Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 11 Μαρ 2022, 20:59

Εικόνα
Μάλλον θα παγώσει το χαμόγελο των δοτών κομμουνιστοσυντονιστών θαυμαστών του Πούτιν στα φόρουμς αυτός ο τύπος.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 11 Μαρ 2022, 21:03

Ο δικός μου (και αθλητής σκοποβολής) στην Πολωνία μου λέει ότι ήδη τα top dogs από την κοινότητα έχουν αναπτυχθεί στο πεδίο με βλήματα.50 απεμπλουτισμένου ουρανίου
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Μαρ 2022, 21:15

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Ο δικός μου (και αθλητής σκοποβολής) στην Πολωνία μου λέει ότι ήδη τα top dogs από την κοινότητα έχουν αναπτυχθεί στο πεδίο με βλήματα.50 απεμπλουτισμένου ουρανίου

Το αγορι σου? :D
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 11 Μαρ 2022, 21:20

Λαχουρένιος έγραψε:
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Ο δικός μου (και αθλητής σκοποβολής) στην Πολωνία μου λέει ότι ήδη τα top dogs από την κοινότητα έχουν αναπτυχθεί στο πεδίο με βλήματα.50 απεμπλουτισμένου ουρανίου

υφιστάμενος και δ/ντης πωλήσεων κεντρικής και ανατολικής ευρώπης, μέσης ανατολής και αφρικής
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Μαρ 2022, 21:28

Ольга Кузьмина

Δεν θα δημοσιεύω πλέον τη δουλειά μου εδώ!
Οι χρήστες του Facebook και του Instagram θα επιτρέπεται να ζητούν βία κατά των Ρώσων. Το θεωρώ απαράδεκτο και απαράδεκτο. Αυτό είναι καθαρός εξτρεμισμός και ξενοφοβία.
Ας συνεχίσουμε την επικοινωνία μας όπου οι εκκλήσεις για βία δεν θεωρούνται κανονικές!
Καλώς ήρθατε στις ομάδες μου:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 11 Μαρ 2022, 21:52

όλια τσίμπα ένα @
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Μαρ 2022, 22:13

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

υφιστάμενος και δ/ντης πωλήσεων κεντρικής και ανατολικής ευρώπης, μέσης ανατολής και αφρικής

Την πεφτεις σε εργαζομενους σου μαρι ξετσιπωτη? :D
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 11 Μαρ 2022, 22:25

Λαχουρένιος έγραψε:
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:

λουγκρίτσα ο ποντικαράς;
ντροπής πράματα
:laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 11 Μαρ 2022, 22:50

Λαχουρένιος έγραψε:
Φασολαδα έγραψε:Συμφωνήσαν ο Πουτιν με τον Ερντογαν να κάνουν συναλλαγές σε ρούβλια. Τι ωραία! Με ενα σμπάρο, δυο τρυγόνια! :thuuumbsup: :thuuumbsup: :haka: :haka:

Σιγα σιγα το δολλαριο θα σταματησει να ειναι παγκοσμιο αποθεματικο μετα τις μαλακιες που κανουν οι δυτικοι

Aυτά τα πιστεύεις στ αλήθεια; :D
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 11 Μαρ 2022, 22:50

vallon έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

λουγκρίτσα ο ποντικαράς;
ντροπής πράματα
:laugh1:

Σπαρτιάτης
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen