Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Μαρ 2022, 13:23

Προέλλην έγραψε:
vallon έγραψε:
κλασικό σύνδρομο λαζλο γερμανού που νομίζει ότι είναι γερμανός
άσε , μόλις οι νεοναζί τους οδηγήσουν για εγκλεισμό στα στρατόπεδα συγκέντρωσης , θα καταλάβει σε ποια χώρα βρίσκεται

Μπα, αλλού χτυπάνε 7% οι νεοναζί σε εκλογές. Αλλού χαϊδιολογιούνται οι ροζουλιοί μεσήλικες εκπαιδευτικοί με τους ναζί στα φόρα.

για την περιπτωση σου ταιριαζει η εξης παροιμια:
Αλλου τα κακαρίσματα
αλλού γεννουν οι κότες
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό vallon » 07 Μαρ 2022, 13:25

ο κόσμος περνάει μεγάλη κρίση , αλλά πιο πολύ όσοι μένουν στην κολογερμανία, ο επόμενος στόχος του πουτιν πρέπει να είναι το Βερολίνο ...γι αυτό έχει φωτιά στα σκέλια όλα τα γερμανά...

λέτε ρε;
σε περίπτωση που οδηγηθεί σε παγκόσμιο πόλεμο με πυρηνικά να την φάει πρώτο το βερολίνο;
διόλου απίθανο
μετά θα την φάει βέβαια η αθήνα , αλλά ο κούλης θα έχει πετάξει με το αεροπλάνο του για αμερική ... θα έχει δουλειές εκεί το παιδί , καλά κατάστρεψε όλη τη χώρα τώρα θα πάει κι εκεί για διακοπές
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 07 Μαρ 2022, 13:25

denplirono έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Άλλος κόσμος χάνει την ζωή του αυτή τη στιγμή, και ακόμη περισσότερος απειλείται με ολοκαύτωμα, αλλά εσύ σκέφτεσαι τον λογαριασμό σου.

Βασικά, τις προφητείες, τους εβραίους, και τον εκλεχτό δικτάτορα του θεού σκέφτεσαι.

δεν ξερω σε ποιος προφητεις αναφερεσαι, εχουν πει εκατονταδες ουτε για ποιον θεο μιλας....ειλικρινα αδυνατω να σε παρακολουθησω .... εγω αν δεν σκεφτω τον λογαριασμου μου ειναι σαν να μην εχω φαι να δωσω στο παιδι μου...καλα μιλαμε εισαι εκτος πραγματικοτητας

Δεν μπορείτε να πλασαριστείτε ως φυσιολογικοί άνθρωποι λέμε, είστε γνωστή, πολύ γνωστή φύρα, πουτινίτσες :yesyes:

Εικόνα
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 07 Μαρ 2022, 13:27

vallon έγραψε:ο κόσμος περνάει μεγάλη κρίση , αλλά πιο πολύ όσοι μένουν στην κολογερμανία, ο επόμενος στόχος του πουτιν πρέπει να είναι το Βερολίνο ...γι αυτό έχει φωτιά στα σκέλια όλα τα γερμανά...

λέτε ρε;
σε περίπτωση που οδηγηθεί σε παγκόσμιο πόλεμο με πυρηνικά να την φάει πρώτο το βερολίνο;
διόλου απίθανο
μετά θα την φάει βέβαια η αθήνα , αλλά ο κούλης θα έχει πετάξει με το αεροπλάνο του για αμερική ... θα έχει δουλειές εκεί το παιδί , καλά κατάστρεψε όλη τη χώρα τώρα θα πάει κι εκεί για διακοπές

Ακραίος, χυδαίος λαϊκισμός-κατσιβελισμός. Η γνωστή τροχοπέδη για την πρόοδο της χώρας.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Μαρ 2022, 13:28

Προέλλην έγραψε:
denplirono έγραψε:δεν ξερω σε ποιος προφητεις αναφερεσαι, εχουν πει εκατονταδες ουτε για ποιον θεο μιλας....ειλικρινα αδυνατω να σε παρακολουθησω .... εγω αν δεν σκεφτω τον λογαριασμου μου ειναι σαν να μην εχω φαι να δωσω στο παιδι μου...καλα μιλαμε εισαι εκτος πραγματικοτητας

Δεν μπορείτε να πλασαριστείτε ως φυσιολογικοί άνθρωποι λέμε, είστε γνωστή, πολύ γνωστή φύρα, πουτινίτσες :yesyes:

Εικόνα

ειναι μια προφητεια του γεροντα του βατοπεδινου εσυ τωρα τι σκαλωμα τρως; Εχουν πει δεκακδες προφητειες απο διαφορους γεροντες και καποιος και αντικρουομενες μαλιστα....ειλικρινα δε σε καταλαβαινω, καταλαβαινω οτι αν πληρωσω το αεριο δεν θα εχω να ταισω το παιδι μου, αυτο το καταλαβαινω μια χαρα . Εσυ;
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Μαρ 2022, 13:30

vallon έγραψε:ο κόσμος περνάει μεγάλη κρίση , αλλά πιο πολύ όσοι μένουν στην κολογερμανία, ο επόμενος στόχος του πουτιν πρέπει να είναι το Βερολίνο ...γι αυτό έχει φωτιά στα σκέλια όλα τα γερμανά...

λέτε ρε;
διόλου απίθανο

ρε φιλε δεν ειναι ετσι το θεμα...κανεις να μην ειναι στοχος κανενος πιο αντιγερμανο απο μενα δεν θα βρεις αλλα αν με ρωτησεις αν πραγματικα θελω το κακο των γερμνανω θα σου πω οχι δεν θελω το κακο κανενος...μην κατηγορουμε καποιον γιατι μενουν γερμανια ή καποιου αλλου, φταιει ο τροπος σκεψης και οχι η τοποθεσια. Και να στο πω και αλλιως; Εμεινα εκπληκτος απο τη σταση της Γερμανιας ειναι η πιο φιλορωσικη σταση μεσα στην ευρωπη....δεν το περιμενα να βαλει μυαλο η γερμανια, ουτε καν τολμαει να ψελισει περι εμπαργκο στο ρωσσικο αεριο πετρελαιο..
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 07 Μαρ 2022, 13:31

denplirono έγραψε:
Προέλλην έγραψε:

Εικόνα

ειναι μια προφητεια του γεροντα του βατοπεδινου εσυ τωρα τι σκαλωμα τρως; Εχουν πει δεκακδες προφητειες απο διαφορους γεροντες και καποιος και αντικρουομενες μαλιστα....ειλικρινα δε σε καταλαβαινω, καταλαβαινω οτι αν πληρωσω το αεριο δεν θα εχω να ταισω το παιδι μου, αυτο το καταλαβαινω μια χαρα . Εσυ;

τι να μας πει ο γερμοανοελληνας;
αυτό ακούει την μέρκελ και εκσπερματώνει
που να ακούσει και τον σούλτσ...!!!!
πολύ ΣΟΥΛΤΣΣΣ σου λέω
:laugh1: :laugh1:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 07 Μαρ 2022, 13:32

denplirono έγραψε:

λέτε ρε;
διόλου απίθανο

ρε φιλε δεν ειναι ετσι το θεμα...κανεις να μην ειναι στοχος κανενος πιο αντιγερμανο απο μενα δεν θα βρεις αλλα αν με ρωτησεις αν πραγματικα θελω το κακο των γερμνανω θα σου πω οχι δεν θελω το κακο κανενος...μην κατηγορουμε καποιον γιατι μενουν γερμανια ή καποιου αλλου, φταιει ο τροπος σκεψης και οχι η τοποθεσια. Και να στο πω και αλλιως; Εμεινα εκπληκτος απο τη σταση της Γερμανιας ειναι η πιο φιλορωσικη σταση μεσα στην ευρωπη....δεν το περιμενα να βαλει μυαλο η γερμανια, ουτε καν τολμαει να ψελισει περι εμπαργκο στο ρωσσικο αεριο πετρελαιο..

μα δεν βλέπεις τι εγκεφαλικό τραλαλά μας έχει πάθει ο λαζλο γερμναράς; νομίζει ότι είναι ο αδόλφος σε νέα έκδοση
:P
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Μαρ 2022, 13:38

Υπό τον έλεγχο της Ρωσίας η παγκόσμια αγορά δημητριακών
H Ρωσία και η Ουκρανία αποτελούν τον σιτοβολώνα της Ευρώπης. Είναι υπεύθυνες για το 14% της παγκόσμιας παραγωγής σίτου και πραγματοποιούν περίπου το 29% των εξαγωγών.

Η Ρωσία είναι ο κορυφαίος εξαγωγέας μαλακού σιταριού στον κόσμο και αντιπροσωπεύει το 10% της παγκόσμιας παραγωγής και το 20% των διεθνών εξαγωγών. Από την άλλη πλευρά, η Ουκρανία είναι ο πέμπτος μεγαλύτερος εξαγωγέας στο μαλακό σιτάρι, με μερίδιο 10%, ενώ επίσης κατέχει ποσοστό στις διεθνείς εξαγωγές καλαμποκιού που υπερβαίνει το 10%.

Η Ουκρανία δεν μπορεί πλέον να εξάγει σιτάρι με εμπορικά πλοία λόγω της κατάστασης στα λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας. Εξετάζει αυτό να γίνει μέσω σιδηροδρόμων αν είναι εφικτό.

Μια από τις μεγαλύτερες προίκες που θα έχει η Ρωσία από τον έλεγχο της Ουκρανίας, όποια μορφή και εάν τελικά πάρει αυτή, θα είναι ότι θα έχει τον έλεγχο στα δημητριακά.
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Μαρ 2022, 13:45

vallon έγραψε:
denplirono έγραψε:ρε φιλε δεν ειναι ετσι το θεμα...κανεις να μην ειναι στοχος κανενος πιο αντιγερμανο απο μενα δεν θα βρεις αλλα αν με ρωτησεις αν πραγματικα θελω το κακο των γερμνανω θα σου πω οχι δεν θελω το κακο κανενος...μην κατηγορουμε καποιον γιατι μενουν γερμανια ή καποιου αλλου, φταιει ο τροπος σκεψης και οχι η τοποθεσια. Και να στο πω και αλλιως; Εμεινα εκπληκτος απο τη σταση της Γερμανιας ειναι η πιο φιλορωσικη σταση μεσα στην ευρωπη....δεν το περιμενα να βαλει μυαλο η γερμανια, ουτε καν τολμαει να ψελισει περι εμπαργκο στο ρωσσικο αεριο πετρελαιο..

μα δεν βλέπεις τι εγκεφαλικό τραλαλά μας έχει πάθει ο λαζλο γερμναράς; νομίζει ότι είναι ο αδόλφος σε νέα έκδοση
:P

μα για αυτο του το λεω να κοιταχτει, δεν ειναι φυσιολογικο να χαιρεσαι οταν ο αλλος δεν μπορει να πληρωσει τον λογαριασμο του
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”