αυτο ακριβως συμβαινει με την ουκρανια και ρε παιδια γκιωσαμε
τελειως απο την υπερ ουκρανιας προπαγανδα ..καπου λιγο ελεος
Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
-
nemo
- Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
nemo έγραψε:ρε μηπως προκειται για την ηλιανα που την ψαχνουμε απο το πολυτεχνείο;
Ντροπή σου, γομάρι
1 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:Παιδιά μήπως να πήγαινε το θέμα στη ''γενική'' (ή στην ''περί ανέμων και υδάτων'' όπως λέγαμε σε αλήστου μνήμης εποχές) γιατί δεν έχει νόημα να απασχολεί τη σοβαρότερη ενότητα μας μια μικρής έκτασης στρατιωτική (με απελευθερωτικό χαρακτήρα άρα και δίκαιη σύμφωνα με το περί πολέμου διεθνές δίκαιο) επιχειρησούλα που εξελίσσεται με βηματισμό χελώνας και αναίμακτα και απασχολεί πλέον μόνο τη δυτική ενημερωτική μονταζιέρα (ήδη ο σκάι άρχισε να μεταδίδει αβέρτα σαρβάιβορ και ο ''παΐσιος'' στο μέγκα βαράει σαραντάρια) για λόγους που έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με ενδοϊμπεριαλιστικές δυτικο-ανατολικές αντιθέσεις που ουδόλως αφορούν το παγκόσμιο προλεταριάτο, εκτός κι αν συμβάλλουν στην ωρίμανση των αντικειμενικο-υποκειμενικών προϋποθέσεων για το ξέσπασμα της παγκόσμιας προλεταριακής επανάστασης υπό την ηγεσία του ζητούμενου προς το παρόν μαρξιστή-λενινιστή κομμουνιστή ηγέτη.
Ειχε προβλεψει αυτην την εξελιξη η διορατικη ματια του Νικοςβυ
NikosVy έγραψε:Και έχεις και τον Προέλληνα που φέρνει αντίρρηση στο να αλλάξει ο τίτλος του δημοφιλούς αυτού νήματος.
Ρε αν πάρουν τηλέφωνο από τον Περισσό τον συντονιστή και τον διατάξουν να το βάλει στο "Γενική Συζήτηση", για προλεταριακούς λόγους συμφέροντος π.χ. για να είναι αποκοιμισμένες οι μάζες;
1 .
-
nemo
- Supreme poster

απο τα πρωτα που εγραψα ειναι οτι η μοναδικη λυση για την ουκρανια
ειναι η διχοτόμηση αφου στην ουσια προκειται για δυο ξεχωριστους λαους
που η αντιπαραθεση ξεκίνησε και πριν ακομη απο τον 2ππ
κακως πολυ κακως που την αναφερουμε σαν ενιαιο κρατος και εθνος
με αυτην την εννοια δεν ειμαι εναντιον των δυτικων ουκρανων
αλλα γμτ μου ας μην το επαιζαν και κατακτητες στους ρωσοφωνους
ειναι η διχοτόμηση αφου στην ουσια προκειται για δυο ξεχωριστους λαους
που η αντιπαραθεση ξεκίνησε και πριν ακομη απο τον 2ππ
κακως πολυ κακως που την αναφερουμε σαν ενιαιο κρατος και εθνος
με αυτην την εννοια δεν ειμαι εναντιον των δυτικων ουκρανων
αλλα γμτ μου ας μην το επαιζαν και κατακτητες στους ρωσοφωνους
0 .
-
nemo
- Supreme poster

σημερα κοιταζοντας και το ντοκιματερ που γυρισε ο ολιβερ
καταλαβα ποσο στημενα ηταν τα ταχα αυθορμητα κινηματα των ουκρανων
καταλαβα ποσο στημενα ηταν τα ταχα αυθορμητα κινηματα των ουκρανων
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Παιδιά μήπως να πήγαινε το θέμα στη ''γενική'' (ή στην ''περί ανέμων και υδάτων'' όπως λέγαμε σε αλήστου μνήμης εποχές) γιατί δεν έχει νόημα να απασχολεί τη σοβαρότερη ενότητα μας μια μικρής έκτασης στρατιωτική (με απελευθερωτικό χαρακτήρα άρα και δίκαιη σύμφωνα με το περί πολέμου διεθνές δίκαιο) επιχειρησούλα που εξελίσσεται με βηματισμό χελώνας και αναίμακτα και απασχολεί πλέον μόνο τη δυτική ενημερωτική μονταζιέρα (ήδη ο σκάι άρχισε να μεταδίδει αβέρτα σαρβάιβορ και ο ''παΐσιος'' στο μέγκα βαράει σαραντάρια) για λόγους που έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με ενδοϊμπεριαλιστικές δυτικο-ανατολικές αντιθέσεις που ουδόλως αφορούν το παγκόσμιο προλεταριάτο, εκτός κι αν συμβάλλουν στην ωρίμανση των αντικειμενικο-υποκειμενικών προϋποθέσεων για το ξέσπασμα της παγκόσμιας προλεταριακής επανάστασης υπό την ηγεσία του ζητούμενου προς το παρόν μαρξιστή-λενινιστή κομμουνιστή ηγέτη.
Ειχε προβλεψει αυτην την εξελιξη η διορατικη ματια του ΝικοςβυNikosVy έγραψε:Και έχεις και τον Προέλληνα που φέρνει αντίρρηση στο να αλλάξει ο τίτλος του δημοφιλούς αυτού νήματος.
Ρε αν πάρουν τηλέφωνο από τον Περισσό τον συντονιστή και τον διατάξουν να το βάλει στο "Γενική Συζήτηση", για προλεταριακούς λόγους συμφέροντος π.χ. για να είναι αποκοιμισμένες οι μάζες;
Έχω γνωστό κάποιον που γυαλίζει αδριάντες του Λένιν στο κτίριο του Περισσού και με πληροφόρησε ότι επίκειται η έκδοση τέτοιας εντολής προς τον διορισμένο σύντροφο συντονιστή.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
vallon
- Supreme poster

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Κακως τσουβαλιαζεις ολους εμας. Νιμο και Αριστος ειναι οντως πουτινοφιλοι. Ο Βαλλον ειναι τρολλαρα. Ποιος ξερει τι πιστευει. Ο Ραν ειναι ''ισοαποστακιας'' που τρολλαρει. Και γω ισοαποστακιας ειμαι.
μα δε σας τσουβάλιασα, ίσα ίσα έχω διαφορετικά ράμματα για τη γούνα του καθενός![]()
(πραγματικά ελπίζω να τρολλάρει ο βαλόν γιατί δεν τον θυμόμουνα τόσο μουρλοκακομοίρη)
τι να μας πεις για τη ζωή σου ρε
μια νύχτα απο τη δική μου είν η ζωή σου ολόκληρη....

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
denplirono
- Extreme poster

nemo έγραψε:275674851_493198022442208_1751884327614628256_n.jpgαυτο ακριβως συμβαινει με την ουκρανια και ρε παιδια γκιωσαμε
τελειως απο την υπερ ουκρανιας προπαγανδα ..καπου λιγο ελεος
αυτο για να το δεις πρεπει να σε κοβει και λιγο. Εδω οι περισσοτεροι εκαναν το μπολι γιατι το παν οι ειδικοι, περιμενεις να δουλεψει το νιονιο ; Καθε μερα που δεν τελειωνει ο πολεμος ειναι χρονια πισω που παει η ουκρανια ή ο,τι μεινει τελος παντων απο αυτην, εγω λεω ο Πουτιναρος θα τους σβησει απο τον χαρτη
Στηριζουμε την ελευθερια για αυτο στηριζουμε την Ρωσσια που μαχεται τους ναζιστες του Κιεβου....
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Φασολαδα
- Basic poster

Συμφωνήσαν ο Πουτιν με τον Ερντογαν να κάνουν συναλλαγές σε ρούβλια. Τι ωραία! Με ενα σμπάρο, δυο τρυγόνια!

0 .
-
denplirono
- Extreme poster

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ !!!!
.gif)
.gif)
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"