Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό denplirono » 14 Μαρ 2022, 15:00

ВладимирВладимирович έγραψε:
pluton έγραψε:

Русские, чтобы идти в свои дома.

Я призываю к свободе Украины.

Μπορεις να γραφτείς εθελοντης και να πας να μας πολεμήσεις επι τοπου :yesyes:
Το τηλέφωνο ουκρανικής πρεσβείας θα το βρεις μονος σου ή θες βοήθεια;

τρελος εισαι; απο το πληκτρολογιο κανει τον ηρωα...κοιτα ποιους θα συνταντησει αν παει .... :laugh1: :laugh1:

0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Μαρ 2022, 15:06

pluton έγραψε:
Άρα με 15 ευρώ πλήρωσες περίπου 2.000 ρούβλια, ο μέσος μισθός είναι 20.000 ρούβλια άρα πλήρωσες το 1/10 του μισθού σου.

Ο μεσος μισθος ειναι 50.000 ρουβλια αρα πληρωσα 4% του μεμεσου μισθου (του μεσου, οχι του δικου μου γιατί στην Μόσχα οι μισθοι ειναι πολυ πιο υψηλοι απο τη μεση χωρα).

Εγώ βάζω στοιχεία οχι από το μυαλό μου, πως θα μπορούσα άλλωστε, ψαχνωντας το θέμα διαπίστωσα ότι οι μισθοί είναι διαφορετικοί από περιοχή σε περιοχή, ο ανώτερος μισθός είναι 100.000 ρούβλια περίπου 1000 ευρώ.

Προς το παρόν, σε ένα χρόνο θα δουμε και σε μια δεκαετία θα θες να γυρίσεις στην Ελλάδα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Μαρ 2022, 15:10

pluton έγραψε:

Русские, чтобы идти в свои дома.

Я призываю к свободе Украины.

Μπορεις να γραφτείς εθελοντης και να πας να μας πολεμήσεις επι τοπου :yesyes:
Το τηλέφωνο ουκρανικής πρεσβείας θα το βρεις μονος σου ή θες βοήθεια;

Εγώ κάνω το διεθνιστικό μου καθήκον όπως το κάνανε και εκείνοι το 1946-1949

Προτιμώ να συμπαρίστανται από εδώ, μπορούν να πολεμήσουν και χωρίς εμένα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 14 Μαρ 2022, 15:11

Δεν τα βάζεις τα στοιχεία απο το μυαλο, απο τον κωλο σου τα βαζεις.
Τι παει να πει "ανωτατος μισθος"; Η Ρωσια δεν ειναι ΕΣΣΔ, δεν υπάρχει πλαφουν στους μισθούς εδω.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 14 Μαρ 2022, 15:14

pluton έγραψε:
Προς το παρόν, σε ένα χρόνο θα δουμε και σε μια δεκαετία θα θες να γυρίσεις στην Ελλάδα.

Δεν ειπα οτι εφυγα για παντα. Βασικα πηγα για δυο μηνες για δουλειά, αλλα εγκλωβίστηκα με ολες αυτες οι φασεις και τωρα δεν ειμαι σίγουρος πως και πότε θα γυρισω. Αλλα θα γυρισω, ούτως ή άλλως.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Μαρ 2022, 15:20

pluton έγραψε:

Δεν ειπα οτι εφυγα για παντα. Βασικα πηγα για δυο μηνες για δουλειά, αλλα εγκλωβίστηκα με ολες αυτες οι φασεις και τωρα δεν ειμαι σίγουρος πως και πότε θα γυρισω. Αλλα θα γυρισω, ούτως ή άλλως.

Μα γιατί; Θα έχεις και φτηνή βενζίνη, μπορεί να στείλουν και τα παιδιά σου να πολεμήσουν στην Ουκρανία.

Τώρα οι χαροκαμενοι της Μαριούπολης που θα αρχίσουν να βάζουν βόμβες στο μετρό της Μόσχας είναι ευκαιρία να κάνεις και τζοκιν.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 14 Μαρ 2022, 15:23

pluton έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Δεν ειπα οτι εφυγα για παντα. Βασικα πηγα για δυο μηνες για δουλειά, αλλα εγκλωβίστηκα με ολες αυτες οι φασεις και τωρα δεν ειμαι σίγουρος πως και πότε θα γυρισω. Αλλα θα γυρισω, ούτως ή άλλως.

Μα γιατί; Θα έχεις και φτηνή βενζίνη, μπορεί να στείλουν και τα παιδιά σου να πολεμήσουν στην Ουκρανία.

Τώρα οι χαρούμενοι της Μαριούπολης που θα αρχίσουν να βάζουν βόμβες στο μετρό της Μόσχας είναι ευκαιρία να κάνεις και τζοκιν.

Γιατί είμαι Έλληνας και εχω και οικογένεια εκει κατω. Τι ερωτήσεις ειναι αυτες, μηπως εισαι τερμα μαλακας; :hmmm
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Μαρ 2022, 15:29

pluton έγραψε:

Τώρα οι χαρούμενοι της Μαριούπολης που θα αρχίσουν να βάζουν βόμβες στο μετρό της Μόσχας είναι ευκαιρία να κάνεις και τζοκιν.

Γιατί είμαι Έλληνας και εχω και οικογένεια εκει κατω. Τι ερωτήσεις ειναι αυτες, μηπως εισαι τερμα μαλακας; :hmmm

Όχι το λέω για να χαρείς τα οφεληματα που προσφέρει ο Πούτιν.

Από εδώ και πέρα θα είναι κάθε μέρα και περισσότερα.

Πάντως αν αποφασίσεις να έρθεις, μη πάρεις ρούχα, θα βρεις και εδώ να πάρεις δύο μπετονια βενζίνη να φέρεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 14 Μαρ 2022, 15:33

Δεν αποφασιζω εγω δυστυχώς :nono:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 14 Μαρ 2022, 15:37

denplirono έγραψε:Οι Ουκρανοι ξελκηριζουν αμαχους στο Ντονετσκ.....ναζηδες.....

Σκληρές εικόνες από το χτύπημα των Ουκρανών νεοναζιστών κατά αμάχων στο Ντονέτσκ
https://www.defencenet.gr/asfaleia/diet ... ata-amahon

Θα δείξουν τα δυτικά ΜΜΕ αυτή την σφαγή ή θα την «κουκουλώσουν»;
Εικόνα

Εικόνα

Πέτσινες φωτό
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Επιστροφή σε “Διεθνή”