Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό bizeli » 12 Μαρ 2022, 12:51

nemo έγραψε:εκεινο που θα μεινει ειναι ο πονος και η δυστυχια των αθωων
που θα εχουν βιωσει τον πολεμο απο ολες τις πλευρες

Αυτό, φίλε μου, ακριβώς αυτό.
Αυτό είναι που μετράει στην τελική όσες συζητήσεις και να κάνουμε.
Τίποτα. Απογοήτευση μόνο από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό bizeli » 12 Μαρ 2022, 12:53

Ραν ταν πλαν έγραψε:Προς το παρόν κάνουμε τακτικό ελιγμό ακολουθώντας φιλοδυτική πολιτική και βλέπουμε.
Κι εσύ ως συντονίστρια δώσε το καλό παράδειγμα ανεβάζοντας οτιδήποτε αντιρωσικό αφήγημα βρίσκεις αγγλιστί στο διαδίκτυο.
Το μαγαζί βρίσκεται σε κίνδυνο.
Εντοπίσαμε μποτ της CIA να ψάχνει τα ποστ με φιλορωσικό περιεχόμενο.

Νομίζω ότι η κατάσταση έχει φτάσει τόσο στο τέλμα που ό,τι και να πούμε μου φαίνεται ανούσιο.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 12 Μαρ 2022, 13:11

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ξεκινάω πρώτος.

«Κατεβάζει ρολά το Χρηματιστήριο της Μόσχας εν μέσω αυξανόμενων κυρώσεων»

https://www.cnn.gr/oikonomia/story/3045 ... n-kyroseon

Πείνα και δυστυχία εν όψει στην πολεμοχαρή Ρωσία μετά την τεράστια επιτυχία των οικονομικών και εμπορικών κυρώσεων του ελεύθερου κόσμου προς τον εγκληματία δικτάτορα Πούτιν.
Ήδη την κοπάνησαν από τη Ρωσία όλοι οι Γαλλικοί οίκοι μόδας, τα μακντόναλντς και ο δικός μας ''Γρηγόρης'' και ο οίκος μπούλγκαρι με συνακόλουθο τη λουμπουτέν με αποτέλεσμα ένα ζευγάρι γόβες να κοστίζουν στη μαύρη 150.000.000 ρούβλια.
Για καλσόν και στρινγκ Ντιορ δε συζητάμε, ούτε για δείγμα.
Θα γαμάμε πλέον όχι μια και δύο Ρωσίδες (όπως επί υπαρκτού) μόλις τα μοστράρουμε αλλά ολόκληρα τάγματα από ξανθές γαλανομάτες που θα γυρνάνε ακάλσονες και χωρίς βρακί λόγω των εγκλημάτων πολέμου που διαπράττουν στην αθώα Ουκρανία οι εγκληματίες που αποτελούν αυτό το βδέλυγμα που ονομάζουν κόκκινο στρατό.
Ζήτω το ΝΑΤΟ οι ΗΠΑ και η ΕΕ.

Μαζί σου βροντοφωναζω και εγώ Ζήτω το ΝΑΤΟ οι ΗΠΑ και η ΕΕ.

Νομίζω ότι πια έχει αποδειχτεί ότι ο Ρώσος χωρίς Στάλιν, Μπέρια και νικαβεντε δεν μπορεί να διακυβερνηθει, το τραβάει το αίμα τους το γκουλαγκ.

Είναι σαν να θες να φανταστεί το ΚΚΕ χωρίς τον Ν Ζαχαριάδη, τον Β Μπαρτζιωτα και παράνομο ριζοσπάστη. Τι θα σου έρθει στο μυαλό; Ένα ΚΚΕ με Κουτσούμπα και Παπαρήγα και μάλιστα βουλευτές στην σάπια μεταπολίτευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 12 Μαρ 2022, 13:48

δεν εχετε ιδεα τι θελει να κανει ο Βλαδημηρος, οσοι νομιζετε οτι θελει να διαπραγματευτει ξεχνατε οτι ο ανθρωπος ειναι καγκεμπιτης, δεν θελει να διαπραματευτει τιποτα, χρονο κερδισει θα τα κανει ολα λαμπογυαλο και θα αφησει ο,τι μεινει απο την ουκρανια ως μια μαυρη τρυπα να την βλεπουν ολοι και να λενε, πωπω κοιτα τι μπορουν να κανουν οι ρωσσοι.....επισης οταν ο αλλος στελενει τα φανταρια του και σκοτωνονται εχει χεσμενες ολες τις κυρωσεις. Απαξ και κλεισει κανεναν διακοπτη θα μεινουν αδεια ολα τα σουπερ στην ελλαδα....κανονιστε μην τον τσαντισετε γιατι θα αδειασουν τα σουπερ στην ελλαδα σε 1 ημερα
-------------

να δειτε επιτελους απελευθερωκε απο τον ναζιστικο ζυγο η Volnovakha
Εικόνα

https://twitter.com/gbazov/status/15023 ... is-eikones
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 12 Μαρ 2022, 15:28

η ανατροπη του Πουτιν ..στα σκαρια μετα απο ριψη χοντρων πυρηνικων

..τον Πουτιν ..θα τον ανατρεψουν πανηγυρικα κι ολος κοσμος θα γιορτασει αφου πρωτα πεσουν τονοι χημικα σωματιδια μπορει μαλιστα και χοντρα πυρηνικα ...θα γιορτασουμε θεατρικα την πτωση του σκηνικου δικτατορα δηθεν ...σαν τον αποκριατικο καρνάβαλο παλια ...αυτος βεβαια θα αποσυρθει με δισεκατομμυρια στο λογαριασμο του μετα απο 16 ετη προεδριας και χειραγωγησης του απο τη δυση ...σε συνεννοηση με το Νατο ...

...η Νεα Ταξη χρειαζεται πανηγυρικα επιβεβαιωση του καπιταλισμου και της αστικης ΨΕΥΔΟδημοκρατιας ...ετοιμαζουν νεο εγκαθεκτο στην προεδρια της Ρωσιας ...μας πιασαν στο βιοτρομΟκρατικο μας υπνο ...και ανετα πλεον δουλευεται η παρασταση παγκοσμιος πολεμος.... ...

Η επομενη παρασταση ειναι εισβολη εξωγηινων !!!

...ομως αλλου χτυπούν πανω απο 20 χρονια τωρα οι καμπανε ςενος ανελεητου σιωπημενου παγκοσμιου πολεμου πανω στην ζωσα ψυχη ...

...η 5G απλωνεται αθορυβα κανεις δεν ασχολειται με αυτη το δικτυο της COSMOTE εχει εντειχισει πανω απο το 60% των φυσικων πεδιων στην χωρα μας με απιστευτα σκληρα τεχνητα πεδία ..τιποτε δε σαλευει !!!!...

https://www.cosmote.gr/cs/otegroup/gr/c ... _2021.html

Η επέκταση του COSMOTE 5G συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς στην ελληνική επικράτεια, με στόχο να φτάσει σε 80% πληθυσμιακή κάλυψη μέχρι το τέλος του 2022. Πρόσφατες προσθήκες στις περιοχές που απολαμβάνουν την εμπειρία του COSMOTE 5G, είναι οι: Αργολίδα, Ασπρόπυργος Αττικής, Βοιωτία, Ελευσίνα, Ζάκυνθος, Κεφαλλονιά, Κοζάνη, Κόρινθος, Μεσσηνία, Νότια Εύβοια, Σκύρος και Χαλκίδα. Μέχρι το τέλος του 2022, το δίκτυο θα επεκταθεί περαιτέρω σε Δωδεκάνησα, Ικαρία, Κρήτη Πελοπόννησο, Σάμο και Στερεά Ελλάδα.

Ξεπέρασαν τους 250.000 οι συνδρομητές COSMOTE με 5G συσκευή
Χάρη στη συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συσκευών, η COSMOTE διαθέτει σήμερα τη μεγαλύτερη γκάμα πιστοποιημένων 5G συσκευών στην Ελλάδα, οι οποίες φθάνουν τις 68. Συνδυαστικά με τη συνεχή επέκταση του δικτύου 5ης γενιάς σε νέες περιοχές, οι συνδρομητές COSMOTE που διαθέτουν πιστοποιημένη 5G συσκευή και μπορούν να απολαμβάνουν τις ταχύτητες και δυνατότητες του COSMOTE 5G, ξεπερνούν τους 250.000 σε όλη τη χώρα.

....η χωρα μας θα εξαρτηθει ενεργειακά απο ευρωπαικους αγωγους στο 70% των αναγκων της ...η ΔΕΗ βαινει προς διαλυση,, οι δημοι επισης,, οι περιφερειες επισης ...οι εθνικοι ποροι σε ολοκληρωτικο ξεπουλημα κτλ κτλ το χρεος το δημοσιο πλησιαζει το μισο τρις ευρω ...το συνολικο χρεος μαζι με ιδιωτικό πολυ κοντα στο 1 τρις ...αυτα τα νουμερα δεν ειναι πλεον ελέγξιμα ...απλα σημαινουν την διαλυση μας ως εθνικο κρατος...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Μαρ 2022, 15:32

pluton έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Ξεκινάω πρώτος.

«Κατεβάζει ρολά το Χρηματιστήριο της Μόσχας εν μέσω αυξανόμενων κυρώσεων»

https://www.cnn.gr/oikonomia/story/3045 ... n-kyroseon

Πείνα και δυστυχία εν όψει στην πολεμοχαρή Ρωσία μετά την τεράστια επιτυχία των οικονομικών και εμπορικών κυρώσεων του ελεύθερου κόσμου προς τον εγκληματία δικτάτορα Πούτιν.
Ήδη την κοπάνησαν από τη Ρωσία όλοι οι Γαλλικοί οίκοι μόδας, τα μακντόναλντς και ο δικός μας ''Γρηγόρης'' και ο οίκος μπούλγκαρι με συνακόλουθο τη λουμπουτέν με αποτέλεσμα ένα ζευγάρι γόβες να κοστίζουν στη μαύρη 150.000.000 ρούβλια.
Για καλσόν και στρινγκ Ντιορ δε συζητάμε, ούτε για δείγμα.
Θα γαμάμε πλέον όχι μια και δύο Ρωσίδες (όπως επί υπαρκτού) μόλις τα μοστράρουμε αλλά ολόκληρα τάγματα από ξανθές γαλανομάτες που θα γυρνάνε ακάλσονες και χωρίς βρακί λόγω των εγκλημάτων πολέμου που διαπράττουν στην αθώα Ουκρανία οι εγκληματίες που αποτελούν αυτό το βδέλυγμα που ονομάζουν κόκκινο στρατό.
Ζήτω το ΝΑΤΟ οι ΗΠΑ και η ΕΕ.

Νομίζω ότι πια έχει αποδειχτεί ότι ο Ρώσος χωρίς Στάλιν, Μπέρια και νικαβεντε δεν μπορεί να διακυβερνηθει, το τραβάει το αίμα τους το γκουλαγκ.

Είναι σαν να θες να φανταστεί το ΚΚΕ χωρίς τον Ν Ζαχαριάδη, τον Β Μπαρτζιωτα και παράνομο ριζοσπάστη. Τι θα σου έρθει στο μυαλό; Ένα ΚΚΕ με Κουτσούμπα και Παπαρήγα και μάλιστα βουλευτές στην σάπια μεταπολίτευση.

πες μου ρε στόκε ένα καλό που έχουμε δει απο τον νατο
την κύπρο; τα ίμια; τι;
τις εκατομμύρια παραβιάσεις;
τις έξι βάσεις; που επόμενο είναι να τραβήξουν και τίποτα ρώσικους πυραύλους;

για πες μου ένα καλό

και μετά ένα καλό απο την εε
ποιο;
την χρεοκοπία λόγω κολοευρώ;
το ότι γίναμε προτεκτοράτο ;
το ότι μας κάνουν ότι θέλουν , ακόμα και την κυβέρνηση διορίζουν;
πες μου ένα καλό που έχουμε δει και απο δαύτους
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 12 Μαρ 2022, 16:01

Παει και η Μαριουπολη μισοαπελευθερωθηκε και αυτη απο τον ναζιστικο ζυγο, Βλαδημερε αμα δεν απελευθερωσεις την Λβιβ δεν εκανες τιποτα......
https://www.pentapostagma.gr/kosmos/707 ... i-oykranoi
Μπήκαν οι Ρώσοι στην Μαριούπολη -Το παραδέχονται κι οι Ουκρανοί
-------------

Καναδικο MRAP Typhoon στα χέρια Ρώσων ανταρτών. Τέτοια πρόσφατα χρησιμοποιεί και η ΕΛΑΣ.
https://uploads.disquscdn.com/images/a4 ... =800&h=367

Εικόνα

Εικόνα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 12 Μαρ 2022, 16:09

vallon έγραψε:
pluton έγραψε:

πες μου ρε στόκε ένα καλό που έχουμε δει απο τον νατο
την κύπρο; τα ίμια; τι;
τις εκατομμύρια παραβιάσεις;
τις έξι βάσεις; που επόμενο είναι να τραβήξουν και τίποτα ρώσικους πυραύλους;

για πες μου ένα καλό

και μετά ένα καλό απο την εε
ποιο;
την χρεοκοπία λόγω κολοευρώ;
το ότι γίναμε προτεκτοράτο ;
το ότι μας κάνουν ότι θέλουν , ακόμα και την κυβέρνηση διορίζουν;
πες μου ένα καλό που έχουμε δει και απο δαύτους

Άσε εγώ είμαι από άλλο ανέκδοτο.

Ούτε στην ΕΕ, ούτε το ΝΑΤΟ, ούτε το ευρώ πιστεύω. Εγώ πιστεύω ότι απλα αυτά είναι εργαλεία. Στόχος είναι το μεγάλωμα της Ελλάδος, τα άλλα τα έχω χεσμενα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 12 Μαρ 2022, 17:43

Η Ρωσία επιστρέφει στο σοβιετικό μοντέλο με τις ουρές.

FB_IMG_1647099695665.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 12 Μαρ 2022, 17:53

Έφερε μεγάλη χαρά, βλέπω, στο elefthero η εισβολή στην Ουκρανία.

Οι οικονομολόγοι που θα έσκιζαν Μνημόνια και θα απολήρωναν τα χρέη μας με άυλες δραχμές τώρα έχουν γίνει επιτήδειοι στρατηγοί που μοιράζονται τη δόξα του Πούτιν.

'Ολα σε ένα περιβάλλον και επίπεδο οπαδών Παναθηναϊκού ΠΑΟΚ Ολυμπιακού στις κερκίδες.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Επιστροφή σε “Διεθνή”