Και αυτός ο άλλος ο #@#$$@4 ο Πούτιν θέλει να ξαναπάρει πίσω τη μισή Ρωσία.
Σώπα ρε μεγάλε. Κι εγώ θέλω να κερδίσω στο τζόκερ.
Να ζητούσες κάτι άλλο πιο νορμάλ να το συζητούσαμε.
Επειδή το θες εσύ δλδ πρέπει οι άλλοι να σου παραδοθούν;
Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
-
bizeli
- Moderator

-
bizeli
- Moderator

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
nemo έγραψε:
δεν γινεται να ισχυει αυτο που λες μπιζελι θα το παμε φιλοσοφικα
και θα μπλεξουμε
Για μένα δεν είναι καθόλου φιλοσοφικό το θέμα. 1+1 =2
Αν υιοθετούσα κάτι άλλο, κάτι θα κλοτσούσε μέσα μου.
Σε ένα θεωρητικό πλαίσιο συζήτησης μπορούμε να συζητήσουμε για τα pros and cons αλλά όταν μια χώρα ζητάει βοήθεια αλλάζει το πράγμα.
Μάγκες τι μου λέτε τώρα;
Θυμάστε τι γινόταν άλλοτε στα eurogroups που μας είχε λούσει κρύος ιδρώτας ποια χώρα μάς στηρίζει και ποια όχι;
Ήταν γερό ντέρμπι.
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
bizeli έγραψε:Και αυτός ο άλλος ο #@#$$@4 ο Πούτιν θέλει να ξαναπάρει πίσω τη μισή Ρωσία.
Σώπα ρε μεγάλε. Κι εγώ θέλω να κερδίσω στο τζόκερ.
Να ζητούσες κάτι άλλο πιο νορμάλ να το συζητούσαμε.
Επειδή το θες εσύ δλδ πρέπει οι άλλοι να σου παραδοθούν;
Eίναι κάτι σαν εκείνους τους θρασείς τύπους, που είναι τόσο θρασείς που ντρέπεσαι για λογαριασμό τους και μερικές φορές δεν αντιδράς. Αλλά, όσο τους αφήνεις, τόσο ξεθαρεύουν. Έτσι ήταν και ο Χίτλερ ή οι Ιάπωνες στον μεσοπόλεμο. Νόμιζαν ότι αρκούσε να είναι αποφασιστικοί και ωμοί, να απειλούν και να δείχνουν σκληρότητα, και οι πολύ ισχυρότεροι ανταγωνιστές τους θα έκαναν την πάπια έως και θα τους παραδινόταν τελείως.
Η Ρωσία είναι ένα κουνούπι σε μέγεθος μπροστά στην Δύση. Θα κάνει μια σβιν στ αυτιά, θα το διώξουν, θα κάνει δύο, εντάξει, στην τρίτη, θα σηκωθεί Δύση, θα ανάψει το φώς, και θα το λιώσει. Ε, αυτή η στιγμή έφτασε.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
bizeli
- Moderator

Προέλλην έγραψε:Eίναι κάτι σαν εκείνους τους θρασείς τύπους, που είναι τόσο θρασείς που ντρέπεσαι για λογαριασμό τους και μερικές φορές δεν αντιδράς. Αλλά, όσο τους αφήνεις, τόσο ξεθαρεύουν. Έτσι ήταν και ο Χίτλερ ή οι Ιάπωνες στον μεσοπόλεμο. Νόμιζαν ότι αρκούσε να είναι αποφασιστικοί και ωμοί, να απειλούν και να δείχνουν σκληρότητα, και οι πολλοί ισχυρότεροι ανταγωνιστές τους θα έκαναν την πάπια έως και θα τους παραδινόταν τελείως.
Η Ρωσία είναι ένα κουνούπι σε μέγεθος μπροστά στην Δύση. Θα κάνει μια σβιν στ αυτιά, θα το διώξουν, θα κάνει δύο, εντάξει, στην τρίτη, θα σηκωθεί Δύση, θα ανάψει το φώς, και θα το λιώσει. Ε, αυτή η στιγμή έφτασε.
Δεν ξέρω αν είναι κουνούπι η Ρωσία αλλά άντε που θα μας στερήσει ό,τι πολυτιμότερο αγαθό έχουμε,την ειρήνη.
Καλά δεν ήμασταν;
Και αν κάποιοι δεν ήταν καλά να βρουν άλλους τρόπους να λύσουν τις διαφορές τους.
Και αυτό πάει σε όσους πιστεύουν ότι καμιά φορά ο πόλεμος είναι αναγκαίο κακό ή γίνεται για κάποιον ιερό σκοπό.
Ξαναλέω δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο αλλά αυτός που ξεκινά τον πόλεμο το χάνει (το δίκιο του).
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

Ο Πουτιν ειναι φασιστας ενω οι της ΕΕ ειναι δημοκρατες....θαυμαστε μαυρη δημοκρατια....χεχε
https://sputniknews.gr/
https://sputniknews.gr/
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Προέλλην

What is the difference between NATO enlargement and the expansion of Russia?
While the first takes place on voluntary terms and with the agreement of its members for the sake of defending democratic countries, the second shows an authoritarian nuclear power in the grip of nostalgia for its empire trying to extend its influence through a brutal breach and self-serving interpretation of international law.
In all this, Russia has not been provoked by the enlargement of NATO, which has created a peaceful and stable neighbourhood around the Russian borders, but rather by the pain of losing a totalitarian empire and witnessing the success of its former vassals in building democratic and free societies. And that poses an existential threat to the authoritarian regime in Russia.
https://www.themoscowtimes.com/2022/02/ ... ire-a76594
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Προέλλην

bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Eίναι κάτι σαν εκείνους τους θρασείς τύπους, που είναι τόσο θρασείς που ντρέπεσαι για λογαριασμό τους και μερικές φορές δεν αντιδράς. Αλλά, όσο τους αφήνεις, τόσο ξεθαρεύουν. Έτσι ήταν και ο Χίτλερ ή οι Ιάπωνες στον μεσοπόλεμο. Νόμιζαν ότι αρκούσε να είναι αποφασιστικοί και ωμοί, να απειλούν και να δείχνουν σκληρότητα, και οι πολλοί ισχυρότεροι ανταγωνιστές τους θα έκαναν την πάπια έως και θα τους παραδινόταν τελείως.
Δεν ξέρω αν είναι κουνούπι η Ρωσία αλλά άντε που θα μας στερήσει ό,τι πολυτιμότερο αγαθό έχουμε,την ειρήνη.
Καλά δεν ήμασταν;
Και αν κάποιοι δεν ήταν καλά να βρουν άλλους τρόπους να λύσουν τις διαφορές τους.
Και αυτό πάει σε όσους πιστεύουν ότι καμιά φορά ο πόλεμος είναι αναγκαίο κακό ή γίνεται για κάποιον ιερό σκοπό.
Ξαναλέω δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο αλλά αυτός που ξεκινά τον πόλεμο το χάνει (το δίκιο του).
Μην ανησυχείς, σε λίγο καιρό θα τον φάνε οι δικοί του σαν τον Τσαουσέσκου. Η πείνα είναι καλός σύμβουλος.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:
Πετάς την μπάλα στην κερκίδα... Σε καταλαβαίνω ,, απορία ψάλτου βηξ ,,
Δεν ευθυνομαι για το μισος και τα κομπλεξ που ενσταλλαξαν στην ψυχη σου απο μικρη ηλικια αγαπητε. Προσπαθησε να τα λυσεις ή εστω να μην πρηζεις τους αλλους με αυτα τα συμπλεγματα
Μεγάλωσα σε οικογένεια προσφύγων οι οποίοι ηλιθιωδως ας μη λέω στράφηκαν προς τον κομμουνισμό, το περιβάλλον όλα ήταν κομμουνιστικο.
Διαπίστωσα ότι λέγανε παπάρες και τριχες ο πατέρας μου μου έκοψε τις κουβέντες επί αυτό ,,Εσύ παιδί μου, άλλαξες,, μου είπε και αποφύγαμε τις πολιτικές συζητήσεις.
Το μόνο κόμπλεξ είναι πως με έπιασαν κοροιδο με ψέματα και θα με κάνανε υποχειριο... Ευτυχώς γλύτωσα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

nik_killthemall έγραψε:ολιγαρχες ειναι αμφοτεροι, με μια διαφορα ομως που επηρεαζει αμεσα τους λαους :
- ο ολιγαρχης/επενδυτης οπως θελεις πεστον αμερικανος είναι ολιγαρχης/επενδυτης σε μια χωρα με κατα κεφαλη αεπ 65 χιλιαδες δολλαρια
- ο ολιγαρχης/επενδυτης οπως θελεις πεστον ρωσος είναι ολιγαρχης/επενδυτης σε μια χωρα με κατα κεφαλη αεπ 9 χιλιαδες δολλαρια
Το παραπανω ειναι ο λογος για τον οποιο οι οικονομικοι μεταναστες του πλανητη συρρεουν στον πρωτο ολιγαρχη και οχι στον δευτερο.
Ειτε σας αρεσει ειτε οχι το ιδιο ισχυει και για την εμπολεμη ουκρανια η οποια απο φυσικο πλουτο ειναι παμπλουτη :
- Υπο το ρωσικο καθεστως ο λαος της θα βρισκεται σε 5 χιλιαδες δολαρια κατα κεφαλη αεπ και εναν λουκασενκο για πρωθυπουργο για 30 χρονια
- Υπο Ευρωπαικο καθεστως ο λαος της θα βρισκεται σε αεπ τουλαχιστον βαλτικων χωρων (19-20 χιλιαδες) και δημοκρατια λιθουανιας π.χ.
Και μετα απο αυτα μπορουμε να ασχοληθουμε με τους ναζι ουκρανους, το νεκρο νατο (οπως το αποκαλουσε ο μακρον λιγους μηνες πριν) που απειλησε ξαφνου με πυρηνικα οπλα στην ουκρανια την ασφαλεια της ρωσιας κλπ
Η Ουκρανια την τελευταια 8ετια ειναι υπο φιλοδυτικο καθεστως και εχουν μεινει στα 5.000 το κεφαλι. Αρα η αναλυση σου μπαζει απο 100 μεριες. Συν τοις αλλοις το ''ευρωπαικο καθεστως'' δεν υπαρχει. Η ΕΕ ειναι ενα αθροισμα 27 χωρων που ειναι εντελως διαφορετικες μεταξυ τους. Τι σχεση εχει η Γερμανια με Βουλγαρια και Κροατια? Και η Αλβανια φιλοδυτικη ειναι και ειναι μες την πεινα. Πολυ απλουστευτικη αναλυση.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Μεγάλωσα σε οικογένεια προσφύγων οι οποίοι ηλιθιωδως ας μη λέω στράφηκαν προς τον κομμουνισμό, το περιβάλλον όλα ήταν κομμουνιστικο.
Διαπίστωσα ότι λέγανε παπάρες και τριχες ο πατέρας μου μου έκοψε τις κουβέντες επί αυτό ,,Εσύ παιδί μου, άλλαξες,, μου είπε και αποφύγαμε τις πολιτικές συζητήσεις.
Το μόνο κόμπλεξ είναι πως με έπιασαν κοροιδο με ψέματα και θα με κάνανε υποχειριο... Ευτυχώς γλύτωσαν.
Αδικεισαι. Με τοση φαντασια πρεπει να γραψεις σηριαλ. Για χουντομανιατακι σε κοβω.
0 .