Green Dragon έγραψε:nemo έγραψε:αυτο δεν το καταλαβα και αν θες γραψε το γιατι
Είναι ψυχολογικό, κάποιοι άνθρωποι (πολλοί,πάρα πολλοί, μη νομίζεις ότι πρόκειται για σπάνιο φαινόμενο) αδυνατούν να κρατήσουν λεφτά στα χέρια τους. Ή θα τα τρώνε σε κρεπάλες, ή θα κάνουν ανοίγματα μεγαλύτερα από αυτά που τους παίρνει, πχ επιχειρηματικά, ή ή ή...
Ξέρω πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις, είτε πρόκειται για το καθημερινό χαρτζηλίκι του πιτσιρικά στο σχολείο είτε για μεγαλοεπιχειρηματίες. Δεν έχει σημασία η οικονομική ισχύς, είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητας ανεξάρτητο του εισοδήματος. Το ίδιο ισχύει και για την τσιγκουνιά.
αυτο ειναι συνηθες που σου φαινεται το παραξενο; το αφυσικο και το παραξενο ειναι με μενα
και σαν εμενα που οταν μπορουσουν και τους εδιναν εκατομμυρια αυτοι δεν τα παιρνανε
αν δεν ημουν τοσο μαλακας επιχειρηματικα θα ειχα τωρα ιδιοκτητες εγκαταστασεις και θα ζουσα απο ενοικια
αλλα ημουν τοσο απεξαρτημενος απο τραπεζες που οτι εφτιαχνα το εκανα απο τα εσοδα της εργασιας μου
και αποδειχτηκε το μεγα επιχειρηματικο λαθος μου που οι επομενες γενιες θα εχουν να μου το λενε
και να σου πω και κατι ακομη δεν ειναι οι κρεπαλες αλλα και οι αγορες που αναγκαστικαμε να κανουμε
ξερω πολλους που με την κριση επεσαν εξω γιατι ειτε ανοιχτηκαν με αγορα γης ή σπιτιου