτός ο λόγος, ο τόσο σοβαρός που εξαιτίας του ετοιμάζεται να ξεκινήσει ο Γ'ΠΠ;
Ο καθένας από εμάς μπορεί να φαντασιώνεται όποιον λόγο νομίζει που να δίνει δίκιο στη μια ή στην άλλη πλευρά και να προσδίδει μια ιερότητα στον σκοπό ή μη σκοπό αυτού του πολέμου.
Το ερώτημα όμως είναι ένα:
Υπάρχει λόγος ικανός που να δικαιολογεί την έναρξη ενός τρίτου παγκοσμίου;
Όσους δίκαιους λόγους και να μου φέρετε υπέρ ή κατά της μιας ή της άλλης πλευράς, η ανθρωπότητα μόνο χαμένη θα βγει.
Κανένας πόλεμος δεν είναι ιερός.
Ο πόλεμος είναι πόλεμος. Τέλος.

Kαι τότε σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο έτσι προσεγγίστηκε. Μη βλέπεις που στην Ελλάδα έβγαζαν τα κανάλια τους νεοναζί που πήγαν εθελοντές στο πλευρό γενοκτόνων και τους παρουσίαζαν για ήρωες.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Μαρ 2022, 19:36

Προέλλην έγραψε:
Lebensraum. Ζωτικό χώρο. Να επεκταθεί. Την δουλοπαροικία του πίσω.

Όσο δεν αντιδράς, τόσο θα θέλει κι άλλο, μέχρι να δείς τα ρωσικά τανκς σε μια βομβαρδισμένη Αριστοτέλους. Θα ηρεμήσει μόνο αν ηττηθεί.

Οκ αυτό που ζητάει είναι κομματάκι δύσκολο.
Αλλά αν υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να του δώσουμε να ηρεμήσει λίγο ... εκεί στις διαπραγματεύσεις.
Ντάξει δεν ξέρω. Αυτό που ζούμε είναι τραγικό. Και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα φαντάζομαι.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 02 Μαρ 2022, 19:38

Στηριζουμε φανατικα το Ρωσσικο εθνος και το δικαιωμα στην ελευθερια και στον αγωνα. Δοξα και τιμη στους γιους της ρωσσιας που πολεμανε με λυσσα τους ναζιστες ουκρανους.
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Μαρ 2022, 19:42

Προέλλην έγραψε:Kαι τότε σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο έτσι προσεγγίστηκε. Μη βλέπεις που στην Ελλάδα έβγαζαν τα κανάλια τους νεοναζί που πήγαν εθελοντές στο πλευρό γενοκτόνων και τους παρουσίαζαν για ήρωες.

Όχι δε νομίζω. Ο πόλεμος της Γιουγκοσλαβίας είχε καλυφθεί καθαρά ειδησεογραφικά και μάλιστα και με πολύ σκληρές εικόνες.
Έτσι το θυμάμαι εγώ.
Έβλεπες έναν πόλεμο.
Και τώρα βλέπεις πόλεμο αλλά με πιο "σκηνοθετική" ματιά.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Μαρ 2022, 19:46

Προέλλην έγραψε:
bizeli έγραψε:

Kαι τότε σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο έτσι προσεγγίστηκε. Μη βλέπεις που στην Ελλάδα έβγαζαν τα κανάλια τους νεοναζί που πήγαν εθελοντές στο πλευρό γενοκτόνων και τους παρουσίαζαν για ήρωες.

το μπιζελι αν και γυναικα και ασχετη απο αυτα ειδε μεγαλες διαφορες
εσυ τα βλεπεις ιδια τελικα επιβεβαιωνεις την κλαση σου

FM2kiUIXMAAgGsn.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 02 Μαρ 2022, 19:53

NikosVy έγραψε:
nemo έγραψε:[Youtubelinkhttps://www.facebook.com/Rachiotis/videos/636768687581944/][/Youtubelink]

ενα βιντεο με μια γυναικαρα που μιλαει για το θεμα μας αλλα δεν μπορω
να το ανεβασω με τιποτα ...

Το έκλεισα αμέσως εκεί που η γκόμενα έλεγε "γίναμε πουτανάκια".

Αντί να βλέπετε τέτοια, θα μάθετε Γαλλικά; Θα συζητάτε για μουσική; Θα μάθετε να παίζετε μπριτζ;

Θα βοηθήσουν αυτά τα τρία αστικά κατάλοιπα στην ανύψωση της προλεταριακής μας συνείδησης και τον αγώνα μας κατά του δυτικού ιμπεριαλισμού;
Αν τεκμηριωθεί επαρκώς ότι θα συμβάλλουν και ότι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο ηθικό του παγκόσμιου επαναστατικού στρατού, που ήδη βρίσκεται στον όγδοο μήνα της κύησης του, τότε ας πάει και το παλιάμπελο και ας βάλουμε μια πρέζα αστικού φλωρισμού στη σταλινική επαναστατική αντιιμπεριαλιστική συνείδηση μας.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Μαρ 2022, 19:59

bizeli έγραψε:Ξέρετε τι με ενοχλεί ρε μάγκες;
Δώστε λίγο βάση σε αυτό που θα πω.

Κάτι μαζικά κύματα ευαισθησίας τύπου je suis *.....* βάλτε ό,τι θέλετε μέσα, κάτι δακρύβρεχτες αναρτήσεις, κάτι στοχαστικά γνωμικά, συζητήσεις επί συζητήσεων για κάτι που συμβαίνει 800.000 χλμ μακριά.

Και μετά κάθομαι και σκέφτομαι... ρε μεγάλε,εφόσον έχεις τέτοια επίπεδα πονοψυχιάς, ξεκίνα πρώτα να βοηθάς τον τύπο που κοιμάται έξω από το σπίτι σου, την οικογενειακή βία που ακούς δίπλα στο σπίτι σου, την κακοποίηση που συμβαίνει μπροστά στα ματιά σου, την τάδε αδικία που συμβαίνει.

Εδώ δεν κοιτάς τι συμβαίνει στον μικρόκοσμο της γειτονιάς σου. Ξεκίνα με κάτι μικρό πρώτα και μετά θα λύσεις και το ανατολικό ζήτημα.

Να καταλαβαίνετε τι σας λέω;
Θεσσαλονίκη: Αυτοκτονία ζητιάνου στην Τούμπα – Το είχε προαναγγείλει αλλά δεν ασχολήθηκε κανείς
https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... s/3479010/

Πάντα θα εφευρίσκουμε δικαιολογίες ότι έχουμε κρισιμότερα πράγματα να ασχοληθούμε.
Σήκω και βοήθα το φελέκι μου μέσα αν θες όντως να βοηθήσεις κάπου και θα λύσεις αργότερα το ανατολικό.
Υπάρχουν ένα σωρό εκκλήσεις για βοήθεια γύρω σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Μαρ 2022, 20:05

μπιζελι ναι μεν εχεις δικιο αλλα εδω προκειται για γεγονος που αγγιζει
το συνολο ...καθε μερα αυτοκτονιες εχουμε και δεν ασχολειται κανεις
μαλιστα εχουν αυξηθει σε μεγαλο βαθμο και απο την κριση και απο τις καραντινες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 02 Μαρ 2022, 20:06

denplirono έγραψε:Στηριζουμε φανατικα το Ρωσσικο εθνος και το δικαιωμα στην ελευθερια και στον αγωνα. Δοξα και τιμη στους γιους της ρωσσιας που πολεμανε με λυσσα τους ναζιστες ουκρανους.

Kαποιος θελει να μπει wikipedia
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Επιστροφή σε “Διεθνή”