Κορονοϊός COVID-19, πρόκληση ή ευκαιρία για το ανθρώπινο είδος;

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Κορονοϊός COVID-19, πρόκληση ή ευκαιρία για το ανθρώπινο είδος;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Απρ 2020, 06:59

Αρίστος έγραψε:Η επιχειρηση μου εχει κλεισει με την καραντινα. Τα ελαχιστα λεφτα του βιβλιου εχουν φαγωθει απο το Φεβρουαριο. Λεφτα απο περιοδικα εχω λαμβανειν οταν ληξει η καραντινα. Η ζωη ειναι πιο συνθετη απο αυτο που εχεις στο μυαλουδακι σου ειδικα αν εσενα σε συντηρουν οι γονεις σου ακομη.

Ενας ανθρωπος που ειναι τοσο πετυχημενος οσο εσυ ( :laugh1: :laugh1: ) εχει καβατζες και μπορει να αντεξει οχι μηνες, αλλα χρονια απο τα ετοιμα. Δεν αρχιζει να μυριζει το στομα απο την πεινα στο 15ημερο.

Οποτε χαλαρωσε λιγο με το αυτολιβανισμα γιατι δεν πειθουν κανενα οι κομπασμοι του κωλου :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 15 Απρ 2020, 07:02

Οσο ανοιγεις το στομα σου τοσο αμολας μυγες.

Αν ειχες την ελαχιστη εστω επαφη με την αγορα θα ηξερες οτι οσο πιο μεγαλη η επιχειρηση τοσο πιο σοβαρο το προβλημα.

Εγω δεν εχω τη μεγαλη επιχειρηση αλλα μια μικρομεσαια.

Γνωριζω ομως οτι πολλοι εμποροι εκει εξω με επιχειρησεις πολυ μεγαλυτερες της δικης μου ισως δεν καταφερουν καν να ανοιξουν.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Απρ 2020, 07:06

Εγω αμολαω μυγες ή εσυ, που μας το παιζεις κροισος και λες οτι σου φευγουν ολα τα λεφτα στην νοσοκομα της μανας σου και σκεφτεσαι να φυγεις στην Αφρικη επειδη ειχαμε ενα μηνα καραντινα? :laugh1: :laugh1:

Mπαρμπαριστο λες τοσες πιπες που τελικα ουτε ο ιδιος δεν βγαζεις ακρη. Με ρεγουλα τα ψεμματα γιατι κανεις απο αυτους που γραφουν εδω δεν ειναι κοροιδο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 15 Απρ 2020, 07:09

Ποτε το επαιξα κροισος; Εχω πει οτι λεφτα στην μπαντα δεν εχω ενω αντιθετα εχω πολλα κερατιατικα καθε μηνα.

Το εισοδημα μου βεβαια ειναι πολυ ικανοποιητικο αλλα πλεον δεν εχω εισοδημα με την καραντινα.

Ξερεις εσυ κανενα να χαιρεται που το κρατος του εκοψε το εισοδημα με νομοθετικο διαταγμα;

Και τι να τα κανω τα 800 ευρω το μηνα λεβεντη μου οταν μονο για τη γυναικα της μανας μου πληρωνω 900;

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Απρ 2020, 07:11

Αρίστος έγραψε:Ποτε το επαιξα κροισος; Εχω πει οτι λεφτα στην μπαντα δεν εχω ενω αντιθετα εχω πολλα κερατιατικα καθε μηνα.

Το εισοδημα μου ειναι πολυ ικανοποιητικο αλλα πλεον δεν εχω εισοδημα με την καραντινα.

Ξερεις εσυ κανενα να χαιρεται που το κρατος του εκοψε το εισοδημα του με νομοθετικο διαταγμα;

Και τι να τα κανω τα 800 ευρω το μηνα λεβεντη μου οταν μονο για τη γυναικα της μανας μου πληρωνω 900;

Ναι αγαπουλα ομως ενας ανθρωπος 65 χρονων που ειναι πετυχημενος επαγγελματιας :laugh1: θα επρεπε να εχει λεφτα να τρωνε και τα εγγονια και οχι να βγαινουν μυγες απο την τσεπη του.

Οποτε σπαστο και ξαναριχτο γιατι ολο αυτο το παραμυθι που στηνεις γυρω απο τον εαυτο σου δεν βγαζει κανενα νοημα και δεν πειθεις κανενα αλλο περα απο τον εαυτο σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 15 Απρ 2020, 07:13

Εγω τα λεφτα μου τα γλεντησα σε γυναικες, σε αγορες και σε διαφορες συλλογες.

Πιχι αν ερθεις σπιτι μου θα χαζεψεις με τις 4 βιβλιοθηκες που θα δεις.

Θα χαζεψεις με τη δισκοθηκη, βινυλια ολα και συλλεκτικα τα περισσοτερα.

Θα χαζεψεις με τη συλλογη μου απο παλιες καρτ ποσταλ του 1905-1920.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Απρ 2020, 07:15

Νομιζω η πιο εντυπωσιακη συλλογη σου ειναι αυτη με τα φιδια :D
1 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 15 Απρ 2020, 07:18

Αρίστος έγραψε:Countless books are on the way to come.

Παρεπιπτοντως απο το πρωτο βιβλιο μεσα σε 9 μηνες μονο 30 αντιτυπα εμειναν απουλητα.

.

Από τα ποσά; Βάζω στοίχημα ότι η Λιτσα Πατέρα έχει πουλήσει περισσότερα βιβλία από εσένα
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 15 Απρ 2020, 07:18

Επειδη εσυ δεν εχεις ζησει ζωη σοβαρη νομιζεις οτι οι αλλοι λενε φιδια.

Ουτε στον υπνο σου πιχι θα εβλεπες οτι θα μπορουσες να δωσεις 500 ευρω για ενα συλλεκτικο δισκο η για 5 καρτποσταλ Θεσσαλιας προπολεμικης εκδοσης Στουρναρα.

Εγω ομως τετοια τα εκανα καθημερινα.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 15 Απρ 2020, 07:19

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Countless books are on the way to come.

Παρεπιπτοντως απο το πρωτο βιβλιο μεσα σε 9 μηνες μονο 30 αντιτυπα εμειναν απουλητα.

.

Από τα ποσά; Βάζω στοίχημα ότι η Λιτσα Πατέρα έχει πουλήσει περισσότερα βιβλία από εσένα

Η Λιτσα Πατερα εχει πουλησει περισσοτερα απο Ελυτη+Καβαφη+Ριτσο μαζι.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Διεθνή”