Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 10 Μαρ 2022, 21:09

Λαχουρένιος έγραψε:Yποτονικους τους βλεπω τους φιλοδυτικους το τελευταιο διημερο. Πρεπει να χει πεσει πολυ πουτσα στην χουντα του Κιεβου.

αφού είστε αστείοι τί να πούμε. ο νίμο καραμπινάτο ψέκι, ο βαλόν μανιοκαταθλιπτικός, ο αρίστος λολ όμως, εσύ όποτε ψελλίζεις επιχείρημα πέφτει πόιτσα, τί να κάνουμε, τα λέμε μεταξύ μας. ξεχνάω κανέναν; α, ναι, για να είμαι δίκαιος ο ραντανπλάν είναι εξελίξιμος
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Μαρ 2022, 21:10

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Yποτονικους τους βλεπω τους φιλοδυτικους το τελευταιο διημερο. Πρεπει να χει πεσει πολυ πουτσα στην χουντα του Κιεβου.

αφού είστε αστείοι τί να πούμε. ο νίμο καραμπινάτο ψέκι, ο βαλόν μανιοκαταθλιπτικός, ο αρίστος λολ όμως, εσύ όποτε ψελλίζεις επιχείρημα πέφτει πόιτσα, τί να κάνουμε, τα λέμε μεταξύ μας. ξεχνάω κανέναν; α, ναι, για να είμαι δίκαιος ο ραντανπλάν είναι εξελίξιμος

Τι ποιτσα ρε, κωλοφεραντζα εχω παει τον Προελληνα και τον Νικοβυ αυτη τη βδομαδα.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 10 Μαρ 2022, 21:14

Λαχουρένιος έγραψε:

Τι ποιτσα ρε, κωλοφεραντζα εχω παει τον Προελληνα και τον Νικοβυ αυτη τη βδομαδα.

τότε γιατί είδα την φασολάδα να κυκλοφορεί με τη σούφρα σου σε μπεγλέρι;
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Μαρ 2022, 21:17

Λαχουρένιος έγραψε:

τότε γιατί είδα την φασολάδα να κυκλοφορεί με τη σούφρα σου σε μπεγλέρι;

Λολ ο Φασολαδας δεν απαντησε στην απαντηση που του εδωσα. Σιγα μην καθομαι να τον κυνηγαω :dunno:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Μαρ 2022, 21:22

Κακως τσουβαλιαζεις ολους εμας. Νιμο και Αριστος ειναι οντως πουτινοφιλοι. Ο Βαλλον ειναι τρολλαρα. Ποιος ξερει τι πιστευει. Ο Ραν ειναι ''ισοαποστακιας'' που τρολλαρει. Και γω ισοαποστακιας ειμαι.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 10 Μαρ 2022, 21:54

Λαχουρένιος έγραψε:
NikosVy έγραψε:Ο κομμουνιστές του φόρουμ, λόγω παλιών αντανακλαστικών (τικ) από την εποχή που ήταν η ΕΣΣΔ η μαμά Ρωσία και επομένως είχε πάντα δίκιο (όπως Σύμφωνο Ρίπεντροφ - Μολότωφ), αισθάνονται την ενόμυχη ανάγκη να δικαιολογήσουν ακόμα και την πορδή του Πούτιν ότι μοσχοβολάει, ταυτιζόμενοι με αλλόκοτους αλλοίθωρους Τραμπιστές και αγανακτισμένους οι πρόγονοι των οποίων ως Αρχαίοι Έλληνες είχαν ανακαλύψει πρώτοι την Αμερική.

Αν, λέω "αν" πάει στραβά η εισβολή του Πούτιν.......

Μπορεις να μου πεις οχι ενα, αλλα μισο ελληνικο αριστερο κομμα που να εχει παρει θεση υπερ του Πουτιν?

Μπορείς να μου πεις όχι ένα, αλλά μισό δοτό από τον Περισσό συντονιστή σε διάφορα φόρουμς που να μην έχει πάρει θέση υπέρ του Πούτιν?
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 10 Μαρ 2022, 22:03

Και έχεις και τον Προέλληνα που φέρνει αντίρρηση στο να αλλάξει ο τίτλος του δημοφιλούς αυτού νήματος.

Ρε αν πάρουν τηλέφωνο από τον Περισσό τον συντονιστή και τον διατάξουν να το βάλει στο "Γενική Συζήτηση", για προλεταριακούς λόγους συμφέροντος π.χ. για να είναι αποκοιμισμένες οι μάζες;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 10 Μαρ 2022, 23:40

NikosVy έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Ώριμη και πολύ ρεαλιστική πρόταση, πιθανώς να συμβεί :yesyes:

Δεν γίνονται ποτέ στα Διεθνή Οικονομικά αυτοι ο ευσεβείς πόθοι.

Πράγματι πολύ απίθανο μου φαίνεται, αλλά τα κεφάλαια αυτά θα τα πάρει του Αγίου που@@@@.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Μαρ 2022, 01:26

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Εικόνα

"Στις 23 Φλεβαρη πεθανε ο πατερας μου. Την επομενη ξεκινησε ο πολεμος. Ενω αλλοι εφευγαν απο το Κιεβο, εγω με τον αντρα μου τρεχαμε για να κανονισουμε την κηδεια του μπαμπα μου. Οι σειρηνες ξεκινησαν και εμεις πηγαιναμε απο γραφειο σε γραφειο και τελικα δεν προλαβαμε να κανουμε την κηδεια.
Ειμαι προγραμματιστρια σε Γερμανικη εταιρια και οι ανθρωποι με βοηθησαν να περασω στην Πολωνια.
Εννια ατομα στριμωχτηκαμε σε ενα Peugeot 307. Εγω, η μαμα μου, η αδερφη μου, οι δυο αντρες μας, τεσσερα παιδακια και τα δυο σκυλια μας. Δεν μπορουσαμε ουτε να ανασανουμε μεσα στο αμαξι και οδηγησαμε για 16 ωρες ασταματητα. Φτασαμε σε ενα χωριο 140 χιλ. εξω απο το Κιεβο.
Το επομενο πρωι ξεκινησαμε παλι για τα συνορα. Στο χωριο αυτο ηταν πλεον πολυ επικινδυνα. Η ουρα των αυτοκινητων ηταν τοσο μεγαλη που δεν θα φταναμε ποτε. Παρατησαμε το αμαξι και περπατησαμε. Ειχαμε 17 χιλ ως τα συνορα. Τα παιδια περπατουσαν και εκλαιγαν απο το κρυο. Ηθελα να κλαψω κι εγω, αλλα κρατηθηκα γιατι επρεπε.
Η λυκαινα μας, η Pulya, ειναι 12μιση ετων και δυσκολα πια περπαταει. Προσπαθουσε, αλλα εκανε λιγα βηματα και επεφτε. Ημουν νεο κοριτσι οταν ηρθε στην οικογενεια μας, εχει ζησει ολες τις λυπες και τις χαρες μας και ειναι ο σκυλος της μαμας μου και οτι της εχει μεινει απο την ζωη που ηξερε.
Ο αντρας μου την πηρε στην πλατη και την κουβαλησε ωσπου να φτασουμε στα συνορα.
Οταν φτασαμε οι δυο αντρες μας εφυγαν. Γυρισαν πισω για να πολεμησουν. Εμεις μπηκαμε σε μια κοκκινη σκηνη, ολοι παγωμενοι και με μουσκεμενα ποδια. Μια γυναικα μου αφησε το παιδι της να το προσεχω. Ενα 11χρονο τρομαγμενο κοριτσακι. Η μανα επρεπε να μπει στην Πολωνια, να συναντησει μια γυναικα που θα τις βοηθουσε. Συμφωνησα.
Μειναμε στην σκηνη 7 ωρες, τρεις γυναικες, πεντε παιδια και δυο σκυλια. Πολλοι γυρω μας ηταν σε πανικο και αλλοι χρειαζονταν γιατρο επειγοντως.
Οταν πατησαμε τα ποδια μας στην Πολωνια και δειξαμε τα διαβατηρια μας, καταλαβα οτι ειμαστε ενταξει, ειμαστε καλα.
Αφησαμε πισω τους συγγενεις μας, ολους μαζεμενους σε ενα μικρο σπιτακι σε ενα χωριο. Δεν εχουν ουτε φαι, ουτε νερο, ουτε φαρμακα. Κοβουν ξυλα και καινε για να ζεσταθουν.
Πολλοι φιλοι μας ειναι ακομα στο Κιεβο ή αλλου, σε καταφυγια μαζι με τα παιδια τους.
Βλεπουμε ολη μερα ειδησεις, αυτα που γινονται μου ειναι απιστευτα.
Αν και ειμαι ασφαλης, δεν ηθελα να φυγω απο την πατριδα μου.
Αφησα πισω τον αντρα μου, ειναι ολη μου η ζωη, ο φιλος μου, ο συντροφος μου, αυτος που μου δινει κουραγιο και δυναμη.
Αφησα πισω την αγαπη μου και τον νεκρο πατερα μου σε ενα ψυγειο. Και δεν ξερω εαν και σε τι θα γυρισω."
Η Alisa ειπε την ιστορια της στον Alfie Packham της Guardian.

Μην ακούσω από κανέναν ότι είχε "shitty day σήμερα".
:s_mad
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 11 Μαρ 2022, 01:31

Αυτος ειναι ηγετης, μαλιστα τον εχει γλειψει και η αγελαδα :laugh1: :laugh1:

Εικόνα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Επιστροφή σε “Διεθνή”