Κορονοϊός COVID-19, πρόκληση ή ευκαιρία για το ανθρώπινο είδος;

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Κορονοϊός COVID-19, πρόκληση ή ευκαιρία για το ανθρώπινο είδος;

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Απρ 2020, 17:26

Προέλλην έγραψε:Fake news. Σύσσωμη η αντιπολίτευση στηρίζει το lockdown.

Mόνο η εκκλησία και οι νεοναζί, δλδ εσύ, δεν το στηρίζεις και θες σκηνές όπως οι παραπάνω.

Μην μου συγχιζεσαι και βγαζεις σπυρια. Στην Ελλαδα (που δεν ειναι Γερμανια που ζεις εσυ) ειχαμε ΜΟΝΟ τον Ιανουαριο 9 νεκρους απο αναθυμιασεις που εβγαζαν ξυλοσομπες. Γι' αυτο το λογο βλεπουμε μια πιθανη καταρρευση της οικονομιας πολυ πιο τραγικη απο οτι εσεις που ζειτε στη Γερμανια.

Επισης τυχον κουρεμα συνταξεων (που εγω θεωρω δεδομενο μετα την επιδημια) θα συντομευσει τη ζωη πολλων χαμηλοσυνταξιουχων.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Re: Σουηδία

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 11 Απρ 2020, 17:28

pluton έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Εδω πάνω πάντως μου πρήζουν τα ούμπαλα υπέρ Ελλάδας.

Συγνώμη ισχύει αυτό;

Σουηδία ( πληθυσμός 10,3 εκ. ) : 887 νεκροί . Ελλάδα ( 10,8 εκ. ) : 93 νεκροί.

Ξέρεις εγώ ενδιαφέρθηκα να δω τι συμβαίνει στην Σουηδία αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχουν 887 νεκροί (δεν έχω διαβάσει τι έχετε γράψει μέχρι τώρα, αλλά διάβασα κάποια άρθρα που έκαναν μια ανάλυση σχετικά με τον σχεδιασμό που εφάρμοσε η Σουηδία, φυσικά αυτά είναι σε διαφορετικές χρονικές στιγμές κα ήταν κάπως ρευστή η ανάλυση, δες όμως ένα κείμενο που μου έκανε εντύπωση και με επηρέασε https://www.capital.gr/ecfr-eu/3445190/ ... -koronoiou

Φυσικά δεν ήξερα ότι υπάρχουν 887 νεκροί ).

Φαντάζεσαι όμως να υπήρχαν στην Ελλάδα 887 νεκροί;

Πολύ φοβάμαι ότι ο αριθμός των νεκρών στη Σουηδία, θα ανέβει πάρα πολύ.

Eτσι νομίζω κι εγώ. Βέβαια οι σουηδοι παίρνουν στα σοβαρά τα μέτρα προφύλαξης και εν γένει είναι πολύ αντικοινωνικοι αλλά αυτό δεν νομίζω πως είναι αρκετό. Τους παραδέχομαι βέβαια στο θέμα που προανέφερα (βασίστηκαν σε δικές τους μελέτες). Η νεκροψια θα δειξει.
Σας αφήνω πάω στο γιουσκ... (jysk)
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Σουηδία

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Απρ 2020, 17:37

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Για επίλογο : Σουηδία ( πληθυσμός 10,3 εκ. ) : 887 νεκροί . Ελλάδα ( 10,8 εκ. ) : 93 νεκροί.

Εγω μπορω να το αντιστρεψω αυτο.

Ιταλια που πηρε αυστηρα μετρα εστω και καθυστερημενα: 19.000 νεκροι.

Σουηδια που δεν πηρε καθολου μετρα: 887 νεκροι.

Ακομη και με την αναγωγη νεκρων επι του πληθυσμου η Σουηδια εχει πολλες φορες υποπολλαπλασιο δεικτη θανατων.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 11 Απρ 2020, 17:48

Αρίστος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Fake news. Σύσσωμη η αντιπολίτευση στηρίζει το lockdown.

Mόνο η εκκλησία και οι νεοναζί, δλδ εσύ, δεν το στηρίζεις και θες σκηνές όπως οι παραπάνω.

Μην μου συγχιζεσαι και βγαζεις σπυρια. Στην Ελλαδα (που δεν ειναι Γερμανια που ζεις εσυ) ειχαμε ΜΟΝΟ τον Ιανουαριο 9 νεκρους απο αναθυμιασεις που εβγαζαν ξυλοσομπες. Γι' αυτο το λογο βλεπουμε μια πιθανη καταρρευση της οικονομιας πολυ πιο τραγικη απο οτι εσεις που ζειτε στη Γερμανια.

Επισης τυχον κουρεμα συνταξεων (που εγω θεωρω δεδομενο μετα την επιδημια) θα συντομευσει τη ζωη πολλων χαμηλοσυνταξιουχων.

Δεν θέλει ύφεση, γι αυτό προτείνει και ύφεση και εκατόμβη θυμάτων.

Και όλα αυτά, γιατί ξεβολεύεται ο κώλος του.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Απρ 2020, 17:53

Mπα επιλεκτικη καραντινα προτεινω για να μην διαλυθει η οικονομια και εχουμε πολλαπλασια θυματα απο εκει.

Το εχω πει ισα με 1000 φορες αλλα θες να το ακουσεις αλλες τοσες.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Απρ 2020, 17:55

Εν τω μεταξυ αντι να απαντας σε οσα γραφω σπαμαρεις τις ιδιες και τις ιδιες προσβολες. Πετα και κατι πρωτοτυπο ρε μεγαλε. Πιχι ο Λαχουρενιος χθες ειπε μια εξυπνη προσβολη.

Αν δεν πειτε κατι εξυπνο δεν θα καταφερετε να με τσαντισετε.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 11 Απρ 2020, 18:05

Αρίστος έγραψε:Mπα επιλεκτικη καραντινα προτεινω για να μην διαλυθει η οικονομια και εχουμε πολλαπλασια θυματα απο εκει.

Όλες οι χώρες με πολλούς νεκρούς ξεκίνησαν με χαλαρά μέτρα που σιγά-σιγά τα αύξαναν. Ανακοπή της επέλασης του ιού κατάφεραν μόνο με lockdown. Η κατάσταση εκτραχύνθηκε γιατί ακριβώς τα ημίμετρα δεν δούλεψαν. Και δεν μπορούσαν να δουλέψουν γιατί ο ιός στις χώρες αυτές είχε μεταδοθεί ήδη σε τέτοιο βαθμό που μόνο lockdown μπορούσε να τον ανακόψει.
Πέραν τούτου, οι πολίτες πετούσαν αετό και δεν τα εφάρμοζαν, δεν υπήρχε επαρκής αριθμός τεστ, μηχανισμοί ιχνηλάτησης των κρουσμάτων και συνεχής καταγραφή ζωτικών δεδομένων των πολιτών (βλέπε κατάργηση της ιδιωτικότητας, φακέλωμα κατάστασης υγείας, κοκ), κλπ. Ούτε και τώρα υπάρχουν στις περισσότερες χώρες.
Επιλεκτική καραντίνα είναι το προσεχές μέλλον, εφόσον πληρωθούν οι υπόλοιπες προϋποθέσεις. Αλλιώς, απλά lockdowns με διαλείμματα επιλεκτικής καραντίνας.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 11 Απρ 2020, 18:07

Αρίστος έγραψε:Εν τω μεταξυ αντι να απαντας σε οσα γραφω σπαμαρεις τις ιδιες και τις ιδιες προσβολες. Πετα και κατι πρωτοτυπο ρε μεγαλε. Πιχι ο Λαχουρενιος χθες ειπε μια εξυπνη προσβολη.

Αν δεν πειτε κατι εξυπνο δεν θα καταφερετε να με τσαντισετε.

Η εμφανής προσπάθεια να κάνεις το μαύρο-άσπρο απλά σε γελοιοποιεί περαιτέρω.

Για πες μας πάλι για τα Βαλκάνια που δεν τα πιάνει ο ιός κι ας πήραν μέτρα πιο μετά απο Ιταλία, Ισπανία, κλπ.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Απρ 2020, 18:20

Meanwhile οσους φορανε παρωπιδες θα αναλαβει η πραγματικοτητα να τους προσγειωσει σκληρα σε συμπαγη τσιμεντενιο τοιχο.

Στην Ιταλία λαμβάνουν μέτρα για πιθανές εξεγέρσεις και πλιάτσικα λόγω της πείνας του κορωνοϊού

https://www.tribune.gr/world/news/artic ... noioy.html

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 11 Απρ 2020, 18:23

Αρίστος έγραψε:Mπα επιλεκτικη καραντινα προτεινω για να μην διαλυθει η οικονομια και εχουμε πολλαπλασια θυματα απο εκει.

.

Επιλεκτική καραντίνα εφάρμοσε μέχρι σήμερα η Τουρκία, δες τρέχουν έντρομοι να περισώσουν ότι μπορούν, εκεί θα γίνει Αρμαγεδών...

Όλες οι χώρες με πολλούς νεκρούς ξεκίνησαν με χαλαρά μέτρα που σιγά-σιγά τα αύξαναν. Ανακοπή της επέλασης του ιού κατάφεραν μόνο με lockdown. Η κατάσταση εκτραχύνθηκε γιατί ακριβώς τα ημίμετρα δεν δούλεψαν. Και δεν μπορούσαν να δουλέψουν γιατί ο ιός στις χώρες αυτές είχε μεταδοθεί ήδη σε τέτοιο βαθμό που μόνο lockdown μπορούσε να τον ανακόψει.
Πέραν τούτου, οι πολίτες πετούσαν αετό και δεν τα εφάρμοζαν, δεν υπήρχε επαρκής αριθμός τεστ, μηχανισμοί ιχνηλάτησης των κρουσμάτων και συνεχής καταγραφή ζωτικών δεδομένων των πολιτών (βλέπε κατάργηση της ιδιωτικότητας, φακέλωμα κατάστασης υγείας, κοκ), κλπ. Ούτε και τώρα υπάρχουν στις περισσότερες χώρες.
Επιλεκτική καραντίνα είναι το προσεχές μέλλον, εφόσον πληρωθούν οι υπόλοιπες προϋποθέσεις. Αλλιώς, απλά lockdowns με διαλείμματα επιλεκτικής καραντίνας.

Να και κάτι που συμφωνώ μαζί σου.

Στην Ιταλία λαμβάνουν μέτρα για πιθανές εξεγέρσεις και πλιάτσικα λόγω της πείνας του κορωνοϊού

Το μετά είναι κάτι που τρομάζει ακόμα και τις ΗΠΑ που έκαναν επιλεκτική καραντίνα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Διεθνή”