Έλληνας καθηγητής του Χάρβαντ: Λάθος εικόνες για τη θνητότητα από κορωνοϊό

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
ΩRIΩNAS7

Re: Έλληνας καθηγητής του Χάρβαντ: Λάθος εικόνες για τη θνητότητα από κορωνοϊό

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 25 Απρ 2020, 10:41

Αρίστος έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:
:rokades: :rokades: :rokades:

Ειπα οτι μπορει να ειναι τεχνητος αλλα μπορει και να μην ειναι.

Αφησα ολα τα ενδεχομενα ΑΝΟΙΧΤΑ.

Κι αυτη ειναι η σωστη σταση.

.

Ήσουν φανατικά υπέρ της άποψης ότι είναι τεχνητός. Εδώ και 2 μήνες γράφεις ότι ο ιός είναι τεχνητός. Αυτό και μόνο αυτό έγραφες. Και μάλιστα το διεδιδες με θρησκευτική μανια και φανατισμό. Δεν είπες ούτε μια φορά ότι ίσως και να είναι φυσικής προέλευσης. Ούτε μισή.
Ασε λοιπόν τώρα τα ψεματα και τις μαλακίες.
Παλι αρλούμπες έγραφες. Όπως πάντα άλλωστε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Απρ 2020, 10:49

Αρίστος έγραψε:Οχι εγω ελεγα για καραντινα σε τρεις ομαδες:

α) Ανω των 65
β) Ευπαθεις ομαδες ολων των ηλικιων
γ) Οσοι μενουν μαζι με τους ηλικιωμένους.

Αυτοι σε αυστηροτατη καραντινα μεσα. Οι υπολοιποι να δουλευουν εξω και παραληλα να χτιζουν την ανοσια αγελης.

Δεν λεει αυτο ο καθηγητης ομως

Όσοι έχουν αντισώματα, να μπορούν να επιστρέψουν στις δουλειές τους, ώστε να βγούμε άμεσα από το γύψο και να επανεκκινήσει η οικονομία, αλλά και να επανέλθει ο κόσμος στη φυσιολογική του ζωή.

Και μην νομιζεις οτι η κυβερνηση απο το Μαιο θα εφαρμοσει κατι διαφορετικο.

Το ιδιο με αυτο που ελεγα θα κανει. Και πιο χαλαρα μαλιστα.

Αυτο εγινε γιατι επιπεδωθηκε η καμπυλη. Αν χειροτερεψει η κατασταση θα γυρισουμε στα ιδια μετρα. Βλεποντας και κανοντας παμε. Δεν λεει κανεις για ανοσια αγελης.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 25 Απρ 2020, 11:02

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

Ειπα οτι μπορει να ειναι τεχνητος αλλα μπορει και να μην ειναι.

Αφησα ολα τα ενδεχομενα ΑΝΟΙΧΤΑ.

Κι αυτη ειναι η σωστη σταση.

.

Ήσουν φανατικά υπέρ της άποψης ότι είναι τεχνητός. Εδώ και 2 μήνες γράφεις ότι ο ιός είναι τεχνητός. Αυτό και μόνο αυτό έγραφες. Και μάλιστα το διεδιδες με θρησκευτική μανια και φανατισμό. Δεν είπες ούτε μια φορά ότι ίσως και να είναι φυσικής προέλευσης. Ούτε μισή.

Δες τι εγραψα στο ιδιο το αρθρο μου για να μην λες ψεματα. Το εχω γραψει και εδω μεσα 100 φορες.

Διευκρινίζω πως όλο το παραπάνω δυστοπικό σενάριο που περιγράφω, είναι ένα σενάριο και τίποτα παραπάνω. Στην πράξη μπορεί ο ιός στη Γουχάν να ξέσπασε φυσικά από τις κακές διατροφικές συνήθειες των Κινέζων και να μην είναι ιός-Φρανκεστάιν. Τίποτα δεν αποκλείει εξάλλου ότι το σενάριο του Event 201, που έθεσαν σαν υπόθεση εργασίας οι Παγκοσμιοποιητές του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου και των πολυεθνικών, απλά να έπεσε διάνα στις προβλέψεις του λόγω των ειδικών γνώσεων των επιστημονικών συνεργατών του.

https://new-economy.gr/2020/03/24/koron ... adopoulos/

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 25 Απρ 2020, 11:03

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Οχι εγω ελεγα για καραντινα σε τρεις ομαδες:

α) Ανω των 65
β) Ευπαθεις ομαδες ολων των ηλικιων
γ) Οσοι μενουν μαζι με τους ηλικιωμένους.

Αυτοι σε αυστηροτατη καραντινα μεσα. Οι υπολοιποι να δουλευουν εξω και παραληλα να χτιζουν την ανοσια αγελης.

Δεν λεει αυτο ο καθηγητης ομως

Όσοι έχουν αντισώματα, να μπορούν να επιστρέψουν στις δουλειές τους, ώστε να βγούμε άμεσα από το γύψο και να επανεκκινήσει η οικονομία, αλλά και να επανέλθει ο κόσμος στη φυσιολογική του ζωή.

Και μην νομιζεις οτι η κυβερνηση απο το Μαιο θα εφαρμοσει κατι διαφορετικο.

Το ιδιο με αυτο που ελεγα θα κανει. Και πιο χαλαρα μαλιστα.

Αυτο εγινε γιατι επιπεδωθηκε η καμπυλη. Αν χειροτερεψει η κατασταση θα γυρισουμε στα ιδια μετρα. Βλεποντας και κανοντας παμε. Δεν λεει κανεις για ανοσια αγελης.

Ο καθηγητης επιδιωκει να χτισουν την ανοσια οι υγιεις. Δεν λεει σαφεστατα οτι υποστηριζα εγω (αυτος μιλαει για τεστ πιχι που εγω αγνοουσα) αλλα ειμαστε πολυ κοντα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 25 Απρ 2020, 11:10

Αρίστος έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Δες τι εγραψα στο ιδιο το αρθρο μου για να μην λες ψεματα. Το εχω γραψει και εδω μεσα 100 φορες.

Διευκρινίζω πως όλο το παραπάνω δυστοπικό σενάριο που περιγράφω, είναι ένα σενάριο και τίποτα παραπάνω. Στην πράξη μπορεί ο ιός στη Γουχάν να ξέσπασε φυσικά από τις κακές διατροφικές συνήθειες των Κινέζων και να μην είναι ιός-Φρανκεστάιν. Τίποτα δεν αποκλείει εξάλλου ότι το σενάριο του Event 201, που έθεσαν σαν υπόθεση εργασίας οι Παγκοσμιοποιητές του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου και των πολυεθνικών, απλά να έπεσε διάνα στις προβλέψεις του λόγω των ειδικών γνώσεων των επιστημονικών συνεργατών του.

https://new-economy.gr/2020/03/24/koron ... adopoulos/

.

Ποιο άρθρο σου μωρέ; Εδώ μέσα ερχόσουν και έγραφες με θρησκευτικό φανατισμό ότι ο ιός είναι τεχνητός ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Απλα επειδή εξευτελιστηκες τώρα κάνεις κωλοτούμπα. Όπως συνιθιζεις. Είναι γνωστό εξάλλου ότι αλλάζεις θέσειςζ αναλ{γως με το που φυσάει ο άνεμος
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 25 Απρ 2020, 11:14

Επίσης εσύ ήσουν που έφερες διάφορους ψεκασμενους απατεώνες που επειδή έλεγαν ότι ο ιός είναι τεχνητός, εμείς που λέγαμε ότι είναι φυσικής προελεύσεως έπρεπε να σου ζητήσουμε συγνώμη.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 25 Απρ 2020, 11:14

Επίσης εσύ ήσουν που έφερες διάφορους ψεκασμενους απατεώνες που επειδή έλεγαν ότι ο ιός είναι τεχνητός, εμείς που λέγαμε ότι είναι φυσικής προελεύσεως έπρεπε να σου ζητήσουμε συγνώμη.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 25 Απρ 2020, 11:15

Και δεν είναι μόνο αυτό. Μας κατηγορουσες ότι μέχρι και ο Τραμπ τκ λέει και εμείς δεν τον ακουμε
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 25 Απρ 2020, 11:16

Επίσης έλεγες ότι έγιναν ολόκληρα παγκοσμιοποιητικά συνέδρια για την προώθηση του
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 25 Απρ 2020, 11:17

Οτι ελεγα στο αρθρο μου ελεγα κι εδω.

Το οτι ανεβαζα αποψεις υπερ του τεχνητου το εχω πει οτι το εκανα και το κανω επειδη εσεις δογματικα απορριπτετε αυτη την περιπτωση.

Εγω επειδη δεν ειμαι θρησκευομενοςε να εχω δογματα θεωρω και τις δυο περιπτωσεις οτι παιζουν.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Διεθνή”