Προέλλην έγραψε:Φυσικά και να αφήσεις στην άκρη το θέμα των μακροχρόνιων παρενεργειών, γιατί δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που να αφήνει να υπονοηθεί κάτι τέτοιο. Παρ όλα αυτά, εσύ εμφανίζεσαι σχεδόν σίγουρος. Γιατί; γιατί έτσι είπε ο Μπάμπης ο ψεκ φυσικά.
LOL
Ναι, οκ, ο Μπάμπης ο ψεκ είναι οι επιστήμονες που έχουν εκφράσει επιφυλάξεις κατά καιρούς.
Εσύ να ακούς μόνο τις περιφερόμενες τηλεπερσόνες, που από την πρώτη εβδομάδα ήξεραν ότι είναι όλα απόλυτα ασφαλή (ενώ κάθε τόσο αναθεωρούνται οι λίστες με τις παρενέργειες και προστίθενται κι άλλες). Αυτούς ξέρεις, αυτούς να εμπιστεύεσαι (πάντα).
Προέλλην έγραψε:Επίσης ο Μπάμπης ο ψεκ δεν ξέρει να διαβάζει διαγράμματα. Είχαμε έκρηξη (δηλωμένων, όχι επιβεβαιωμένων) νεκρών συγκριτικά με άλλα έτη; Αυτά τα εμβόλια είναι, όχι η κατακόρυφη αύξηση του αριθμού εμβολιασμών και του ζήλου δηλώσεων σε σχέση με άλλα έτη. Το λέει και ο Μπάμπης (που διάβασε QAnon) με ποστ καταπέλτη.
Δεν ξέρω αν το έχεις αντιληφθεί, αλλά για ένα μόνο έτος και για τα 4 κορωνοεμβόλια και μόνον ξεπερνάς τις αναφορές θανάτων για οοοοολα τα άλλα εμβόλια, οοοοολες τις χρονιές που λειτουργεί το VAERS.
Αν αυτό είναι ασήμαντο για σένα ή είναι μαλακίες του Μπάμπη του ψεκ, πάσο.
Και δεν νομίζω ότι τόσες δεκαετίες τόσες δεκάδες εμβόλια είναι λιγότερα σαν δόσεις από τα φετινά κορωνοεμβόλια. Δεν ξέρω κιόλας αν κρατάνε στοιχεία οι ΗΠΑ για τα άλλα εμβόλια.
Προέλλην έγραψε:Στη Δυσάρα μας,
Εσύ κορεατόφιλος και κινεζόφιλος δεν ήσουν;
Τώρα έγινες fanboy της Ντύση;;
Προέλλην έγραψε:Να μας πούν οι Ρώσοι και οι Αργεντίνοι ή οι Κινέζοι, που δηλώνουμε παρενέργειες και θανάτους να ξέρουμε.
Δεν ξέρω για Ρώσους και Κινέζους, αλλά οι Αργεντίνοι έχουν ειδική φόρμα που
κατεβάζεις από εδώ και τη συμπληρώνεις (προσωπικά στοιχεία, στοιχεία επικοινωνίας, πότε πού και τί εμβόλιο έκανες, πόσες δόσεις κλπ, τί παρουσίασες, τί εξετάσεις έχεις κάνει, αν έχεις κάνει, και τί έδειξαν, τυχόν συνοδά νοσήματα κλπ) και μετά τη στέλνεις με mail, fax ή απλό ταχυδρομείο στη Διεύθυνση Φαρμάκων, Τροφίμων και Ιατρικής Τεχνολογίας.