Κορονοϊός COVID-19, πρόκληση ή ευκαιρία για το ανθρώπινο είδος;

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Κορονοϊός COVID-19, πρόκληση ή ευκαιρία για το ανθρώπινο είδος;

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 10 Απρ 2020, 17:29

Green Dragon έγραψε:Η ανάλυση που διάβασα έβγαζε αυτό το ποσοστό με αναγωγή στην ηλικιακή κατανομή του πληθυσμού των ΗΠΑ. Το κρουαζιερόπλοιο είχε επιβάτες με πολύ μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας, εξ ου και το υψηλότερο ποσοστό. Αν το ξαναβρώ θα το βάλω.

Ισχύει. Το 0.91 είναι με αναγωγή. Στην ίδια αιτία αποδίδεται και το μεγάλο εύρος της άλλης μελέτης (0.75%-5.3%). Εξαρτάται την μεθοδολογία που ακολουθείς.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 10 Απρ 2020, 17:33

Αυτή που είχα διαβάσει πάντως έλεγε ότι είχε μεγάλο εύρος γιατί ήταν μικρό το δείγμα.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 10 Απρ 2020, 17:38

Αρίστος έγραψε:Ωραια, φτιαξε μου ενα κειμενο με τα συμπερασματα σου και τις γνωμες σου απο τη διαχειριση της επδημιας διεθνως και θα φροντισω να στο δημοσιευσω σε καποια καλη ιστοσελιδα. Απλα γραψε και κατι δικο σου μεσα.

Nα γράψω τη δική μου μελέτη επιδημιολογίας για IFR, την δική μου διαβάθμιση σφοδρότητας πανδημιών και να καταρτίσω τα δικά μου μέτρα για την αντιμετώπισής της;

Γι αυτά, υπάρχει η αρμόδια επιστημονική κοινότητα, οι συνάδελφοι άλλης ειδικότητας, των οποίων την δουλειά μπορούμε να καταλάβουμε, όπως και αυτοί την δική μας, χωρίς όμως να κάνουμε ο ένας την δουλειά του άλλου.

Το τι κάνεις είναι προφανές. Όντας άσχετος όχι απλά με την επιδημιολογία, αλλά και γενικότερα χωρίς ικανότητες για τεχνική ανάλυση περίπλοκων θεμάτων, γράφεις φασόν αρθράκια τίγκα σε κοινότυπες συνομωσιολογίες, με τα γνωστά κωμικά αποτελέσματα.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 10 Απρ 2020, 17:45

Προέλλην έγραψε:
Το τι κάνεις είναι προφανές. Όντας άσχετος όχι απλά με την επιδημιολογία, αλλά και γενικότερα χωρίς ικανότητες για τεχνική ανάλυση περίπλοκων θεμάτων, γράφεις φασόν αρθράκια τίγκα σε κοινότυπες συνομωσιολογίες, με τα γνωστά κωμικά αποτελέσματα.

Tην επιδημιολογια στη χαριζω, εγω επιχειρηματολογω σαν ανθρωπος της αγορας οτι η υφεση θα εχει περισσοτερα θυματα απο τον ιο. Για τα φλειμς καλα τα πας, ειναι το μονο πρωτοτυπο που ειπες σε αυτο το νημα. :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 10 Απρ 2020, 17:47

Αρίστος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:

Tην επιδημιολογια στη χαριζω, εγω επιχειρηματολογω σαν ανθρωπος του καφενέ της αγοραςοτι η υφεση θα εχει περισσοτερα θυματα απο τον ιο. Για τα φλειμς καλα τα πας, ειναι το μονο πρωτοτυπο που ειπες σε αυτο το νημα. :laugh1:

Για φλέιμς μιλάει τώρα κάποιος που χτες έβριζε. Το μαύρο άσπρο.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 10 Απρ 2020, 17:50

Αν ημουν σκετο του καφενε θα με ακουγαν 5 ανθρωποι. Αλλα καθε μηνα με διαβαζουν δεκαδες χιλιαδες σε χαρτι και ονλαιν. Προσεχως και στην Αγγλια. Και μπορει να μην γουσταρεις αυτα που γραφω αλλα τουλαχιστον εγω γραφω πρωτοτυπα και οχι πολιτικα ορθα οπως αυτα που αναπαραγεις σαν ψιττακος.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 10 Απρ 2020, 17:57

Ένα σωρό ψεκασμένοι μπουρδολόγοι κάνουν καριέρα ως συγγραφείς, δημοσιογράφοι, τηλεπωλητές, τηλε-ευαγγελιστές, πολιτικοί, κοκ. Δεν βλέπω κάτι περίεργο.
1 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 10 Απρ 2020, 18:00

Οταν εσενα σε εμπιστευθει ο Λιβανης να γραφεις στο καλυτερο πολιτικο περιοδικο της χωρας και προλογισει καθηγητης πανεπιστημιου το βιβλιο σου ελα μετα να μου μιλησεις για μπουρδολογια.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 10 Απρ 2020, 18:02

Και θα μπορουσα ανετα να εχω κανει καριερα σε αυτον τον χωρο νωριτερα αλλα δεν το εκανα ακριβως γιατι ειμαι ανθρωπος της αγορας και απο τους καλυτερους στη δουλεια που κανω.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 10 Απρ 2020, 18:02

Ένα σωρό ψεκασμένοι μπουρδολόγοι εκδίδονται και προλογίζονται. Δεν βλέπω κάτι περίεργο.

Σίγουρα πάντως είναι προτιμότερο να είσαι τέτοιου είδους ψεκασμένος μπουρδολόγος, και όχι απο τους απλούς τους ανέκδοτους.
1 .
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Διεθνή”