Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Μαρ 2022, 13:46

nemo έγραψε:Υπό τον έλεγχο της Ρωσίας η παγκόσμια αγορά δημητριακών
H Ρωσία και η Ουκρανία αποτελούν τον σιτοβολώνα της Ευρώπης. Είναι υπεύθυνες για το 14% της παγκόσμιας παραγωγής σίτου και πραγματοποιούν περίπου το 29% των εξαγωγών.

Η Ρωσία είναι ο κορυφαίος εξαγωγέας μαλακού σιταριού στον κόσμο και αντιπροσωπεύει το 10% της παγκόσμιας παραγωγής και το 20% των διεθνών εξαγωγών. Από την άλλη πλευρά, η Ουκρανία είναι ο πέμπτος μεγαλύτερος εξαγωγέας στο μαλακό σιτάρι, με μερίδιο 10%, ενώ επίσης κατέχει ποσοστό στις διεθνείς εξαγωγές καλαμποκιού που υπερβαίνει το 10%.

Η Ουκρανία δεν μπορεί πλέον να εξάγει σιτάρι με εμπορικά πλοία λόγω της κατάστασης στα λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας. Εξετάζει αυτό να γίνει μέσω σιδηροδρόμων αν είναι εφικτό.

Μια από τις μεγαλύτερες προίκες που θα έχει η Ρωσία από τον έλεγχο της Ουκρανίας, όποια μορφή και εάν τελικά πάρει αυτή, θα είναι ότι θα έχει τον έλεγχο στα δημητριακά.

εγω το βλεπω το εργο:1 καραβι σιτηρα για 1 καραβι 50ευρα :laugh1: :laugh1: :laugh1:
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Μαρ 2022, 14:09

όλεμος στην Ουκρανία: «Όχι» του Κιέβου στον «ανθρωπιστικό διάδρομο» προς Ρωσία ή Λευκορωσία
https://www.newsit.gr/kosmos/polemos-st ... a/3482258/
---------
ναζιστες υποκριτες δηθεν νοιαζονται για τους αμαχους τους εχουν ως ανθρωπινη ασπιδα τα ζωα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Μαρ 2022, 14:21

denplirono έγραψε:όλεμος στην Ουκρανία: «Όχι» του Κιέβου στον «ανθρωπιστικό διάδρομο» προς Ρωσία ή Λευκορωσία
https://www.newsit.gr/kosmos/polemos-st ... a/3482258/
---------
ναζιστες υποκριτες δηθεν νοιαζονται για τους αμαχους τους εχουν ως ανθρωπινη ασπιδα τα ζωα

κοιτα αν και εχω επιφυλάξεις αυτην η τακτικη δεν ειναι απο ναζι
θυμιζει τσαρικη ρωσια μεχρι και κομμουνιστικη τακτικη

οι ναζι δεν το εφαρμοσαν στον δικο της πληθυσμο

ακομη και απο την εποχη των ρως δεν υπολογίζανε την ζωη
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Μαρ 2022, 14:34

προβλεπω αλλες 8 ημερες περιπου μεχρι να τελειωσουν
οι επιχειρησεις....
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Μαρ 2022, 14:58

nemo έγραψε:προβλεπω αλλες 8 ημερες περιπου μεχρι να τελειωσουν
οι επιχειρησεις....

εγω παλι κραταω επιφυλαξεις διοτι, ο τρελος ο ζελενσκι λεει να αντισταθουμε ενω αυτος ειναι εκτος χωρας, δηλαδη παιζει να εχει σκοπο να θυσιασει ολους τους πολιτες της χωρας του. Δεν ειμαι σιγουρος οτι η Ρωσσια θα σταματησει στο δνειπερο ποταμο, τι την εμποδιζει να παει ως τα πολωνικα συνορα; ο ανυπαρκτος ουκρανικος στρατος; δεν υπαρχουν πολλες περιπτωσεις στην ιστορια οπου εδαφος που κατακτηθηκε με πολεμο στη συνεχεια να επιστραφηκε πισω απο το νικητη
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 07 Μαρ 2022, 15:23

denplirono έγραψε:
nemo έγραψε:Υπό τον έλεγχο της Ρωσίας η παγκόσμια αγορά δημητριακών
H Ρωσία και η Ουκρανία αποτελούν τον σιτοβολώνα της Ευρώπης. Είναι υπεύθυνες για το 14% της παγκόσμιας παραγωγής σίτου και πραγματοποιούν περίπου το 29% των εξαγωγών.

Η Ρωσία είναι ο κορυφαίος εξαγωγέας μαλακού σιταριού στον κόσμο και αντιπροσωπεύει το 10% της παγκόσμιας παραγωγής και το 20% των διεθνών εξαγωγών. Από την άλλη πλευρά, η Ουκρανία είναι ο πέμπτος μεγαλύτερος εξαγωγέας στο μαλακό σιτάρι, με μερίδιο 10%, ενώ επίσης κατέχει ποσοστό στις διεθνείς εξαγωγές καλαμποκιού που υπερβαίνει το 10%.

Η Ουκρανία δεν μπορεί πλέον να εξάγει σιτάρι με εμπορικά πλοία λόγω της κατάστασης στα λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας. Εξετάζει αυτό να γίνει μέσω σιδηροδρόμων αν είναι εφικτό.

Μια από τις μεγαλύτερες προίκες που θα έχει η Ρωσία από τον έλεγχο της Ουκρανίας, όποια μορφή και εάν τελικά πάρει αυτή, θα είναι ότι θα έχει τον έλεγχο στα δημητριακά.

εγω το βλεπω το εργο:1 καραβι σιτηρα για 1 καραβι 50ευρα :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Ολα αυτα επειδη θα αποκοπει το 13% της παγκοσμιας παραγωγης σιταριου ... φαντασου δηλ. να ειχαν και το 100%. Λες και δεν θα αναπληρωθει απο αλλου.

Εικόνα
https://www.yara.gr/threpsi-lipansi/lip ... h-sitirwn/
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Μαρ 2022, 15:50

nik_killthemall έγραψε:Ολα αυτα επειδη θα αποκοπει το 13% της παγκοσμιας παραγωγης σιταριου ... φαντασου δηλ. να ειχαν και το 100%. Λες και δεν θα αναπληρωθει απο αλλου.

Εικόνα

Λιγο το χεις το 13% δηλαδη?

Προέλλην έγραψε:Έλα στη σειρά σας κύριοι για την πληρωμή των λογαριασμών του ελεύθερου δημοκρατικού κόσμου.

Και δεν θέλω στεναγμούς και βογγητά, παρακαλώ.

Και γιατι να πληρωσει ο κοσμος τις κοντρες των ευρωπεη με τον Πουτιν? :hmmm Λες και ο κοσμος συμμετεχει στα κερδη οταν το ΝΑΤΟ κερδιζει καποιο πολεμο. Συμμετοχοι στις χασουρες αλλα στα κερδη χωρια. Ωραιο συστημα :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Μαρ 2022, 15:58

nik_killthemall έγραψε:
denplirono έγραψε:εγω το βλεπω το εργο:1 καραβι σιτηρα για 1 καραβι 50ευρα :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Ολα αυτα επειδη θα αποκοπει το 13% της παγκοσμιας παραγωγης σιταριου ... φαντασου δηλ. να ειχαν και το 100%. Λες και δεν θα αναπληρωθει απο αλλου.

Εικόνα

δεν εχεις επιγνωση της καταστασης. δεν ειναι 13% ειναι 20% της ρωσσιας βαλε και της ουκρανιας. Υπολογισε οτι η επομενη χωρα σιτηρων ειναι η Κινα. Υπολογισε οτι με το πατημα ενος κομπιπου παραγεις ενα καραβι 50ευρα,αλλα για να παραγεις 1 καραβι σιτηρα, θελεις εναν ολοκληρο χρονο. Δεν μπορεις να πληθωρησεις το σιτηρι ουτε να το πολλαπλασιασεις....συγκρινεις ανομοια παραγματα...να τωρα ακουω εφτασε στα 400 ευρω η μιλιβατωρα......κατσε να ερθουν οι λογαριασμοι να δουμε που θα κρυφτει ο κουλης....περιμενετε, δεν καταληγουν ολα οπως φαινονται....
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Μαρ 2022, 16:00

καλα τα λεει ο λαχου συν οτι για να προμηθευτείς απο αλλους διαδρομους
εχει μεγαλο κοστος ..
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Μαρ 2022, 16:02

και δεν παει ενας μηνας που σε ενα νημα ειχα πει για επισιτιστικη
κριση και τωρα ερχονται ολα μαζεμενα
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”