Προέλλην έγραψε:
Λαϊκός Ηγέτης VS δικτάτορας που φοβάται ακόμη και τους στενούς του συνεργάτες
Ηγετης εναντιον φωτοσοπ με τσιπουροπαρεα.

Προέλλην έγραψε:

bizeli έγραψε:
Κοίτα μην είσαι τόσο σίγουρος ότι και στη δύση υπάρχει η απόλυτη ελευθερία λόγου. Εδώ μπορεί να μην έχουμε δικτάτορα τον Πούτιν αλλά έχουμε τη δικτατορία της πλειοψηψίας.
Εφόσον η πλειοψηφία έχει υιοθετήσει μια κοινή γραμμή δεν αφήνει περιθώρια για διαφορετικές απόψεις.
Σου θυμίζω κάτι κινήματα cancel και τέτοια.

Προέλλην έγραψε:Perseus1966 έγραψε:Να παραδοθει η ουκρανια και να φυγει ο ουκρανος καραγκιοζης.
Αυτά να τα λες και όταν θα μας ζητάνε να παραδοθούμε οι Τούρκοι.

Perseus1966 έγραψε:ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Προέλλην έγραψε:Aφαίρεση άδειας διδασκαλίας.

Perseus1966 έγραψε:Προέλλην έγραψε:Αυτά να τα λες και όταν θα μας ζητάνε να παραδοθούμε οι Τούρκοι.
μα εχουμε ηδη παραδοθει στους τουρκους με τα @@ που ψηφιζεις ,τι αλλο να παραδωσουμε?

Προέλλην έγραψε:Perseus1966 έγραψε:[spoiler]
Πηγή;
O Ζελένσκι επανειλημμένα έχει δώσει στοιχεία ότι βρίσκεται στο πολιορκούμενο Κίεβο (βιντεο).

bizeli έγραψε:Τι ακριβώς θέλει ο Πούτιν και έπρεπε να καταφύγει σε πόλεμο για να το πάρει;
Λυπηθείτε με μη μου αρχίσετε μεταεμφυλιακές ιστορίες. Απλά πραγματάκια. Θέλει αυτό, αυτό και αυτό.
Obviously είναι κάτι τέτοιο
Λέγεται ότι ο Πούτιν θέλει να ανοικοδομήσει μια ρωσική σφαίρα επιρροής στην ανατολική Ευρώπη, αγκαλιάζοντας κυρίως πρώην σοβιετικές δημοκρατίες όπως η τώρα ανεξάρτητη Εσθονία, η Λετονία, η Λιθουανία, η Λευκορωσία, η Γεωργία και η Ουκρανία.
αλλά αυτό είναι κομματάκι δύσκολο.
Τι είναι αυτό που θα τον κάνει να ηρεμήσει και να σταματήσει επιτέλους αυτή την αηδία πριν μας τινάξει όλους στον αέρα;
Πόσο ακόμα θα πάει αυτό το πράγμα; Η κατάσταση κλιμακώνεται άσχημα.
bizeli έγραψε:Ναι επειδή εμένα προσωπικά η όλη κατάσταση αρχίζει και μου φαίνεται μια παράνοια ... έχει αρχίσει και μου τη βαράει λίγο.
Δεν έχω πεισθεί ακόμα ποιος είναι ο καλός, ποιος είναι ο κακός της υπόθεσης.
Αρχίζει και μου τη βαράει, επίσης, και ο τρόπος που καλύπτεται ο πόλεμος. Μου βγάζει μια τικτοκίλα που δε θεωρώ ότι αρμόζει στο γεγονός.
Δε μου αρέσει επίσης η τόση αυτοπροβολή του προέδρου της Ουκρανίας εν καιρώ πολέμου λες και φτιάχνει stories για το ίνσταγκραμ.
Όσοι ζήσαμε τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας ίσως να βλέπετε κάποιες διαφορές. Θα μου πεις τότε δεν υπήρχαν σόσιαλ μίντια αλλά δεν ξέρω κάτι δε μου κολλάει στον τρόπο που προσεγγίζεται ο συγκεκριμένος πόλεμος.

bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Aφαίρεση άδειας διδασκαλίας.
Κάτσε ρε συ.
Μπορεί η Ρωσία να είναι σούπερ στρατιωτική πυρηνική υπερδύναμη αλλά μπορείς να μου πεις γιατί ο λαός της είναι φτωχός;
Τι είναι καπιταλιστική χώρα;
bizeli έγραψε:Εμένα μου θυμίζει αρκετά σοβιέτ ακόμα.

Προέλλην έγραψε:Kαι τότε σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο έτσι προσεγγίστηκε. Μη βλέπεις που στην Ελλάδα έβγαζαν τα κανάλια τους νεοναζί που πήγαν εθελοντές στο πλευρό γενοκτόνων και τους παρουσίαζαν για ήρωες.