Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό denplirono » 14 Μαρ 2022, 13:03

ВладимирВладимирович έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
iphone εχει στοκ η ξεμεινατε;

Δεν ξέρω, εγω xiaomi εχω. 5 χρονια το εχω και ειναι ακομα μια χαρα :)

ρε φιλε με δουλευεις τωρα; 30 σεντς η βενζινα εχει στην "πεινασμενη" ρωσσια ? :o :o :o
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Μαρ 2022, 13:17

ВладимирВладимирович έγραψε:
pluton έγραψε:

Μπραβο, άρα περνάς μεγκλα μη παραπονεθεί για τίποτα αφού έχεις φτηνή βενζίνη.

Με ειδες καπου να παραπονιεμαι; Δοξα το Πουτιν, καλα περναμε εδω. Βενζινη τζαμπα, φαγητο σχεδόν τζαμπα, ρευμα/θερμανση/νερο τζαμπα. Μια χαρα :)

Τι τζάμπα 15 ευρώ για βενζινη η ισοτιμία είναι

1.000 ρούβλια 8,26 ευρώ

Άρα με 15 ευρώ πλήρωσες περίπου 2.000 ρούβλια, ο μέσος μισθός είναι 20.000 ρούβλια άρα πλήρωσες το 1/10 του μισθού σου.

Και αυτά τώρα στην επίσημη τιμή το ευρώ και το δολάριο θα το προμηθευτείται στην μαύρη και αν το βρίσκεται.

Μη δουλεύεται τους αφελείς.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Μαρ 2022, 13:33

vallon έγραψε:Έβο Μοράλες: To ΝΑΤΟ είναι απειλή για τον κόσμο. Πρέπει να διαλυθεί
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ ΔΙΕΘΝΗ 13 Μαρτίου 2022
Εικόνα
Ο λόγος για αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία είναι η πολιτική επέκτασης του ΝΑΤΟ που προωθούν οι ΗΠΑ», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Βολιβίας.

Ο Έβο Μοράλες τόνισε τον κίνδυνο που αντιπροσωπεύει το ΝΑΤΟ για την παγκόσμια ειρήνη και επεσήμανε ότι αυτή η Συμμαχία πρέπει να διαλυθεί για να αποτραπούν οι καταστροφές που θα προκαλέσει στον πλανήτη.

«Το ΝΑΤΟ είναι ένας κίνδυνος για την παγκόσμια ειρήνη, για την ασφάλεια, επομένως καθήκον μας είναι να καταλήξουμε σε συμφωνίες με κοινωνικά κινήματα, όχι μόνο στη Λατινική Αμερική, αλλά σε όλες τις ηπείρους, που θα προωθήσουν την εξάλειψή του. Αν δεν γίνει τίποτα εναντίον του ΝΑΤΟ, θα γίνει μόνιμη απειλή για την ανθρωπότητα», προειδοποίησε ο πρώην πρόεδρος (2006-2019) της Βολιβίας Έβο Μοράλες, σε συνέντευξή του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, την Τετάρτη 9 Μάρτη.

Αναφερόμενος στη σύγκρουση στην Ουκρανία, ο πρώην πρόεδρος θεώρησε ότι η προέλευση του προβλήματος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας σχετίζεται με τις «επεκτατικές» και «παρεμβατικές» πολιτικές του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Επιπλέον, κατήγγειλε τα «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» που διαπράχθηκαν στην Ουκρανία από το 2014 και εξής, όταν παραστρατιωτικές φασιστικές ομάδες σκότωσαν χιλιάδες «φιλορώσους», ως έναν ακόμα παράγοντα που προκάλεσε την κρίση.

Ο Μοράλες έχει προειδοποιήσει ότι αυτό που αναζητούν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία είναι να κατακτήσουν τους φυσικούς πόρους της όπως έκαναν κατά τις επεμβάσεις τους στο Ιράκ, το Αφγανιστάν και τη Λιβύη και να περικυκλώσουν στρατιωτικά τη Ρωσία.

«Οι ΗΠΑ προκαλούν πάντα πολέμους για να πουλήσουν τα όπλα, τις επεμβάσεις, τις στρατιωτικές τους βάσεις, να καταλάβουν τους φυσικούς πόρους (…) Δεν αναζητούν μόνο τους πόρους της Ουκρανίας, αλλά και να περικυκλώσουν στρατιωτικά τη Ρωσία», σημείωσε.

Επιπλέον, ο Μοράλες οργανώνει ένα διεθνές κίνημα, από το Runasur – το ηπειρωτικό μπλοκ των κοινωνικών κινημάτων – προκειμένου να «κάνει μια διεθνή εκστρατεία για τη διάλυση του ΝΑΤΟ».

Από τις 24 Φεβρουαρίου, η Ρωσία έχει εξαπολύσει ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία με στόχο την αποναζιστικοποίηση και αποστρατικοποίηση της χώρας. Η Μόσχα έχει επανειλημμένα καταστήσει σαφές ότι η επιχείρησή της δεν αποτελεί απειλή για τον ουκρανικό άμαχο πληθυσμό, καθώς οι επιθέσεις της στοχεύουν μόνο τη στρατιωτική υποδομή της Ουκρανίας, έτσι όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από το 2014 και μετά.

ΠΗΓΗ: kosmodromio.gr, Telesur

Όλο το ζουμί είναι αυτό:

ο πρώην πρόεδρος της Βολιβίας.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 14 Μαρ 2022, 13:35

pluton έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Με ειδες καπου να παραπονιεμαι; Δοξα το Πουτιν, καλα περναμε εδω. Βενζινη τζαμπα, φαγητο σχεδόν τζαμπα, ρευμα/θερμανση/νερο τζαμπα. Μια χαρα :)

1.000 ρούβλια 8,26 ευρώ

Άρα με 15 ευρώ πλήρωσες περίπου 2.000 ρούβλια, ο μέσος μισθός είναι 20.000 ρούβλια άρα πλήρωσες το 1/10 του μισθού σου.

Και αυτά τώρα στην επίσημη τιμή το ευρώ και το δολάριο θα το προμηθευτείται στην μαύρη και αν το βρίσκεται.

ρε φιλε, για μαλακες ψαχνεις; εδω σου λεει ο ανθρωπος γεμισε ρεζερβουαρ με 15 ευρω και ειχε το λιτρο 30 σεντς, τι αλαμπουρνεζικα και greek statistics μου λες, δε χαμπαριαζω ..... 30 σεντς ανα λιτρο, αυτο μετραει, εδω με 15 ευρω βαζεις 7 λιτρα και κουνιεται με το ζορι μια γραμμουλα.
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 14 Μαρ 2022, 13:39

pluton έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Με ειδες καπου να παραπονιεμαι; Δοξα το Πουτιν, καλα περναμε εδω. Βενζινη τζαμπα, φαγητο σχεδόν τζαμπα, ρευμα/θερμανση/νερο τζαμπα. Μια χαρα :)

1.000 ρούβλια 8,26 ευρώ

.

εχω ακουσει τους ρωσους να λενε οτι ενα σωληναριο μπογιας
στοιχιζει απο 150 μεχρι 350 ρουβλια
αν η ισοτιμία που εβαλες ειναι η σωστη τοτε εχουμε τις ιδιες τιμες
συν οτι οι μπογιες ειναι ρωσικης κατασκευης ισοτιμα των ξενων
που εισαγονται πανακριβα ακομη και για μας
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Μαρ 2022, 13:42

Σύμφωνα με την Rostat :

ο μέσος μισθός είναι 20.800 ρούβλια (257 ευρώ) μηνιαίως, στον τομέα της επιπλοποιίας όπου ο μέσος μισθός φθάνει τα 23.400 ρούβλια (289 ευρώ), ενώ στον τομέα της βυρσοδεψίας και των προϊόντων της είναι 24.500 ρούβλια (303 ευρώ).

Σύμφωνα με την εφημερίδα gazeta.ru, o μέσος μισθός στη Ρωσία, μετά από φόρους, είναι 35.000 ρούβλια. Στη μεταλλευτική βιομηχανία, ο μισθός φτάνει τα 65.000 ρούβλια περίπου και στην ελαφριά βιομηχανία τις 20.000.

Αυτά έτσι για να μη δουλευομαστε.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Μαρ 2022, 13:48

nemo έγραψε:
pluton έγραψε:

1.000 ρούβλια 8,26 ευρώ

.

εχω ακουσει τους ρωσους να λενε οτι ενα σωληναριο μπογιας

Επίσημη ισοτιμία είναι αυτά που σου βάζω, κάνε αναζήτηση ισοτιμία ευρώ σε ρούβλια και θα το δεις, τώρα προς επιβεβαίωση ξανά είδα στο κοπιαρω:

1.500 Ρούβλι Ρωσίας ισούται με
10,69 Ευρώ

Δηλαδή περίπου 3,5 ευρώ τα 500 ρούβλια.

Και θα γίνουν και χειρότερα τα πράγματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Μαρ 2022, 13:58

denplirono έγραψε:
pluton έγραψε:

1.000 ρούβλια 8,26 ευρώ

ρε φιλε, για μαλακες ψαχνεις; εδω σου λεει ο ανθρωπος γεμισε ρεζερβουαρ με 15 ευρω και ειχε το λιτρο 30 σεντς, τι αλαμπουρνεζικα και greek statistics μου λες, δε χαμπαριαζω ..... 30 σεντς ανα λιτρο, αυτο μετραει, εδω με 15 ευρω βαζεις 7 λιτρα και κουνιεται με το ζορι μια γραμμουλα.

Τι να κάνουμε greek είμαι greek statistics κάνω. Εδώ πήγαν να κάνουν εισβολή στην Ουκρανία και έψαχναν τις δεξαμενές των ουκρανικών βενζινάδικων να βάλουν βενζίνη στα τανκς τους.

Τέτοιοι κλεφτοκοταδες είναι.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 14 Μαρ 2022, 14:00

pluton έγραψε:
nemo έγραψε: εχω ακουσει τους ρωσους να λενε οτι ενα σωληναριο μπογιας

Επίσημη ισοτιμία είναι αυτά που σου βάζω, κάνε αναζήτηση ισοτιμία ευρώ σε ρούβλια και θα το δεις, τώρα προς επιβεβαίωση ξανά είδα στο κοπιαρω:

10,69 Ευρώ

ρε φιλε ουτε καν μπαινω σε κοπο ...πως ξερω εγω πως ζει ενας ρωσος;
αν μαθω την ισοτιμια;απλα κοιταζοντας τους ρωσους και αυτα που λεγανε
για τα ακριβα ειδη της ζωγραφικης και που ψαχνουν τροπους να τα αγοραζουν φθηνα και εδω οι ακριβες μπογιες 30 γρμ...θα τις βρουμε
με 10 ευρω ουτε και εγω δεν τις αγοραζω αλλα αγοραζω
τις ρωσικες που ειναι το ιδιο με τις ακριβες μπογιες απο ιταλια και ολλανδια
ενταξει οχι απολυτα το ιδιο αλλα σχετικα με την ιδια ποιοτητα

θελω να πω οτι στα προιοντα που παραγουν οι ιδιοι ειναι φθηνοι
μονο οτι εισαγεται απο ευρωπη τους ειναι ακριβο
αλλα ειναι και για μας ακριβα γιατι δεν παραγουμε τιποτα
και αν παραγουμε ειναι το ιδιο ακριβο με τα εισαγωμενα

ειστε γιδια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Μαρ 2022, 14:17

nemo έγραψε:
pluton έγραψε:

10,69 Ευρώ

ρε φιλε ουτε καν μπαινω σε κοπο ...πως ξερω εγω πως ζει ενας ρωσος;
αν μαθω την ισοτιμια;απλα κοιταζοντας τους ρωσους και αυτα που λεγανε
για τα ακριβα ειδη της ζωγραφικης και που ψαχνουν τροπους να τα αγοραζουν φθηνα και εδω οι ακριβες μπογιες 30 γρμ...θα τις βρουμε
με 10 ευρω ουτε και εγω δεν τις αγοραζω αλλα αγοραζω
τις ρωσικες που ειναι το ιδιο με τις ακριβες μπογιες απο ιταλια και ολλανδια
ενταξει οχι απολυτα το ιδιο αλλα σχετικα με την ιδια ποιοτητα

θελω να πω οτι στα προιοντα που παραγουν οι ιδιοι ειναι φθηνοι
μονο οτι εισαγεται απο ευρωπη τους ειναι ακριβο
αλλα ειναι και για μας ακριβα γιατι δεν παραγουμε τιποτα
και αν παραγουμε ειναι το ιδιο ακριβο με τα εισαγωμενα

ειστε γιδια

Εμείς είμαστε ακριβοί και στα εισαγόμενα από την Πελοπόννησο, άντε να πάρεις μαρούλι Κορινθίας 0,60 στην Ρωσία το ξανθό γένος πόσα ρούβλια αγοράζει το μαρούλι @@@@&€&€)+%≠ για να το μετατρέψουμε σε ευρώ να δούμε πόσο το πληρώνετε εσείς.

(Γούστο έχει να μας πει ότι ο Πούτιν σε όποιον αγοράζει ένα μαρούλι του δίνει και ένα λίτρο φυσικό αέριο δωρεαν)
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”