bizeli έγραψε:NikosVy έγραψε:Είναι η ίδια ερώτηση που είχε γίνει και λίγο πριν από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο στους Τσεχοσλοβάκους "Τι κακό θα είχε να δεχτείτε τις απαιτήσεις του Χίτλερ και μετά να ζήσετε εσείς καλά και εμείς καλύτερα;"
Οκ δεκτό.
Ξέρω ακούστηκε κάπως η ερώτηση. Και ύστερα μην το πας μακριά.
Και ο τούρκος αύριο μεθαύριο μπορεί να έχει τις ίδιες αξιώσεις για θράκη και νησιά που γλυκοκοιτάζουν.
Δεν ξέρω. Εγώ απλά θέλω να σταματήσει ο πόλεμος.
Γιατί εντάξει μπορεί εδώ εμείς να συζητάμε χίλια δυο αλλά είναι και κάποιοι άμαχοι στη μέση που θα ήθελαν να γυρίσουν σπίτια τους.
Πραγματικά δεν ξέρω πώς μπορεί να βρεθεί μια λύση.
Ο πολεμος δεν ξεκινησε τωρα αλλα το 2014, οταν οι Ουκρανοι του Μεινταν θελησαν να επιβαλουν απαραδεκτους νομους στους ρωσοφωνους, ακομη και να παψουν να μιλανε τη μητρικη τους γλωσσα, οποτε στο Ντονετσκ και το Λουγκανσκ ξεκινησαν αυτονομιστικα κινηματα. Εκτοτε οι Ουκρανοι βομβαρδιζαν αυτες τις δυο περιοχες και ο ιδιος ο ΟΗΕ αναγνωρισε 13.000 νεκρους σε αυτες τις συγκρουσεις.
Αρα τον πολεμο δεν τον ξεκινησε κανενας Πουτιν, ο πολεμος υπηρχε και γινοταν σε βαρος των ρωσοφωνων επι 8 χρονια.
Some 13,000 people have been killed, a quarter of them civilians, and as many as 30,000 wounded in the war in eastern Ukraine since it broke out in April 2014, the United Nations says.
https://www.rferl.org/a/death-toll-up-t ... 91647.html
.