Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό pluton » 03 Μαρ 2022, 21:33

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Τα πάντα ήταν πολιτική και στην ΕΣΣΔ;

Εκεί ο φοιτητής ήταν ελεύθερος να μετατρέψει τα πανεπιστήμια σε χαμαιτυπεια;

Εχεις σκεφτει να πας σε ψυχολογο? :D

Πετάς την μπάλα στην κερκίδα... Σε καταλαβαίνω ,, απορία ψάλτου βηξ ,,
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Μαρ 2022, 21:36

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Εχεις σκεφτει να πας σε ψυχολογο? :D

Πετάς την μπάλα στην κερκίδα... Σε καταλαβαίνω ,, απορία ψάλτου βηξ ,,

Δεν ευθυνομαι για το μισος και τα κομπλεξ που ενσταλλαξαν στην ψυχη σου απο μικρη ηλικια αγαπητε. Προσπαθησε να τα λυσεις ή εστω να μην πρηζεις τους αλλους με αυτα τα συμπλεγματα :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Μαρ 2022, 21:44

vallon έγραψε:τώρα θες να μου πεις οτι το μπιζέλι είναι αμερόληπτο;
χαχαχχαχα

Άμα έχεις καταλάβει τι αντιπροσωπεύω πες μου να ξέρω γιατί ούτε εγώ δεν ξέρω.
Το ψάχνω.

Θα με βοηθούσες.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Μαρ 2022, 21:56

εχουμε ΠΟΛΕΜΟ ρε !!...Και τι α κανς;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Μαρ 2022, 21:57

μπιζελι μια χαρα τα ειπες ο λαχουρ εχει τα συμπλεγματα του κκε ακομη
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Μαρ 2022, 22:01

Μόσχα: «Θα φτάσουμε μέχρι την Πολωνία» - Τι αναφέρουν πηγές του ρωσικού Γενικού Επιτελείου
Newsroom
email: info@pronews.gr

Ο ρωσικός Στρατός θα προχωρήσει μέχρι τα απώτατα δυτικά όρια της σημερινής Ουκρανίας, σχέδιο που περιλαμβάνει και το Λβιβ, όπου εδρεύει τώρα το ουκρανικό καθεστώς και θα φτάσει μέχρι τα πολωνικά σύνορα και τα σύνορα της Μολδαβίας, αναφέρουν πηγές από την Μόσχα στο defencenet.ru αναφερόμενες στον ρωσικό στρατιωτικό σχεδιασμό μετά την πτώση (ή «απελευθέρωση», όπως αναφέρουν οι Ρώσοι) της ανατολικής και νότιας Ουκρανίας.

Κατ'αυτό τον τρόπο θεωρεί η Μόσχα ότι θα εξουδετερωθεί μόνιμα η απειλή κατά της Ρωσίας αφού «Αν τους αφήσουμε στην δυτική Ουκρανία δεν θα αλλάξουν και πολλά και θα συνεχίσουν να αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια και της ανατολικής Ουκρανίας και της Ρωσίας. Άρα πρέπει να αποκατασταθεί η τάξη βάσει των συμφωνιών του 1994 και η δυτική Ουκρανία»!

Τα παραπάνω συμφωνούν με την ενημέρωση που παρείχε στον πρόεδρο της Γαλλίας Ε,Μακρόν, ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν αναγκάζοντας τον πρώτο να δηλώσει «εξαιρετικά απαισιόδοξος για το μέλλον της Ουκρανίας».
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 03 Μαρ 2022, 22:04

nemo έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Ένα-ένα τα μέγα-γιωτς της πουτλερικής ολιγαρχίας στην φάκα

πλουσιος αμερικανος =επενδυτης
ρωσος πλουσιος =ολιγαρχης

οκ το πιασαμε το υπονοουμενο

ολιγαρχες ειναι αμφοτεροι, με μια διαφορα ομως που επηρεαζει αμεσα τους λαους :

- ο ολιγαρχης/επενδυτης οπως θελεις πεστον αμερικανος είναι ολιγαρχης/επενδυτης σε μια χωρα με κατα κεφαλη αεπ 65 χιλιαδες δολλαρια

- ο ολιγαρχης/επενδυτης οπως θελεις πεστον ρωσος είναι ολιγαρχης/επενδυτης σε μια χωρα με κατα κεφαλη αεπ 9 χιλιαδες δολλαρια

Το παραπανω ειναι ο λογος για τον οποιο οι οικονομικοι μεταναστες του πλανητη συρρεουν στον πρωτο ολιγαρχη και οχι στον δευτερο.

Ειτε σας αρεσει ειτε οχι το ιδιο ισχυει και για την εμπολεμη ουκρανια η οποια απο φυσικο πλουτο ειναι παμπλουτη :

- Υπο το ρωσικο καθεστως ο λαος της θα βρισκεται σε 5 χιλιαδες δολαρια κατα κεφαλη αεπ και εναν λουκασενκο για πρωθυπουργο για 30 χρονια

- Υπο Ευρωπαικο καθεστως ο λαος της θα βρισκεται σε αεπ τουλαχιστον βαλτικων χωρων (19-20 χιλιαδες) και δημοκρατια λιθουανιας π.χ.

Και μετα απο αυτα μπορουμε να ασχοληθουμε με τους ναζι ουκρανους, το νεκρο νατο (οπως το αποκαλουσε ο μακρον λιγους μηνες πριν) που απειλησε ξαφνου με πυρηνικα οπλα στην ουκρανια την ασφαλεια της ρωσιας κλπ
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Μαρ 2022, 22:05

Σχετικά με τη θέση της Ελλάδας και όλον αυτόν τον Εθνικό Διχασμό που έχει δημιουργηθεί σχετικά με τον αν η Ελλάδα θα πρέπει να είναι ουδέτερη ή όχι θα είμαι απόλυτα ειλικρινής.

Αρχικά η αυθόρμητη αντίδραση που είχα ήταν η εξής:
Όταν μιλάω στους μαθητές μου για τον σχολικό εκφοβισμό (και όχι μόνο) εξηγούμε τις έννοιες θύτης, θύμα και τρίτος παρατηρητής.
Τις εξηγώ χωρίς να κατευθύνω τη συζήτηση. Και αυτό γίνεται σκόπιμα. Γιατί δε θέλω να επηρεάσω τα παιδιά στην ερώτηση που θα τους κάνω στο τέλος.
"Ωραία, αφού εξηγήσαμε τις έννοιες θύτης, θύμα και παρατηρητής, πείτε μου τώρα ποιος πιστεύετε ότι είναι ο κακός της υπόθεσης".
Όσες φορές και να κάνω την ερώτηση σε διαφορετικά τμήματα, σε διαφορετικές χρονιές, σε διαφορετικά σχολεία ... η απάντηση 9 στις 10 φορές είναι ο θύτης.
Λάθος. Ο κακός της υπόθεσης είναι ο παρατηρητής και αρχίζω και εξηγώ γιατί και επιμένω πάρα πάρα πάρα πολύ σε αυτό. Σε αυτόν δλδ που βλέπει το άδικο μπροστά του και δεν κάνει τίποτα να βοηθήσει.

With that being said, όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορώ να φανώ ασυνεπής στα πιστεύω μου.

Αν και πήγα να επηρεαστώ λίγο από κάποιες απόψεις που έχουν μια λογική μεν αλλά άμα τις υιοθετήσω θα προδώσω τη δική μου ηθική.
2 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Μαρ 2022, 22:18

nik_killthemall έγραψε:
nemo έγραψε:πλουσιος αμερικανος =επενδυτης
ρωσος πλουσιος =ολιγαρχης

οκ το πιασαμε το υπονοουμενο

ολιγαρχες ειναι αμφοτεροι, με μια διαφορα ομως που επηρεαζει αμεσα τους λαους :

- ο ολιγαρχης/επενδυτης οπως θελεις πεστον αμερικανος είναι ολιγαρχης/επενδυτης σε μια χωρα με κατα κεφαλη αεπ 65 χιλιαδες δολλαρια

- ο ολιγαρχης/επενδυτης οπως θελεις πεστον ρωσος είναι ολιγαρχης/επενδυτης σε μια χωρα με κατα κεφαλη αεπ 9 χιλιαδες δολλαρια

Το παραπανω ειναι ο λογος για τον οποιο οι οικονομικοι μεταναστες του πλανητη συρρεουν στον πρωτο ολιγαρχη και οχι στον δευτερο.

Ειτε σας αρεσει ειτε οχι το ιδιο ισχυει και για την εμπολεμη ουκρανια η οποια απο φυσικο πλουτο ειναι παμπλουτη :

- Υπο το ρωσικο καθεστως ο λαος της θα βρισκεται σε 5 χιλιαδες δολαρια κατα κεφαλη αεπ και εναν λουκασενκο για πρωθυπουργο για 30 χρονια

- Υπο Ευρωπαικο καθεστως ο λαος της θα βρισκεται σε αεπ τουλαχιστον βαλτικων χωρων (19-20 χιλιαδες) και δημοκρατια λιθουανιας π.χ.

Και μετα απο αυτα μπορουμε να ασχοληθουμε με τους ναζι ουκρανους, το νεκρο νατο (οπως το αποκαλουσε ο μακρον λιγους μηνες πριν) που απειλησε ξαφνου με πυρηνικα οπλα στην ουκρανια την ασφαλεια της ρωσιας κλπ

Ακριβώς.

Γιατί να θέλουμε να αλλάξουμε τον δυτικό κεφαλαιοκράτη με ρώσο; Aφού ο ένας μας δίνει καλύτερες συνθήκες εργασίας και μισθούς, για μαλάκες ψάχνετε;

Aν ο ρώσος έδινε καλύτερο επίπεδο ζωής και περισσότερες ελευθερίες, θα είμασταν με τον ρώσο. Τώρα δεν είμαστε, δεν μας συγκινούν οι λιακοπουλιές και ο λαϊκισμός, δεν τρώγονται αυτές οι χαζομάρες.

Ακριβώς έτσι το σκέφτονται και οι Ουκρανοί. Και τους στηρίζουμε, γιατί το πουτλερικό σύστημα πρέπει να καταστραφεί, πριν κάνει καμιά μετάσταση κατά δω μέρια.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Μαρ 2022, 22:21

bizeli έγραψε:Σχετικά με τη θέση της Ελλάδας και όλον αυτόν τον Εθνικό Διχασμό που έχει δημιουργηθεί σχετικά με τον αν η Ελλάδα θα πρέπει να είναι ουδέτερη ή όχι θα είμαι απόλυτα ειλικρινής.

Αν και πήγα να επηρεαστώ λίγο από κάποιες απόψεις που έχουν μια λογική μεν αλλά άμα τις υιοθετήσω θα προδώσω τη δική μου ηθική.

δεν γινεται να ισχυει αυτο που λες μπιζελι θα το παμε φιλοσοφικα
και θα μπλεξουμε
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”