Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Μαρ 2022, 22:50

Προέλλην έγραψε:Aυτοί είναι η μεσαία τάξη τους, η οποία δεν είναι τόσο μεγάλη όσο των δυτικών κοινωνιών. Π.χ., ακόμη και ο πιο λιμασμένος Άγγλος ή Γερμανός, μπορεί να έρθει μια βδομάδα Χαλκιδική, Ρόδο, Κρήτη. Ο λιμασμένος Ρώσος δεν μπορεί να βγεί έξω απο το χωριό του.

Άρα πού καταλήγουμε για τους Ρώσους;
Ή πλούσιος Ρώσος ή λιμασμένος;

Κοίτα να σου πω κάτι; Και από βούλγαρους βουλιάζουμε που έρχονται με τις αμαξάρες τους και αγοράζουν σπίτια στην Ελλάδα. Μιλάμε για πλήρη βουλγαροποίηση της Β. Ελλάδας.
Αυτό τι σημαίνει ότι η Βουλγαρία είναι αναπτυγμένη χώρα;

Προέλλην έγραψε: Όσο για τα 30 χρόνια, δες λίγο Τσεχία, Βαλτικές, κτλ. Σίγουρα υπάρχει μια εσάνς σοβιετικού παρελθόντος, αλλά ουσιαστικά πρόκειται πλέον για αναπτυγμένες δυτικές χώρες.

Εμένα αν μου πει κάποιος ότι είναι από αυτές τις χώρες μου ρχεται να του χτυπήσω συγκαταβατικά την πλάτη.
Και βασικά στις περισσότερες χώρες εκτός από Γερμανία, Γαλλία κτλ
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Μαρ 2022, 22:52

το ειδα και πραγματι ηταν εξοργιστικος ο τροπος του παρουσιαστή

Η υστερία στην Αυστραλία υπέρ των εμβολίων έχει μετατραπεί πλέον σε υστερία κατά της Ρωσίας.

Για ακόμη μια φορά ο περίφημος δημοκρατικός διάλογος πήγε περίπατο σε τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία συζητείτο το θέμα της ρωσικής επέμβασης στην Ουκρανία.

Σε κάποιο σημείο της συζήτησης ένας θεατής ο Sasha Gillies-Lekakis με καταγωγή από την Ρωσία, όπως είπε δήλωσε:

«Σαν κάποιος που προέρχεται από την ρωσική κοινότητα εδώ στην Αυστραλία είμαι εξοργισμένος από το αφήγημα που απεικονίζει την Ουκρανία σαν το καλό παιδί και την Ρωσία σαν το κακό.

Πιστέψετε ή όχι αλλά υπάρχουν πολλοί Ρώσοι εδώ και σε όλο τον κόσμο και υποστηρίζουν τον Πούτιν στην Ουκρανία συμπεριλαμβανόμενου και του εαυτού μου», είπε ο Gillies-Lekakis.

Στη συνέχεια προσπάθησε συμπληρώσει ότι έχουν γίνει εγκλήματα κατά του άμαχου πληθυσμού στο Donetsk και το Luhansk, από το τάγμα Αζόφ.

Εκεί τον διέκοψε ο παρουσιαστής ο οποίος απλά τον πέταξε έξω από το στούντιο.
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Μαρ 2022, 22:52

nemo έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Σας γλεντάει ο Ζελένσκαρος πουτλεράκια. Χορεύει στα σόου με γόβες σαν ντραγκ κουήν, αλλά πηδάει γυναικάρα και την ρωσική ορδή.

θα του την παρει ο πουτιν για να του ξεσκονιζει το χαλακι της τουαλετας του

Εικόνα

O Βολοντιμίρ είναι άνθρωπος οικογενειάρχης, όχι διεφθαρμένος κωλομπαράς σαν τον Πούτλερ ή το Ψευτόφ που κλέβουν πόρους του κράτους για να συντηρούν πουτάνες και ξώγαμα

Putin arrests journalists who exposed his ‘secret love child’ after affair with cleaner-turned-millionaire lover

https://www.theweek.co.uk/news/world-ne ... -love-life

Russian Foreign Minister’s Secret Mistress Wields Ministry Influence, Owns Elite Property

Εικόνα

https://www.themoscowtimes.com/2021/09/ ... ies-a75040
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Μαρ 2022, 22:57

bizeli έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Aυτοί είναι η μεσαία τάξη τους, η οποία δεν είναι τόσο μεγάλη όσο των δυτικών κοινωνιών. Π.χ., ακόμη και ο πιο λιμασμένος Άγγλος ή Γερμανός, μπορεί να έρθει μια βδομάδα Χαλκιδική, Ρόδο, Κρήτη. Ο λιμασμένος Ρώσος δεν μπορεί να βγεί έξω απο το χωριό του.

Άρα πού καταλήγουμε για τους Ρώσους;
Ή πλούσιος Ρώσος ή λιμασμένος;

Κοίτα να σου πω κάτι; Και από βούλγαρους βουλιάζουμε που έρχονται με τις αμαξάρες τους και αγοράζουν σπίτια στην Ελλάδα. Μιλάμε για πλήρη βουλγαροποίηση της Β. Ελλάδας.
Αυτό τι σημαίνει ότι η Βουλγαρία είναι αναπτυγμένη χώρα;

Δεν ξέρω αν έχεις πάει Βουλγαρία. Στα περισσότερα χωριά οι τοίχοι στα σπίτια είναι μόνο τούβλα χωρίς σοβά.

bizeli έγραψε:
Προέλλην έγραψε: Όσο για τα 30 χρόνια, δες λίγο Τσεχία, Βαλτικές, κτλ. Σίγουρα υπάρχει μια εσάνς σοβιετικού παρελθόντος, αλλά ουσιαστικά πρόκειται πλέον για αναπτυγμένες δυτικές χώρες.

Εμένα αν μου πει κάποιος ότι είναι από αυτές τις χώρες μου ρχεται να του χτυπήσω συγκαταβατικά την πλάτη.
Και βασικά στις περισσότερες χώρες εκτός από Γερμανία, Γαλλία κτλ

Οι μισές απο αυτές τις χώρες μας έχουν ξεπεράσει σε βιοτικό επίπεδο και το πιθανότερο είναι να σε χτυπήσουν αυτοί την πλάτη.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Μαρ 2022, 22:57

Προέλληνα ο Ζελένσκι θα έπρεπε να σε προβληματίζει.
Τσιπρίζει αρκετά.
Συν ότι είναι ο πιο άπειρος πολιτικός στην κρισιμότερη ευρωπαϊκή συγκυρία των τελευταίων ετών.
2 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Μαρ 2022, 23:00

nemo έγραψε:το ειδα και πραγματι ηταν εξοργιστικος ο τροπος του παρουσιαστή

Η υστερία στην Αυστραλία υπέρ των εμβολίων έχει μετατραπεί πλέον σε υστερία κατά της Ρωσίας.

Για ακόμη μια φορά ο περίφημος δημοκρατικός διάλογος πήγε περίπατο σε τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία συζητείτο το θέμα της ρωσικής επέμβασης στην Ουκρανία.

Σε κάποιο σημείο της συζήτησης ένας θεατής ο Sasha Gillies-Lekakis με καταγωγή από την Ρωσία, όπως είπε δήλωσε:

«Σαν κάποιος που προέρχεται από την ρωσική κοινότητα εδώ στην Αυστραλία είμαι εξοργισμένος από το αφήγημα που απεικονίζει την Ουκρανία σαν το καλό παιδί και την Ρωσία σαν το κακό.

Πιστέψετε ή όχι αλλά υπάρχουν πολλοί Ρώσοι εδώ και σε όλο τον κόσμο και υποστηρίζουν τον Πούτιν στην Ουκρανία συμπεριλαμβανόμενου και του εαυτού μου», είπε ο Gillies-Lekakis.

Στη συνέχεια προσπάθησε συμπληρώσει ότι έχουν γίνει εγκλήματα κατά του άμαχου πληθυσμού στο Donetsk και το Luhansk, από το τάγμα Αζόφ.

Εκεί τον διέκοψε ο παρουσιαστής ο οποίος απλά τον πέταξε έξω από το στούντιο.

Γιατί δεν μας βάζεις και την πηγη: https://www.pronews.gr/kosmos/1062786_i ... idi-milise

ντρέπεσαι μήπως σε πούμε καθυστερημένο;
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Μαρ 2022, 23:02

bizeli έγραψε:Προέλληνα ο Ζελένσκι θα έπρεπε να σε προβληματίζει.
Τσιπρίζει αρκετά.
Συν ότι είναι ο πιο άπειρος πολιτικός στην κρισιμότερη ευρωπαϊκή συγκυρία των τελευταίων ετών.

Tι αστείες συγκρίσεις είναι αυτές; Ποιός Τσίπρας, δεν ντρέπεσαι λίγο;
O Ζελένσκι είναι αργηγός ασθενούς κράτους σε πόλεμο με υπερδύναμη, βρίσκεται στην πρωτεύουσα που πολιορκείται απο ορδές πουτλερικών ορκς, τα οποία θέλουν να τον δολοφονήσουν, και παραμένει αγέρωχος.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 04 Μαρ 2022, 23:04

Προέλλην έγραψε:
nemo έγραψε:επαγγελματίας καραγκιόζης αλλα ειδα την γυναικα του και επαθα πλακα

Σας γλεντάει ο Ζελένσκαρος πουτλεράκια. Χορεύει στα σόου με γόβες σαν ντραγκ κουήν, αλλά πηδάει γυναικάρα και την ρωσική ορδή.

το λαο του πηδαει κανοντας εναν πολεμο που ξερει πως δεν μπορει να κερδισει. οσο μεγαλυτερη αντισταση προβαλει τοσο πιο κατεστραμενη χωρα θα αφησει....μα τοσο βλαξ δε γινεται...
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Μαρ 2022, 23:06

denplirono έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Σας γλεντάει ο Ζελένσκαρος πουτλεράκια. Χορεύει στα σόου με γόβες σαν ντραγκ κουήν, αλλά πηδάει γυναικάρα και την ρωσική ορδή.

το λαο του πηδαει κανοντας εναν πολεμο που ξερει πως δεν μπορει να κερδισει. οσο μεγαλυτερη αντισταση προβαλει τοσο πιο κατεστραμενη χωρα θα αφησει....μα τοσο βλαξ δε γινεται...

Ε ναι, δεν το ήξερε να παραδοθεί. Αυτά να τα κάνετε εσείς οι ψοφοδεείς ελληνιόλες ψεκασμένες όταν σας κάνουν εισβολή οι Τούρκοι. Ο Ζελένσκι είναι ο σύγχρονος Λεωνίδας, ο σύγχρονος Κωνσταντίνος Παλαιολόγος.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Μαρ 2022, 23:07

Προέλλην έγραψε:Δεν ξέρω αν έχεις πάει Βουλγαρία. Στα περισσότερα χωριά οι τοίχοι στα σπίτια είναι μόνο τούβλα χωρίς σοβά.

Δεν ξέρω αν έχεις έρθει προσφάτως προς τα μέρη μας αλλά ο πιο φτωχός τουρίστας Βούλγαρος οδηγεί πόρσε και έχει αγοράσει τουλάχιστον δυο σπίτια σαν να είναι καραμέλες.
Και αυτό είναι το περίεργο.

bizeli έγραψε:Οι μισές απο αυτές τις χώρες μας έχουν ξεπεράσει σε βιοτικό επίπεδο και το πιθανότερο είναι να σε χτυπήσουν αυτοί την πλάτη.

Δεν το είπα με την έννοια ότι εμείς είμαστε καλύτεροι αλλά ότι και αυτοί μια ταλαιπώρια την έχουν τραβήξει.
Ενώ ο Γερμανός, ο Δανός είναι άλλη φάση.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”