Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 08 Μαρ 2022, 21:55

Λαχουρένιος έγραψε:Γη καλει Νικο

On April 27, 2006, at a meeting of NATO foreign ministers, the representative of the NATO Secretary General, James Appathurai, stated that all members of the alliance support the speedy integration of Ukraine into NATO.

Πως το κατατάσσεις αυτό;

α) Απόφαση Υπουργών Εξωτερικών (foreign ministers είπε ο τύπος, ξέρω υπουργοί άμυνας πάνε στο ΝΑΤΟ) χωρίς να ληφθούν γραπτά πρακτικά και να ληφθούν γραπτές αποφάσεις;

β) Απόφαση Συνόδου Κορυφής ΝΑΤΟ όπως τότε που μας έβαλε με το ζόρι ο Μπους όλα τα κράτη σαν ανταμοιβή που συνέβαλαν στέλνοντας στρατό στο Αφγανιστάν;

γ) Κύρωση Συμφωνίας όπως γίνεται π.χ. με ένταξη Βόρειας Μακεδονίας, ή με διαδικασίες ΚΕΠ;

δ) Ανακοίνωση έγκριτου δημοσιογράφου του elfthero που γράφει στις 4.00πμ ότι του κατέβει για να κοιμηθεί;

ε) Ευχή, όπως των Βαλτικών κρατών που χειροκροτώντας το λόγο του Ζελένσκι είπαν Βεβαίως βεβαίως να μπει στο ΝΑΤΟ;

στ) Άλλο (ειδικές διαδικασίες του elefthero);
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 08 Μαρ 2022, 22:00

Λαχουρένιος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Αυτά όμως είναι απλά τζάμπα δηλώσεις, όχι ένταξη, ούτε καν κάποιο συγκεκριμένο βήμα προς αυτή.

Τα λενε για να περναει η ωρα δηλαδη?

Για την Α. Ευρωπη, δεν έχει σημασία τι λέω εγώ κι εσύ, αλλά οι Ανατολικοευρωπαίοι. Ζήτω η Δύση, σκατά στη Ρωσία λένε. Αυτό, όχι απο χούϊ, αλλά γιατί το συμφέρον τους είναι με την Δύση.

Και το ΝΑΤΟ τους βαζει στις ταξεις του απο την καλη του την καρδια. Επειδη θελει να βλεπει τον κοσμο χαρουμενο :D

Τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ δεν είναι απαραίτητα διαφορετικά. Για τον σεκιουριτά του ευρωατλαντισμού πρόκειται. Αν θες να είσαι μέλος αυτού του κόσμου και να απολαμβάνεις τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα σε σχέση με τους άλλους, θες ασφάλεια, αλλιώς πιθανότατα να σε πάρει με το ζόρι στον δικό του κάποιος άλλος.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 08 Μαρ 2022, 22:02

Λαχουρένιος έγραψε:Το ΝΑΤΟ και το καθεστως του Κιεβου εχουν αλλη αποψη

On 23 December 2014, the Ukrainian parliament renounced Ukraine's non-aligned status, a step harshly condemned by Russia.[6][73] The new law states that Ukraine's previous non-aligned status "proved to be ineffective in guaranteeing Ukraine's security and protecting the country from external aggression and pressure" and also aims to deepen Ukrainian cooperation with NATO "in order to achieve the criteria which are required for membership in the alliance".[74] On 29 December 2014, Ukrainian President Petro Poroshenko (elected president on 25 May 2014)[75][76][77][78][79][80] vowed to hold a referendum on joining NATO.[81]

Μου θυμίζει:

Τις διακηρύξεις του Τσίπρα και του Βαρουφάκη ότι δεν θα πληρώναμε το χρέος και ότι θα το δέχονταν οι εταίροι/δανειστές μας.

Νόμο του Μανιάτη επί ΠΑΣΟΚ που θεωρεί ότι ακόμα και να μην έχουμε ανακηρύξει την ΑΟΖ στο Αιγαίο, θεωρείται σαν να την έχουμε ανακηρύξει και έχουμε τα δικαιώματα ενώ η οριοθέτηση έχει γίνει με ένα μαγικό ραβδί στη μέση γραμμή (μέση μετρώντας από που, από τα ακρωτήρια και τραβώντας γραμμές τριγώνου και 200 ν.μ. προς τα έξω;) ότι θα το δέχονταν οι Τούρκοι με το ζόρι.
1 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Μαρ 2022, 22:10

Προέλλην έγραψε:Τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ δεν είναι απαραίτητα διαφορετικά. Για τον σεκιουριτά του ευρωατλαντισμού πρόκειται. Αν θες να είσαι μέλος αυτού του κόσμου και να απολαμβάνεις τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα σε σχέση με τους άλλους, θες ασφάλεια, αλλιώς πιθανότατα να σε πάρει με το ζόρι στον δικό του κάποιος άλλος.

Δηλαδη στο ΝΑΤΟ ειναι καποιοι καλοι ανθρωποι που προστατευουν τον κοσμο απο καποιους κακους ανθρωπους?

NikosVy έγραψε:Μου θυμίζει:

Τις διακηρύξεις του Τσίπρα και του Βαρουφάκη ότι δεν θα πληρώναμε το χρέος και ότι θα το δέχονταν οι εταίροι/δανειστές μας.

Νόμο του Μανιάτη επί ΠΑΣΟΚ που θεωρεί ότι ακόμα και να μην έχουμε ανακηρύξει την ΑΟΖ στο Αιγαίο, θεωρείται σαν να την έχουμε ανακηρύξει και έχουμε τα δικαιώματα ενώ η οριοθέτηση έχει γίνει με ένα μαγικό ραβδί στη μέση γραμμή (μέση μετρώντας από που, από τα ακρωτήρια και τραβώντας γραμμές τριγώνου και 200 ν.μ. προς τα έξω;) ότι θα το δέχονταν οι Τούρκοι με το ζόρι.

Ειναι το ιδιο η προεδραρα του ευρωμαιντανου με τον Τσιπρα και τον Βαρουφακη? Σε μεγαλη υποληψη εχετε τους συμμαχους σας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 08 Μαρ 2022, 22:13

Φρέσκο εκ του πιεστηρίου
Poland ready to send fighter jets to US base in Germany for transfer to Ukraine after Zelensky plea

Poland has said it will make all of its MIG-29 jets available to the US.

Washington will then transfer the Soviet-Union designed planes to the Ukrainian air force.

The move comes after a plea for aerial support from Ukrainian president Volodymyr Zelensky.

“The authorities of the Republic of Poland...are ready to deploy, immediately and free of charge, all their MIG-29 jets to the Ramstein Air Base and place them at the disposal of the government of the United States of America,” the Polish foreign ministry said, according to Reuters.

https://www.independent.co.uk/news/worl ... 31449.html

Έχει πειθώ τελικά ο πολέμαρχος Βολοντίμιρ :smoke06:
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 08 Μαρ 2022, 22:17

Λαχουρένιος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ δεν είναι απαραίτητα διαφορετικά. Για τον σεκιουριτά του ευρωατλαντισμού πρόκειται. Αν θες να είσαι μέλος αυτού του κόσμου και να απολαμβάνεις τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα σε σχέση με τους άλλους, θες ασφάλεια, αλλιώς πιθανότατα να σε πάρει με το ζόρι στον δικό του κάποιος άλλος.

Δηλαδη στο ΝΑΤΟ ειναι καποιοι καλοι ανθρωποι που προστατευουν τον κοσμο απο καποιους κακους ανθρωπους?

Τι δηλαδή; To NATO είναι ο μηχανισμός αμυντικής ασφάλειας του ευρωατλαντικού κόσμου. Αν θες να είσαι μέρος αυτού του κόσμου, θες και το ΝΑΤΟ να σε προστατεύει, το επιζητάς.
Παρακαλάει κόσμος για να ενσωματωθεί στη Δύση και να τον προστατεύει το ΝΑΤΟ, δεν πάει το ΝΑΤΟ και τους βάζει με το ζόρι.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 08 Μαρ 2022, 22:35

Λαχουρένιος έγραψε:Ειναι το ιδιο η προεδραρα του ευρωμαιντανου με τον Τσιπρα και τον Βαρουφακη? Σε μεγαλη υποληψη εχετε τους συμμαχους σας.

Δεν έκαναν τη δήλωση που παρέθεσες οι σύμμαχοί μας. Πρόσεξέ το.

Είναι σαν μια δήλωση ευχής του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝ.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 08 Μαρ 2022, 22:36

Παιδιά να πω κάτι;
Χθες έκανα μια αυθόρμητη ερώτηση, ξέρετε από αυτές που πετάω έτσι όπως αντιλαμβάνομαι εγώ τα πράγματα, αλλά ήταν μια ερώτηση χωρίς να την δω από κάπου (έχει σημασία αυτό που λέω) ή τέλος πάντων να θέλω να το παίξω έξυπνη κτλ.
Πραγματικά ήταν τελείως από το δικό μου μυαλό.

Αν και ήξερα ότι η ερώτησή μου θα ερμηνευθεί λες και είμαι τίποτα δωσίλογος επί γερμανικής κατοχής, ωστόσο τόλμησα να την ψελλίσω.
Αναφέρομαι στην ερώτηση που έκανα για το αν η συνθηκολόγηση θα ήταν ένα καλό σενάριο τη δεδομένη στιγμή.

Είδα, όμως, ότι αυτή την σκέψη δεν την κάνω μόνο εγώ. Την πέτυχα κι αλλού. Ακόμα κι εδώ είδα ότι άρχισε να συζητιέται απ' έξω απ' έξω αυτό το σενάριο. Είδα και τις τελευταίες δηλώσεις του Ζελένσκι για τους όρους της Ρωσίας "Είμαστε έτοιμοι για διάλογο και όχι για συνθηκολόγηση". Που αυτό έτσι όπως το ερμηνεύω εγώ σημαίνει ότι μέχρι και ο Ζελένσκι αρχίζει να βάζει λίγο νερό στο κρασί του. Φυσικά δε θα πει "συνθηκολόγηση" αλλά τον βλέπω να ζορίζεται.

Θα ήθελα, λοιπόν, αν έχετε την καλοσύνη να μου δώσετε μια απάντηση χωρίς να με αντιμετωπίζετε σαν δωσίλογο. Τα ακούω και τα λαμβάνω υπόψη μου όλα τα "ναι αλλά...." σενάρια αλλά μπορούμε να τα βάλουμε λίγο κάτω τα πράγματα και να δούμε τι συμφέρει τελικά και τους Ουκρανούς και τους Ρώσους και εν τέλει όλους μας τη δεδομένη στιγμή και στη συγκεκριμένη μόνο περίπτωση;

Από τη μια έχουμε τη θέση της Ρωσίας που λέει "εγώ σταματάω τον πόλεμο εδώ και τώρα αν γίνει αυτό αυτό και αυτό" και από την άλλη έχουμε την ηρωική μεν αντίσταση των Ουκρανών αλλά με τι επακόλουθες συνέπειες όλο αυτό;
Με μια πλήρη ισοπέδωση της Ουκρανίας; Με ένα αιματοκύλισμα; Με μια ενδεχόμενη γενικευμένη σύρραξη σε όλη την Ευρώπη; Με τη χρήση πυρηνικών όπλων;

Μπορούμε λίγο να εστιάσουμε μόνο σε αυτό το ερώτημα;
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 08 Μαρ 2022, 22:37

Προέλλην έγραψε:Φρέσκο εκ του πιεστηρίου
Poland ready to send fighter jets to US base in Germany for transfer to Ukraine after Zelensky plea

Poland has said it will make all of its MIG-29 jets available to the US.

Washington will then transfer the Soviet-Union designed planes to the Ukrainian air force.

The move comes after a plea for aerial support from Ukrainian president Volodymyr Zelensky.

“The authorities of the Republic of Poland...are ready to deploy, immediately and free of charge, all their MIG-29 jets to the Ramstein Air Base and place them at the disposal of the government of the United States of America,” the Polish foreign ministry said, according to Reuters.

https://www.independent.co.uk/news/worl ... 31449.html

Έχει πειθώ τελικά ο πολέμαρχος Βολοντίμιρ :smoke06:

Αν γίνει αυτό εγώ να γίνω παπάς.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 08 Μαρ 2022, 22:39

bizeli έγραψε:Αναφέρομαι στην ερώτηση που έκανα για το αν η συνθηκολόγηση θα ήταν ένα καλό σενάριο τη δεδομένη στιγμή.

Ανασύνταξε παρακαλώ την ερώτησή σου όπως θα διατυπωνόταν με θέμα το Κυπριακό και την αναγνώριση της κατοχής του Αττίλα.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”