Nτόναλντ Τραμπ εναντίον Μπιλ Γκέιτς : το έθνος-κράτος κατά της παγκοσμιοποίησης

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ερωτηματικά για HELLENIC HOAXES, για το πώς βγάζουν ΨΕΥΔΗ άρθρα για εμβόλια Μπιλ Γκέιτς

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 28 Απρ 2020, 20:00

Αρίστος έγραψε:Ξαναλεω οτι το hoaxes ειπε οτι οι θανατοι δεν οφειλονται στο εμβολιο.

Και αυτο ηταν ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ γιατι χρησιμοποιησε μονο τα συμπερασματα της Εξεταστικης Επιτροπης.

Η κατα πολυ εγκυροτερη ΚΟινοβουλευτικη Επιτροπη ειπε πως οι θανατοι θα μπορουσαν καλοτατα να οφειλονται στο εμβολιο.

Το Ανωτατο Δικαστηριο και η κυβερνηση ακουσαν την Κοινοβουλευτικη Επιτροπη.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ εγω ειχα πει εξ αρχης στο επιμαχο αρθρο οτι ΟΧΙ ΕΓΩ αλλα το economictimes.indiatimes.com μιλαει για τους 7 θανατους.

Και ηταν εντελως αντιδεοντολογικο οτι την ειπε σε μενα το hoaxes ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ οτι εγω χρησιμιοποιησα σαν πηγη τη δευτερη σε αναγνωστες οικονομικη εφημεριδα του πλανητη.

Δεν έχεις πραγματικά ιδέα, και γράφεις τέ-ρα-τα.

Όλα αυτά είναι βγαλμένα απο τον κώλο σου.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ερωτηματικά για HELLENIC HOAXES, για το πώς βγάζουν ΨΕΥΔΗ άρθρα για εμβόλια Μπιλ Γκέιτς

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Απρ 2020, 20:03

Εγω για ΚΑΘΕ ισχυρισμο μου εχω βαλει λινκ.

Εσυ μονο βριζεις σαν μουλαρας απο τα Κιουρκα αλλα λινκ ακομη δεν μας εκανες την τιμη να βαλεις.

Εν τω μεταξυ στο fb του hoaxes ο Βεργος τους ζητησε να του δωσουν λινκ για την αθωωτικη αποφαση του δικαστηριου και ΔΕΝ του απαντησαν.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 28 Απρ 2020, 20:06

Αρίστος έγραψε:Πηγη ειναι η ιδια η αναφορα της Επιτροπης.

Πιχι διαβασε το κεφαλαιο που λεει Conflict of Interest και το οποιο κατηγορει μελη της Εξεταστικης για διαπλοκη και ενδεχομενο δολο.

Kαι η αντίπαλη πλευρά επισήμανε conflict of interest. Γι αυτό ακριβώς ενεπλάκει το Ανώτατο Δικαστήριο, για να κρίνει αν είναι συνταγματικό να ληφθεί υπόψη πόρισμα κοινοβουλευτικής επιτροπής.

Σε ξαναρωτάω, διάβασες την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου, ή τόση ώρα βγάζεις πράγματα απο τον κώλο σου;
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Απρ 2020, 20:11

Βαλε το λινκ γιατι εγω λεω οτι υπηρξαν πολλες αποφασεις οχι ομως πανω σε κατηγορητηριο για το PATH.

Αντε μπραβο γιατι νυχτωσαμε.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 28 Απρ 2020, 20:12

Αρίστος έγραψε:Βαλε το λινκ γιατι εγω λεω οτι υπηρξαν πολλες αποφασεις οχι ομως πανω σε κατηγορητηριο για το PATH.

Τις διάβασες;
0 .
Ich bereue nichts

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 28 Απρ 2020, 20:14

Αρίστος έγραψε:Εγω για ΚΑΘΕ ισχυρισμο μου εχω βαλει λινκ.

Δεν έβαλες λινκ για τον παρακάτω ισχυρισμό σου:

Τα άγνωστα θανατηφόρα εμβόλια που προώθησε ο Bill Gates καί κρύφτηκαν από όλους μας

Ποιός τα χαρακτήρισε θανατηφόρα; Πoυ είναι η επιστημονική ΑΠΟΔΕΙΞΗ;

Ο ισχυρισμός σου λοιπόν είναι hoax. Αυτό απέδειξαν τα hoaxes.
Παρ το απόφαση. Είσαι hoaxer.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Απρ 2020, 20:16

Προέλλην έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Βαλε το λινκ γιατι εγω λεω οτι υπηρξαν πολλες αποφασεις οχι ομως πανω σε κατηγορητηριο για το PATH.

Τις διάβασες;

Nαι οσες μπορεσα, γιατι ειναι πολυ μπλεγμενες με δαιδαλωδεις συνταγματικους ορους.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 28 Απρ 2020, 20:20

Αρίστος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:
Τις διάβασες;

Nαι οσες μπορεσα, γιατι ειναι πολυ μπλεγμενες με δαιδαλωδεις συνταγματικους ορους.

To two-judge bench που αναφέρεται σε αυτές το οποίο και εξέτασε τις κατηγορίες για τους θανάτους καθώς και τα αιτήματα για αποζημιώσεις, το πήρε το μάτι σου;
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Απρ 2020, 20:23

Δεστε αυτο το αρθρο του 2013.

Λεει για το impact που ειχε η αναφορα της Κοινοβουλευτικης Επιτροπης (σαν parliamentary panel την αναφερει το ρεπορταζ) στο αν θα ξαναγινουν εμβολιασμοι στην Ινδια.

Αυτο τους απασχολουσε στις hearings του Sumpreme Court και οχι καποιο κατηγορητηριο.

Δεστε και τι λεει ενας γενετιστης που εξηγει γιατι φοβαται πως μετα απο αυτη την αναφορα δεν θα ξανασυνεχιστουν οι εμβολιασμοι (οπως και εγινε).

Still, the fallout from the parliamentary panel’s report could be severe. “After this episode, it will be harder to do clinical trials in India,” predicts geneticist Krishnaswamy VijayRaghavan, secretary of the Department of Biotechnology. Laxminarayan worries that researchers will give up on clinical trials in India rather than navigate a maze of complex regulations that he believes are bound to be introduced in the wake of the HPV trial. All eyes are now on the Supreme Court, which on 26 September will resume hearings on a case broadly looking at clinical trials in India. Biomedical scientists better brace for trouble: In July, the court’s two-judge bench observed that while foreign companies “are treating India as a heaven for clinical trials, it is proving hell for India.”

https://www.sciencemag.org/news/2013/09 ... ncer-trial

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Απρ 2020, 20:24

Προέλλην έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

To two-judge bench που αναφέρεται σε αυτές το οποίο και εξέτασε τις κατηγορίες για τους θανάτους καθώς και τα αιτήματα για αποζημιώσεις, το πήρε το μάτι σου;

Βαλε λινκ ρε μεγαλε, ντρεπεσαι;

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Διεθνή”