Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 07 Μαρ 2022, 19:03

Λαχουρένιος έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:Ολα αυτα επειδη θα αποκοπει το 13% της παγκοσμιας παραγωγης σιταριου ... φαντασου δηλ. να ειχαν και το 100%. Λες και δεν θα αναπληρωθει απο αλλου.

Εικόνα
https://www.yara.gr/threpsi-lipansi/lip ... h-sitirwn/

Λιγο το χεις το 13% δηλαδη?

Προέλλην έγραψε:Έλα στη σειρά σας κύριοι για την πληρωμή των λογαριασμών του ελεύθερου δημοκρατικού κόσμου.

Και δεν θέλω στεναγμούς και βογγητά, παρακαλώ.

Και γιατι να πληρωσει ο κοσμος τις κοντρες των ευρωπεη με τον Πουτιν? :hmmm Λες και ο κοσμος συμμετεχει στα κερδη οταν το ΝΑΤΟ κερδιζει καποιο πολεμο. Συμμετοχοι στις χασουρες αλλα στα κερδη χωρια. Ωραιο συστημα :laugh1:

Ξέρω γω, γιατί πλήρωσε ο κόσμος τις κόντρες των Αγγλοσαξόνων και των Σοβιετικών με τον Χίτλερ; :ehmmm:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 07 Μαρ 2022, 19:05

Λαχουρένιος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Ακραίος ισαποστακισμός και γουαταμπαουτισμός.

Η Δύση, κλείνει συμβολικά τις δύο κρατικές ναυαρχίδες της μαφιοζοκρατικής βενζιναδικής προπαγάνδας. Κατά τα άλλα, οι πράκτορες της Πουτλερίας και τα υποχείριά τους, απολαμβάνουν πλήρους ελευθερίας.

Aντίθετα, στην Ρωσία αρκεί να αποκαλέσεις την εισβολή ως "εισβολή", και πας μέχρι 15 χρόνια φυλακή.

Αυτά δεν τα ξέρεις στ αλήθεια ή κάνεις τον χαζό απλά για να στηρίζεις την πουτινική μαφιοζοκρατία :hmhmhm:

Θα τους παραδεχθω αν κλεισουν τον ΣΚΑΙ και τα υπολοιπα κωλοκαναλα που μεταδιδουν φιλοδυτικη προπαγανδα οπως πχ που παρουσιαζαν τους ρωσους οπαδους της ΤΣΣΚΑ στο μετρο το 2018 ως ουκρανους προσφυγες του 2022 :laugh1:

Δηλωνω περηφανος ισοαποστακιας αναμεσα στα δυτικα και ρωσικα αρπακτικα. Δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ λογο να διαλεξω αναμεσα σε δυο στρατοπεδα που αντικειμενικος τους στοχος ειναι να μου ρουφηξουν το αιμα οσο το δυνατον αποτελεσματικοτερα. Να ψαξουν κοροιδα αλλου πχ στους τηλεθεατες του ΣΚΑΙ και τους ψηφοφορους του Κουλι.

Η πραγματικότητα και η ιστορία θα σε περάσουν πίσσα-πούπουλα. Να θυμηθείς μόνο ότι ο Προέλλην στα είχε πει.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 07 Μαρ 2022, 19:08

nik_killthemall έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

Η Κινα εδω και μηνες εχει αγορασει πανω απο 50% της παγκοσμιας παραγωγης σιτηρων.

Καποια πηγη γιαυτο ? Ή ο αριστειος λογος ειναι πηγη απο μονος του ? :laugh1:

Το φαντάζεται μάλλον δίκην Μεσσαίωνα, γεμίσανε τα granaries με στάρι και το δίπλα κάστρο θα πεινάσει. Μιλάμε τώρα για ανίδεο άτομο πως δεν έχει την παραμικρή ιδέα. Αν κάποιος πεινάσει θα είναι οι καημένες χώρες του τρίτου κόσμου, όχι η Δύση. Η Δύση στη χειρότερη θα πληρώσει λίγο πιο ακριβά για να φάει.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Μαρ 2022, 19:35

Προέλλην έγραψε:Ξέρω γω, γιατί πλήρωσε ο κόσμος τις κόντρες των Αγγλοσαξόνων και των Σοβιετικών με τον Χίτλερ; :ehmmm:

Eκει υπηρχε αληθινο διακυβευμα για τον κοσμο. Τωρα το διακυβευμα ειναι αν θα φαει πιο πολλα ο ρωσος ή ο αμερικανος.

Προέλλην έγραψε:Η πραγματικότητα και η ιστορία θα σε περάσουν πίσσα-πούπουλα. Να θυμηθείς μόνο ότι ο Προέλλην στα είχε πει.

Οταν ο κοσμος δει οτι θα πληρωνει την βενζινη και την θερμανση χρυσαφι χωρις να κερδιζει τιποτα απο αυτην την κατασταση τοτε θα γραψει στα @@ του τον Πουτιν και τα ευρωλιγουρια. Μονο μια μειοψηφια φανατικων πορωνεται με τον ενα ή τον αλλο.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 07 Μαρ 2022, 19:38

πάρτα να έχεις μποτάκι της βόνης
ο κοσμάκης γυρνάει την πλάτη στα ιμπεριαλιστικά σχέδια εκατέρωθεν
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Μαρ 2022, 19:39

0,31 ευρω ανα λιτρο η βενζινη σημερα στην Ρωσια στο βενζιναδικο, και στην Ελλαδα μας στα 2 ευρω το λιτρο.
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Μαρ 2022, 19:42

nemo έγραψε:0,31 ευρω ανα λιτρο η βενζινη σημερα στην Ρωσια στο βενζιναδικο, και στην Ελλαδα μας στα 2 ευρω το λιτρο.

πετρελαιο εχουνε, αεριο εχουνε, φαγητα εχουνε, κρεατα εχουνε, σιτηρα εχουνε, μεταλλα εχουνε πως στο διαολο θα πεινασουν; Εγω λεω θα πεινασουμε εμεις που δεν εχουμε τιποτα, εισαγουμε ολα τα ειδη κρεατων μεχρι και ελαιολαδα
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 07 Μαρ 2022, 19:45

denplirono έγραψε:
nemo έγραψε:0,31 ευρω ανα λιτρο η βενζινη σημερα στην Ρωσια στο βενζιναδικο, και στην Ελλαδα μας στα 2 ευρω το λιτρο.

πετρελαιο εχουνε, αεριο εχουνε, φαγητα εχουνε, κρεατα εχουνε, σιτηρα εχουνε, μεταλλα εχουνε πως στο διαολο θα πεινασουν; Εγω λεω θα πεινασουμε εμεις που δεν εχουμε τιποτα, εισαγουμε ολα τα ειδη κρεατων μεχρι και ελαιολαδα

αυτό ακριβώς και απο πάνω θα φάμε και μερικές βόμβες με τα όπλα που στείλαμε σαν κλαρινογαμπροί ...
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Μαρ 2022, 19:47

denplirono έγραψε:

Bασικα το θεμα δεν ειναι αν θα πεινασουν αυτοι, αλλα αν θα πεινασουμε εμεις. Εστω οτι ο ρωσος γινει κατα 50% πιο φτωχος απο αυτα. Αν εμεις ως Ελλαδα γινουμε εστω και 5% φτωχοτεροι απο οτι ειμαστε ηδη τοτε ειμαστε χαμενοι γιατι και θα πεσει το ηδη χαμηλο βιοτικο επιπεδο και σε αντιθεση με τους αμερικανους ή τους γερμανογαλλους δε θα εχουμε καποιο απτο γεωπολιτικο και οικονομικο πλεονεκτημα απο το γονατισμα της Ρωσιας.

Με δυο λογια και κεραταδες και δαρμενοι. Εμας πρεπει να μας νοιαζει πως θα προστατευσουμε τον κωλο μας οχι πως θα κανουμε κακο στον ρωσο και τον καθε ρωσο.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Μαρ 2022, 19:48

denplirono έγραψε:

οχι με βαση τα μαθηματικα των οικονομολογων των φορουμς
εμεις οι ελλ ειμαστε πλουσιοτεροι αφου πληρωνουμε δεκαπλασια το λιτρο :laugh1:
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Διεθνή”