Fake news. Σύσσωμη η αντιπολίτευση στηρίζει το lockdown.
Mόνο η εκκλησία και οι νεοναζί, δλδ εσύ, δεν το στηρίζεις και θες σκηνές όπως οι παραπάνω.
Κορονοϊός COVID-19, πρόκληση ή ευκαιρία για το ανθρώπινο είδος;
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: Κορονοϊός COVID-19, πρόκληση ή ευκαιρία για το ανθρώπινο είδος;
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Προέλλην έγραψε:Αρίστος έγραψε:
Αυτο που λες εσυ ροτεησον ειναι η υπενθυμιση οτι δεν ειναι μονο ο ιος το προβλημα αλλα και η καταστροφη των εθνικων οικονομιων που φερνει η καραντινα. Και το οποιο εσυ για καποιο λογο σ' αρεσει να το ξεπερνας. Δεν σε ειδα να σχολιαζεις επισης οτι το αγαπημενο σου Ιραν και η αγαπημενη σου Τουρκια πανε φουλ για δανεια στο ΔΝΤ.
Ναι, και;
Ροτέησον κάνεις.
Και στο επόμενο μήνυμά σου ποστάρεις άρθρο σκιτζή που ξεκινάει με εικονίτσα πυραμίδα με ένα μάτι και αποφαίνεται με στόμφο τέτοια πράγματα:Ο συγκεκριμένος ιός που αντιμετωπίζουμε σήμερα, είναι, σχετικά, ακίνδυνος, όπως και οι άλλοι ιοί γρίπης.
Καμία απολύτως επιδημιολογική ανάλυση δεν παρατίθεται, απλά όπως κι εσύ, πιστεύει ότι κάτι αν έχει μέσα και 5 νούμερα πεταμένα, αποκτά κύρος. Δεν μπορεί να γίνει έτσι απλά σύγκριση αυτών των αριθμών, για τους λόγους που έχoυν αναφερθεί ήδη viewtopic.php?f=18&t=11636&start=1490
Γενικά, η όλη φάση βρωμάει αμάθεια, ψεκίλα, μπας κλας συνομωσιολογία, και γενικότερα κατιμαδίλα.
Ε ναι ρε μαλακα πορδελληνα δίνεις πατήματα στον εσμοψεκασμενο οχλο στηρίζοντας φασιστοθεοκρατικα φεηλ στεητς. Μαλάκια σου αυτό. Η αλήθεια να λέγεται. Από την άλλη τι κάθεσαι και ασχολησαι με ψέκες;;; Δεν αλλάζουν γνώμη αυτοι ακόμα κι αν χεζουν cv19 5 φορές τη μέρα σε μορφή υγρής πλαστελίνης.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Re: Σουδία
Κλασσικος ψεκασμενος ψεύτης ελληναρας. Περιττό να πω ότι έχουμε γίνει ξεφτιλα εδώ πάνω καθώς στη Στοκχόλμη έγινε εν μέσω κρίσης cv19 ένα μνημόσυνο όπου μαζεύτηκαν πάρα πολλοί Έλληνες και κόλλησαν ιό. Επίσης έγινε στη νότια Σουηδία ελληνικό πάρτι γενεθλίων με πολλούς Έλληνες όπου και εκεί κόλλησε πολύς κοσμος και φυσικά πέθαναν αρκετοί. Αν είχαμε στοιχεία για την αναλογία του ελλ πληθυσμού στη Σουηδία (έχουμε) για να τη συγκρίνουμε με την αναλογία ελλ νεκρών από cv19 στη Σουηδία (δεν έχουμε) θα ήταν φανερή η ξεφτιλα μας.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Προέλλην έγραψε:Fake news. Σύσσωμη η αντιπολίτευση στηρίζει το lockdown.
Mόνο η εκκλησία και οι νεοναζί, δλδ εσύ, δεν το στηρίζεις και θες σκηνές όπως οι παραπάνω.
Εκκλησία, γαμωνεοναζί αλλά και μεγάλο ποσοστό, μαρξιστοειδων δλδ όλοι οι πυλώνες Γαμημενου ψεκασμού εν Ελλάδι.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Προέλλην έγραψε:Αρίστος έγραψε:Στην Ελλαδα και στα Βαλκανια δεν ανοιξαν ομαδικοι ταφοι.
Στην Ιταλια και στις ΗΠΑ μπορει να ανοιξαν αλλα εκει ανοιγουν και με τη γριπη.
Το ίδιο αυτιστικό ροτέησον απο θρασύτατο τύπο που θέλει να έχει άποψη ενώ δεν μπορεί να καταλάβει οτιδήποτε ξεπερνάει το επίπεδο της ατάκας και του click-bait τίτλου![]()
Για πολλοστή φορά, στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια δεν άνοιξαν ομαδικοί τάφοι γιατί ο ιός δεν είχε προλάβει να εξαπλωθεί σημαντικά πριν εφαρμόσουν μέτρα περιορισμού. Αντίθετα, σε όλες τις χώρες όπου παρατηρήθηκαν πολλά θύματα, είχε προλάβει να εξαπλωθεί πρωτού παρθούν μέτρα.
Eδώ οι ημερομηνίες εισαγωγής μέτρων των χωρών που συγκρίνονται: https://www.bbc.com/news/world-52103747
Εδώ οι ημερομηνίες εμφάνισης του ιού στις χώρες που συγκρίνονται: https://en.wikipedia.org/wiki/2019%E2%8 ... _territory
Όσο για τους θανάτους απο γρίπη, δεν είναι αμερικανικό ή ιταλικό φαινόμενο, γιατί κάποιος άσχετος είδε κάτι νούμερα που αφορούν αυτές τις χώρες για 1-2 σεζόν όπου χτυπήθηκαν σφοδρότερα, αλλά παγκόσμιο. Η κυκλοφορία της γρίπης και η σφοδρότητα της κάθε σεζόν έχει διαφορειτκά επίκεντρα. Οι σχετικοί χάρτες για τις χώρες της Ε.Ε. μπήκαν σε προηγούμενη σελίδα. Για όποιον ενδιαφέρεται, εδώ: https://www.ecdc.europa.eu/en/seasonal- ... -overviews
Για όλες τις χώρες είναι εύκολο να βρεί ο οποιοσδήποτε στατιστικά για την γρίπη.
Φυσικά και πάνω απ όλα, η κοινή γρίπη δεν έχει καμιά σχέση με τον κορονοϊό ως προς την απειλή που παρουσιάζει.
Δλδ, για ακόμη μια φορά, ο θρασύτατος που δεν έχει ιδέα τι πραγματεύεται, απλά κάνει ροτέησον τις 3 καθυστερημένες ατάκες που του βρίσκονται πρόχειρες.
Γαμα τα.
Επίσης να πούμε δω ότι παίζει ρόλο στην εξάπλωση και η οικονομική δραστηριότητα με το εξωτερικό όπου στην περίπτωση των Βαλκανίων είναι μηδενική. Δεν γίνεται δλδ ρε ψεκασμενα να συγκρίνετε ΗΠΑ και Σουηδία πχ με Βαλκάνια.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Τλαξκαλτέκος
- Extreme poster

Re: Σουηδία
Οργισμένος έγραψε:
Κλασσικος ψεκασμενος ψεύτης ελληναρας. Περιττό να πω ότι έχουμε γίνει ξεφτιλα εδώ πάνω καθώς στη Στοκχόλμη έγινε εν μέσω κρίσης cv19 ένα μνημόσυνο όπου μαζεύτηκαν πάρα πολλοί Έλληνες και κόλλησαν ιό. Επίσης έγινε στη νότια Σουηδία ελληνικό πάρτι γενεθλίων με πολλούς Έλληνες όπου και εκεί κόλλησε πολύς κοσμος και φυσικά πέθαναν αρκετοί. Αν είχαμε στοιχεία για την αναλογία του ελλ πληθυσμού στη Σουηδία (έχουμε) για να τη συγκρίνουμε με την αναλογία ελλ νεκρών από cv19 στη Σουηδία (δεν έχουμε) θα ήταν φανερή η ξεφτιλα μας.
Δεν το ξέρω. Συνήθως οι Έλληνες του εξωτερικού είναι σαν και σένα. Δηλαδή εκθειάζουν την χώρα που μετανάστευσαν και βρίζουν την πατρίδα τους και τους συμπατριώτες τους. Ένα λόγος παραπάνω για να δείξω πίστη στην είδηση …
Επίσης οι Έλληνες της Σουηδίας χειροτέρεψαν κατά την μετανάστευσή τους σε σχέση με τους Έλληνες της Ελλάδας ; Γιατί οι Έλληνες της Ελλάδας τηρούν τα μέτρα σε πολύ μεγάλο ποσοστό.
Για επίλογο : Σουηδία ( πληθυσμός 10,3 εκ. ) : 887 νεκροί . Ελλάδα ( 10,8 εκ. ) : 93 νεκροί.
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Επίσης οι Έλληνες της Σουηδίας χειροτέρεψαν κατά την μετανάστευσή τους απ' τους Έλληνες της Ελλάδας ;
Iσχύει.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Οργισμένος έγραψε:Κλασσικος ψεκασμενος ψεύτης ελληναρας. Περιττό να πω ότι έχουμε γίνει ξεφτιλα εδώ πάνω καθώς στη Στοκχόλμη έγινε εν μέσω κρίσης cv19 ένα μνημόσυνο όπου μαζεύτηκαν πάρα πολλοί Έλληνες και κόλλησαν ιό. Επίσης έγινε στη νότια Σουηδία ελληνικό πάρτι γενεθλίων με πολλούς Έλληνες όπου και εκεί κόλλησε πολύς κοσμος και φυσικά πέθαναν αρκετοί. Αν είχαμε στοιχεία για την αναλογία του ελλ πληθυσμού στη Σουηδία (έχουμε) για να τη συγκρίνουμε με την αναλογία ελλ νεκρών από cv19 στη Σουηδία (δεν έχουμε) θα ήταν φανερή η ξεφτιλα μας.
Δεν το ξέρω. Συνήθως οι Έλληνες του εξωτερικού είναι σαν και σένα. Δηλαδή εκθειάζουν την χώρα που μετανάστευσαν και βρίζουν την πατρίδα τους και τους συμπατριώτες τους. Ένα λόγος παραπάνω για να δείξω πίστη στην είδηση …
Επίσης οι Έλληνες της Σουηδίας χειροτέρεψαν κατά την μετανάστευσή τους σε σχέση με τους Έλληνες της Ελλάδας ; Γιατί οι Έλληνες της Ελλάδας τηρούν τα μέτρα σε πολύ μεγάλο ποσοστό.
Για επίλογο : Σουηδία ( πληθυσμός 10,3 εκ. ) : 887 νεκροί . Ελλάδα ( 10,8 εκ. ) : 93 νεκροί.
Εδω πάνω πάντως μου πρήζουν τα ούμπαλα υπέρ Ελλάδας.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
pluton
- Supreme poster

Οργισμένος έγραψε:Τλαξκαλτέκος έγραψε:Δεν το ξέρω. Συνήθως οι Έλληνες του εξωτερικού είναι σαν και σένα. Δηλαδή εκθειάζουν την χώρα που μετανάστευσαν και βρίζουν την πατρίδα τους και τους συμπατριώτες τους. Ένα λόγος παραπάνω για να δείξω πίστη στην είδηση …
Εδω πάνω πάντως μου πρήζουν τα ούμπαλα υπέρ Ελλάδας.
Συγνώμη ισχύει αυτό;
Σουηδία ( πληθυσμός 10,3 εκ. ) : 887 νεκροί . Ελλάδα ( 10,8 εκ. ) : 93 νεκροί.
Ξέρεις εγώ ενδιαφέρθηκα να δω τι συμβαίνει στην Σουηδία αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχουν 887 νεκροί (δεν έχω διαβάσει τι έχετε γράψει μέχρι τώρα, αλλά διάβασα κάποια άρθρα που έκαναν μια ανάλυση σχετικά με τον σχεδιασμό που εφάρμοσε η Σουηδία, φυσικά αυτά είναι σε διαφορετικές χρονικές στιγμές κα ήταν κάπως ρευστή η ανάλυση, δες όμως ένα κείμενο που μου έκανε εντύπωση και με επηρέασε https://www.capital.gr/ecfr-eu/3445190/ ... -koronoiou
Φυσικά δεν ήξερα ότι υπάρχουν 887 νεκροί ).
Φαντάζεσαι όμως να υπήρχαν στην Ελλάδα 887 νεκροί;
Πολύ φοβάμαι ότι ο αριθμός των νεκρών στη Σουηδία, θα ανέβει πάρα πολύ.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Green Dragon
- Crazy poster

Λαχουρένιος έγραψε:Προέλλην έγραψε:Γενικά, η όλη φάση βρωμάει αμάθεια, ψεκίλα, μπας κλας συνομωσιολογία, και γενικότερα κατιμαδίλα.
Δεν εχω πετυχει ανθρωπο που ειναι κατα της καραντινας που να μην ειναι ψεκας, ρατσιστης, ακροδεξιος ή ολα αυτα μαζι. Ολες αυτες οι φαεινες ιδεες που εκφραζουν προερχονται απο τους διαφορους εθνικιστικους βοθρους που διαβαζουν.
Έχω φίλο κομμουνιστή που είναι κατά. Εννοείται πως είναι φουλ συνομωσιολόγος. Επίσης γείτονα πασόκο (το ίδιο και η γυναίκα του). Ο ξάδερφός μου στην Κρήτη επίσης (απολιτίκ αυτός). Όλοι τους νέοι.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.