Κορονοϊός COVID-19, πρόκληση ή ευκαιρία για το ανθρώπινο είδος;

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Κορονοϊός COVID-19, πρόκληση ή ευκαιρία για το ανθρώπινο είδος;

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Απρ 2020, 12:21

Προέλλην έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

Οι μελετες των επιδημιολογων δεν θα σου πουν τι θα γινει στην οικονομια.

Εγω δεν μιλαω εδω σαν επιδημιολογος αλλα σαν καποιος που κρουει το καμπανακι για την οικονομια.

Αλλα εσυ το βιολι σου.

Η συζητηση που κανεις μαζι μου δεν ειναι για την επιδημια αλλα για την οικονομια.

Γι' αυτο και χεστηκα και δεν διαβαζω οσα σπαμαρεις για την επιδημια.

Αντιλαβου;

Συμφωνώ.

Θα μου το πούν των οικονομολόγων:

H FED που μου βαζεις δεν εχει σχεση με το ζητημα που σε προκαλω να μου απαντησεις.

Δηλαδη ποση μικροτερη ζημια στην οικονομια θα ειχαμε αν αντι για συλλογικο lockdown ειχαμε επιλεκτικο.

Μαθε λοιπον να απαντας με δικα σου επιχειρηματα και χωρις να σπαμαρεις τα ιδια και τα ιδια ασχετα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Απρ 2020, 12:27

Αρίστος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Συμφωνώ.

Θα μου το πούν των οικονομολόγων:

H FED που μου βαζεις δεν εχει σχεση με το ζητημα που σε προκαλω να μου απαντησεις.

Απόλυτη σχέση με το ζήτημα, και αυτό προκύπτει εκ των πραγμάτων απο την μελέτη, και όχι απο το αν το πεις εσύ ή όχι. Δεν έχει την παραμικρή αξία η γνώμη σου για το ζήτημα.

Αρίστος έγραψε:Δηλαδη ποση μικροτερη ζημια στην οικονομια θα ειχαμε αν αντι για συλλογικο lockdown ειχαμε επιλεκτικο.

Μαθε λοιπον να απαντας με δικα σου επιχειρηματα και χωρις να σπαμαρεις τα ιδια και τα ιδια ασχετα.

Μελέτες οικονομολόγων ζήτησες. Τις πήρες.

Και φυσικά, για τις οικονομικές επιπτώσεις του να μην πάρεις τα κατάλληλα μέτρα περιορισμού, θα ακούσουμε τις σχετικές μελέτες, και όχι τον κάθε σκιτζή.

Για πολλοστή φορά, δεν υπάρχει ένα πάγιο σετ μέτρων για όλες τις περιοχές και χρονικές στιγμές, όπως αυτιστικά επαναλαμβάνεις αδυνατώντας να καταλάβεις βασικά πράγματα.

Τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας είναι μεταβλητά, ακριβώς όπως και η ίδια η πανδημία. Αυτά, περιλαμβάνουν διαστήματα και με απόλυτα lockdowns, και άλλα με πιο χαλαρά μέτρα, μέχρι, είτε να επιτευχθεί ανοσία αγέλης, είτε να βρούμε εμβόλιο, είτε και τα δύο, ή κάτι άλλο που δε διαφαίνεται.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Απρ 2020, 12:48

ζουμε σε πραγματικο χρονο το πρωτο παγκοσμιο και πνευματικο πραξικοπημα
και βλεπουμε ποση μεγαλη ζημια εκαναν και κανουν τα μμε στα μυαλα των ανθρωπων
με ποση μεγαλη ευκολια αναμασουν τα ιδια που ακουν στα μμε
τα ιδια μμε που μας λενε ποιους θα ψηφισουμε στις εκλογες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Απρ 2020, 12:54

Μην μπερδεύεστε.

Σε μια δημοκρατία ο καθένας δικαιούται να εκφράζει την άποψή του, απο την στιγμή που αυτή δεν είναι εγκληματική και εμπιπτει σε διατάξεις του νόμου.

Όμως, κανένα κράτος δεν θα πάρει αποφάσεις βασιζόμενο στην άποψη του κάθε αμόρφωτου, ημιμαθή, άσχετου με το θέμα, ψεκασμένου, συνομωσιολόγου, αφελή, βλαμμένου, κλπ, πολίτη.

Τις αποφάσεις θα τις πάρει μετά απο γνωματεύσεις του κορυφαίου επιστημονικού προσωπικού. Βάση, δίνεται σε μελέτες της εκάστοτε ειδικότητας που ακολουθούν επιστημονική μεθοδολογία και τίθενται σε δημόσια κριτική απο την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.

Ακριβώς όπως όταν κάποιος αρρωσταίνει σοβαρά, πάει σε γιατρό, και όχι στον καφενέ.
1 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Απρ 2020, 13:00

Εν τω μεταξύ, παρατηρούμε, ότι, η επιχειρηματολογία των αστοιχείωτων για το θέμα των μέτρων, είναι καρμπόν η ίδια με των Ρομά.

Δεν είναι τυχαίο. Συγκριτικά, διαλεκτικά βρίσκονται πιο κοντά στον Ρομά παρά σε ένα επιστήμονα.
1 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Απρ 2020, 13:11

Αρίστος έγραψε:Γενικα ειναι πολυ δυσκολο καποιος να επιχειρησει να μου ξεφυγει σε κουβεντα με τακτικες γιατι αφενος ειμαι πανουργος, εχω μαστερ αντιμετωπισης καθε ειδους τεχνασματων και εχω εξαιρετικη αναλύτικη ικανοτητα παρουσιασης επιχειρηματων.

ΜΗν κουραζεσαι τζαμπα λοιπον και απαντησε σε οτι σε ρωταω.

Πως γινεται να τα εχεις ολα αυτα και ταυτοχρονα εχεις γινει ο κλοουν δυο διαφορετικων φορουμ? Ρητορικη ερωτηση, μην απαντησεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Απρ 2020, 13:14

Προέλλην έγραψε:Μπράβο, σπουδαίος.

Και τώρα δεν δούλεψες ένα μήνα και άρχισες να βλέπεις εφιάλτες για κονσέρβες του στρατού και σκέφτεσαι να πάρεις τα βουνά να σε φάνε οι αρκούδες να γλιτώσεις :laugh1:

Και οχι μονο αυτο.

Περσυ ηταν που ελεγε οτι σκεφτοταν να παντρευτει εκεινη την τυπισσα με το σπιτι στην Μακεδονια, επειδη πλησιαζει την συνταξη και φοβαται οτι δε θα μπορεσει να τα βγαλει περα οικονομικα σαν συνταξιουχος. Τωρα μας το παιζει κροισος.

Εχει πει τοσα πολλα ψεμματα που τα ξεχναει και ολο πεφτει σε αντιφασεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Απρ 2020, 13:46

αν ακουσουμε στα παντα τους ειδικους εχουμε χαθει σαν ανθρωπινο ειδος

σε αυτο δεν χρειαζεται κανεις μεγαλη αναλυση ή εισαι μπουφος ή δεν εισαι

ο ειδικος κατα 99% θα πει μπαρουφες θα πει για το 1% οπου ειναι ειδικευομενος
τωρα που διαβασα και τον λαχου ειμαι σε σκεψη για το που θα δωκω το βρακι μου :D
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Απρ 2020, 14:12

Και οι γύφτοι ακριβώς αυτά λένε. Περνιούνται κι αυτοί για πιο ξύπνιοι.

Είναι τυπικό χαρακτηριστικού του κάθε αμόρφωτου, να μην μπορεί να καταλάβει την κατάστασή, και να προσπαθεί να κοντύνει τα πάντα στα μέτρα του.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Απρ 2020, 16:21

Προέλλην έγραψε:[

Αρίστος έγραψε:Δηλαδη ποση μικροτερη ζημια στην οικονομια θα ειχαμε αν αντι για συλλογικο lockdown ειχαμε επιλεκτικο.

Μελέτες οικονομολόγων ζήτησες. Τις πήρες.

Και φυσικά, για τις οικονομικές επιπτώσεις του να μην πάρεις τα κατάλληλα μέτρα περιορισμού, θα ακούσουμε τις σχετικές μελέτες, και όχι τον κάθε σκιτζή.

Για πολλοστή φορά, δεν υπάρχει ένα πάγιο σετ μέτρων για όλες τις περιοχές και χρονικές στιγμές, όπως αυτιστικά επαναλαμβάνεις αδυνατώντας να καταλάβεις βασικά πράγματα.

Τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας είναι μεταβλητά, ακριβώς όπως και η ίδια η πανδημία. Αυτά, περιλαμβάνουν διαστήματα και με απόλυτα lockdowns, και άλλα με πιο χαλαρά μέτρα, μέχρι, είτε να επιτευχθεί ανοσία αγέλης, είτε να βρούμε εμβόλιο, είτε και τα δύο, ή κάτι άλλο που δε διαφαίνεται.

Δεν ζητησα να σπαμαρεις αυτα τα 3 αρθρα που σπαμαρεις σε καθε σελιδα και που αφορουν οικονομολογους πολυ ειδικων συμφεροντων τελειως αντιθετων με τα λαικα.... :D

ζητησα να απαντησεις στην ερωτηση μου με δικα σου λογια.

Η ερωτηση ειναι αυτη για να μην ξεχνιεσαι.

Δηλαδη ποση μικροτερη ζημια στην οικονομια θα ειχαμε αν αντι για συλλογικο lockdown ειχαμε επιλεκτικο;

Σφιξου, σφιξου μικρουλη να την απαντησεις.

Γινε αντρας μικρουλη χωρις τη FED.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Διεθνή”