Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό vallon » 14 Μαρ 2022, 09:26

pluton έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Εγω χθες φουλαρα το VW Tiguan μου με περιπου 15 ευρω :)

Μπραβο, άρα περνάς μεγκλα μη παραπονεθεί για τίποτα αφού έχεις φτηνή βενζίνη.

κάτσε εσύ και χειροκρότησα τον μητσοτάκη να πληρώνεις δυόμισι ευρώ το λίτρο
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό vallon » 14 Μαρ 2022, 09:51

Έβο Μοράλες: To ΝΑΤΟ είναι απειλή για τον κόσμο. Πρέπει να διαλυθεί
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ ΔΙΕΘΝΗ 13 Μαρτίου 2022
Εικόνα
Ο λόγος για αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία είναι η πολιτική επέκτασης του ΝΑΤΟ που προωθούν οι ΗΠΑ», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Βολιβίας.

Ο Έβο Μοράλες τόνισε τον κίνδυνο που αντιπροσωπεύει το ΝΑΤΟ για την παγκόσμια ειρήνη και επεσήμανε ότι αυτή η Συμμαχία πρέπει να διαλυθεί για να αποτραπούν οι καταστροφές που θα προκαλέσει στον πλανήτη.

«Το ΝΑΤΟ είναι ένας κίνδυνος για την παγκόσμια ειρήνη, για την ασφάλεια, επομένως καθήκον μας είναι να καταλήξουμε σε συμφωνίες με κοινωνικά κινήματα, όχι μόνο στη Λατινική Αμερική, αλλά σε όλες τις ηπείρους, που θα προωθήσουν την εξάλειψή του. Αν δεν γίνει τίποτα εναντίον του ΝΑΤΟ, θα γίνει μόνιμη απειλή για την ανθρωπότητα», προειδοποίησε ο πρώην πρόεδρος (2006-2019) της Βολιβίας Έβο Μοράλες, σε συνέντευξή του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, την Τετάρτη 9 Μάρτη.

Αναφερόμενος στη σύγκρουση στην Ουκρανία, ο πρώην πρόεδρος θεώρησε ότι η προέλευση του προβλήματος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας σχετίζεται με τις «επεκτατικές» και «παρεμβατικές» πολιτικές του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Επιπλέον, κατήγγειλε τα «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» που διαπράχθηκαν στην Ουκρανία από το 2014 και εξής, όταν παραστρατιωτικές φασιστικές ομάδες σκότωσαν χιλιάδες «φιλορώσους», ως έναν ακόμα παράγοντα που προκάλεσε την κρίση.

Ο Μοράλες έχει προειδοποιήσει ότι αυτό που αναζητούν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία είναι να κατακτήσουν τους φυσικούς πόρους της όπως έκαναν κατά τις επεμβάσεις τους στο Ιράκ, το Αφγανιστάν και τη Λιβύη και να περικυκλώσουν στρατιωτικά τη Ρωσία.

«Οι ΗΠΑ προκαλούν πάντα πολέμους για να πουλήσουν τα όπλα, τις επεμβάσεις, τις στρατιωτικές τους βάσεις, να καταλάβουν τους φυσικούς πόρους (…) Δεν αναζητούν μόνο τους πόρους της Ουκρανίας, αλλά και να περικυκλώσουν στρατιωτικά τη Ρωσία», σημείωσε.

Επιπλέον, ο Μοράλες οργανώνει ένα διεθνές κίνημα, από το Runasur – το ηπειρωτικό μπλοκ των κοινωνικών κινημάτων – προκειμένου να «κάνει μια διεθνή εκστρατεία για τη διάλυση του ΝΑΤΟ».

Από τις 24 Φεβρουαρίου, η Ρωσία έχει εξαπολύσει ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία με στόχο την αποναζιστικοποίηση και αποστρατικοποίηση της χώρας. Η Μόσχα έχει επανειλημμένα καταστήσει σαφές ότι η επιχείρησή της δεν αποτελεί απειλή για τον ουκρανικό άμαχο πληθυσμό, καθώς οι επιθέσεις της στοχεύουν μόνο τη στρατιωτική υποδομή της Ουκρανίας, έτσι όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από το 2014 και μετά.

ΠΗΓΗ: kosmodromio.gr, Telesur
0 .

Άβαταρ μέλους
Φασολαδα
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Φασολαδα » 14 Μαρ 2022, 10:02

Τρόμαξα οταν ειδα τη φάτσα του. Σαν καμπάνα ανάποδη ειναι το κεφάλι του ρε πστη μου.

Τεσπα, ας μου εξηγήσει κάποιος σοβαρά γιατί ασχολούνται αρκετοί με το τι είπε ο κλόουν με τις γατσότριχες στην κεφαλή,Νίκος Μπογιόπουλος. Εννοώ γιατί έχει κάποια βαρύτητα ο λόγος του? 30 χρόνια λέει τα ίδια λυρικά πουτσιλίκια και κατάφερε και έκλεισε 1 μπαράκι που είχε..
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 14 Μαρ 2022, 10:19

Νέο θαύμα του “Μωυσή”: Εγώ έριξα τις τιμές στην παγκόσμια αγορά φυσικού αερίου! (video)
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ ΒΙΝΤΕΟΘΗΚΗ 11 Μαρτίου 2022

Ο πρωθυπουργός, σε συνέντευξη Τύπου στη Σύνοδο Κορυφής στις Βερσαλλίες, δήλωσε στους εμβρόντητους ξένους δημοσιογράφους ότι ο ίδιος έριξε τις τιμές της παγκόσμιας αγοράς φυσικού αερίου.
Εικόνα
«Ενδεικτικά αναφέρω, μόλις τις τελευταίες τέσσερις μέρες, από τη στιγμή δηλαδή που δημοσιοποιήθηκε η πρότασή μου, και το ανακοινωθέν της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η αγορά φυσικού αερίου έχει πέσει κατά 50%. Από περίπου 220 που ήτανε πριν από πέντε μέρες, γύρω στο 115 είδα ότι βρίσκεται πριν από μία ώρα», δήλωσε, επι λέξει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
:laugh1: :laugh1:

Βέβαια, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν είχε ανακοινώσει από τις 8 Μαρτίου πως η Ε.Ε. πρότεινε πλαφόν στην τιμή φυσικού αερίου και την επόμενη ημέρα τα ελληνικά ΜΜΕ “ενημέρωσαν” πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίρνει «πρωτοβουλία για επιβολή πλαφόν στις ευρωπαϊκές τιμές φυσικού αερίου».

Αλλά, μικρή σημασία έχουν αυτά.

Αυτό του είπαν οι σύμβουλοί του να πει, αυτό είπε.

Πηγη: 2020

ο τύπος μας κάνει ρεζίλι διεθνώςςςςς
:laugh1: :laugh1:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 14 Μαρ 2022, 10:21

διαβάστε τα σχόλια στο tweet
θα πεθάνετε απο τα γέλια
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 14 Μαρ 2022, 11:39

Εικόνα

Εικόνα

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή μία από τις εγκύους του βομβαρδισμένου μαιευτηρίου στη Μαριούπολη.

Η εικόνα της, να απομακρύνεται από τους διασώστες πάνω σε φορείο, είχε κάνει τον γύρο του κόσμου στις φωτoγραφίες που κυκλοφόρησαν ευρέως μετά τον ρωσικό βομβαρδισμό στο εν λόγω ουκρανικό νοσοκομείο.

Το Associated Press μεταδίδει τώρα ότι η γυναίκα, όπως και το βρέφος της, δυστυχώς δεν κατάφεραν να επιβιώσουν.

Οι γιατροί πήραν το μωρό με καισαρική τομή, αλλά εκείνο δεν έδειξε «σημάδια ζωής», είπε ο χειρουργός.

«Περισσότερα από 30 λεπτά ανάνηψης της μητέρας δεν έφεραν αποτελέσματα», προσέθεσε ο ίδιος . «Πέθαναν και οι δύο».

Στο χάος που ακολούθησε την αεροπορική επιδρομή της Τετάρτης, οι γιατροί δεν πρόλαβαν να μάθουν το όνομα της γυναίκας προτού έρθει ο σύζυγος και ο πατέρας της να πάρουν το σώμα της, αναφέρει το Associated Press.

Τα εγκλήματα πολέμου από τον Ρώσσο ψυχάκια συνεχίζονται υπό τις επευφυμίες των εγχώριων κλακαδόρων του
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 14 Μαρ 2022, 11:59

pluton έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Εγω χθες φουλαρα το VW Tiguan μου με περιπου 15 ευρω :)

Μπραβο, άρα περνάς μεγκλα μη παραπονεθεί για τίποτα αφού έχεις φτηνή βενζίνη.

Με ειδες καπου να παραπονιεμαι; Δοξα το Πουτιν, καλα περναμε εδω. Βενζινη τζαμπα, φαγητο σχεδόν τζαμπα, ρευμα/θερμανση/νερο τζαμπα. Μια χαρα :)
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 14 Μαρ 2022, 12:01

denplirono έγραψε:

εβαλες ολη την οικογενεια να κατουρησει ή μονος σου κατουραγες; :laugh1: :laugh1:
με 15 ευρω κουνιεται με το ζορι μια γραμμη, 2η δεν.....

Ε, τι να κανω αφου τοσο κανει η βενζίνη στη Ρωσία :pardon: 50 ρουβλια -> περιπου 30 λεπτα το λιτρο.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 14 Μαρ 2022, 12:22

ВладимирВладимирович έγραψε:
denplirono έγραψε:εβαλες ολη την οικογενεια να κατουρησει ή μονος σου κατουραγες; :laugh1: :laugh1:
με 15 ευρω κουνιεται με το ζορι μια γραμμη, 2η δεν.....

Ε, τι να κανω αφου τοσο κανει η βενζίνη στη Ρωσία :pardon: 50 ρουβλια -> περιπου 30 λεπτα το λιτρο.

iphone εχει στοκ η ξεμεινατε;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 14 Μαρ 2022, 12:28

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Ε, τι να κανω αφου τοσο κανει η βενζίνη στη Ρωσία :pardon: 50 ρουβλια -> περιπου 30 λεπτα το λιτρο.

iphone εχει στοκ η ξεμεινατε;

Δεν ξέρω, εγω xiaomi εχω. 5 χρονια το εχω και ειναι ακομα μια χαρα :)
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Επιστροφή σε “Διεθνή”